עדכון...

עדכון...

הוא לא נותן לי לישון! עידו בגילו... (טוב הוא היה בפגיה) אני כל הזמן משווה ביניהם למרות שאני משתדלת שלא. גלעד בוכה יותר חזק, עושה יותר קקי, הרבה יותר שמן (אחוזון 25, מתברר שיש דבר כזה), יש לו יותר גזים, שוקל 4.300... אבל לא על זה רציתי לדבר. הרופאה המטומטמת של טיפת חלב (בניגוד לאחות המקסימה!) החליטה שעידו רזה מידי, המציאה אחוזון חדש (מינוס 2) ושלחה אותי עם מכתב לא קריא לרופא המטפל. אנחנו יודעים שעידו רזה וברגע שהוא חולה הוא יוצא מהאחוזונים (גם שיניים זו מחלה - 3 ימים בלי אוכל על כל שן טוחנת) בקיצור (שניהם קמו ורועי בבית הכנסת...) הלכנו לרופא, נעשה בדיקות מקיפות ונקווה שהכל בסדר אני עדיין טוענת שיש לו את הקצב שלו והוא אוכל כמה שהוא צריך אבל מה אני מבינה?! ומאז שהוא שמע את הרופאה הוא באמת בקושי אוכל ורצינו לגמול אותו מהסימילאק (בוקר וערב) ונדחה את זה

sagil1

New member
אז לא תגמלו בינתים... לא נורא

עושים בדיקות, ואז כשמגלים שהכל בסדר אפשר לחזור לרופאה בתרועת נצחון ולהגיד לה: את רואה, לפעמים צריך להקשיב לאמא, יש לה ידע על הבן שלה יותר טוב מלכל רופא!... לחייך חיוך גדול, לא לתת לענות ולצאת מאושרים עד השמים... (אפשר גם בלי הקטע של אמרתי לך (אם אתם לא פולניים/עיראקים...)) אבל החיוך הגדול והאושר.... אסור לפספס! כשהוא לא חולה הוא אוכל? הוא עולה במשקל (גם אם זה בקצב שלו) ? הוא גובה? היקף הראשון גדל מפעם לפעם? אם כן... אז תשמיעי לו דברים אחרים משל הרופאה שיחזור לאכול

יש לו קצב משלו...

חודשיים הוא לא עלה במשקל (אוזניים, שיניים, אמא בהריון...) אז זה הוציא אותו מהאחוזונים לגמרי אבל עכשיו הוא עולה, פשוט לאט והוא גובה היקף ראש לא מודדים יותר לי בכלל נראה שחם לו ולכן הוא אוכל פחות (אז התחלנו להדליק מזגן בבית) אבל הוא תמיד אכל מעולה בגן ועכשיו גם שם לא אוכל טוב אני חושבת שגם לידת האח החדש השפיעה אבל בזמן האחרון הוא עייף יותר אז אולי כן משהו לא בסדר, נבדוק ונדע הבעיה היחידה היא שהבדיקות יהיו רק בעוד שבועיים (מסיבות טכניות שונות) אבל הרופא אמר שזה לא דחוף ואני כל כך לא רוצה לדחוף לו סתם אוכל...

מה את מבינה?../images/Emo12.gif

מהנסיון שלי (שלוש שנים ושני פגפגונים) - את כנראה מבינה יותר מכל הרופאים מה באמת טוב לעידו. מותר ללכת לבדיקה נוספת לרופא המטפל, אם זה ירגיע אותך, אבל אין צורך בדרמות ובאחוזונים שליליים פיקטיביים (שאפו על היצירתיות, אבל
).

את יודעת...

אם פתאום כולם אומרים שמשהו לא בסדר אני מתחילה לפקפק בעצמי הוא אוכל פחות טוב, הוא יותר עייף (אבל מוציא הרבה יותר מרץ לדעתי), הוא באמת נורא רזה (אולי מתישהוא נפרוק את התמונות מהמצלמה) ונכון שהוא תמיד היה רזה אבל אולי עכשיו הוא יותר ואולי זה הרגשות אשמה שלי שהדאגה מתחלקת פתאום ואני לא רק איתו נדע אחרי הבדיקות... ואמא שלי החליטה שגלעד שמן כי הוא באחוזון 25 הכל עקום פתאום

אם הוא גם נראה עייף

זה כבר עלול להיות סיפור אחר, וזה באמת דורש בדיקה. מה שכן, עדיף לדעתי להיות עקביים ולהצמד לרופא/ה אחד שסומכים עליו במקום לשמוע מגוון דיעות (אני לא מדברת על מומחים כשאלה נדרשים, כמובן). למה בכלל ראית רופאה בטיפת חלב? לדעתי צריך לבקר שם רק בשביל החיסונים. ולגבי הערת אמך על גלעד - אחוזון 25 זה שמן? נו, באמת... אני מקווה מאוד שהיא אמרה את זה בהלצה.

shahafdori

New member
אז גם אני מעדכן

חוף ןגל בני שבוע ומתקדמים יפה חוף אפילו אכל קצת מבקבוק איזה כיף

מתוקים ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

איזה יופי לשמוע עדכון כזה . הייתי ממילצה שאת העידכונים תפתח כהודעה נפרדת כדי שעוד יוכלו לראות , מניסיון אני יודעת שהרבה כאן עוקבים וסקרנים ובוודאי נורא ישמחו לשמוע עידכונים כאלו ועוד עם תמונות.... פשוט בתוך שירשורים אחרים ההודעה די הולכת לאיבוד.. המשך בריא ומהיר לכיוון ה
תמשיך לעדכן כייף לשמוע רעות

אמא שלי כמעט אף פעם לא צוחקת

פשוט יחסית לעידו הוא נראה ענקי והפנים שלו עגולים ותמיד היה לה פחד מהשמנה (לא סתם היו לי הפרעות אכילה...) אנחנו הולכים לטיפת חלב לחיסונים ומעקב משקל אבל פעם בכמה זמן הרופאה שלהם בודקת אותו, בדר"כ אני לא מקשיבה לה אבל הפעם אמרתי שאני אשאל את הרופא שלנו מה דעתו. הוא אמר שאפשר לתת ברזל ולבדוק אם יש שיפור אבל הוא ממליץ לעשות בדיקות מקיפות ולראות כי לא עשינו אף פעם בדיקות מקיפות. עליו אני סומכת במאה אחוז. ושמתי לב שהוא יחסית עייף אבל רק מלהסתכל על מה שהוא עושה כל היום אני מתעייפת. אבל הוא באמת לא אוכל טוב בזמן האחרון. והרופא אמר שזה לא דחוף אז נעשה את הבדיקות עוד שבועיים ונראה מה קורה. והאחות טיפת חלב שלנו היא משהו נדיר (לפי הסיפורים שאני שומעת), היא מקסימה וחכמה ונחמדה וגם עידו מת עליה והיא תמיד אומרת כמה שהוא חכם ותקשורתי ומתקדם מפגישה לפגישה בהכל.

doritya2

New member
אני מסרבת לקחת את הילדים שלי

לרופאי טיפת חלב, גם משום כל המעקבים שהרופאים האחרים נותנים וגם משום שמספיק לדעתי רופא אחד שבודק ומטפל ומפנה אם צריך, עוד רופא יכול לגרום לדעתי לבלבול ועצבנות. מעבר לזה שנראה לי שהרופאים של טיפות חלב הם פחות מקצועיים ונוטים לדבר שטויות. מה שחשוב הוא מה שאת מרגישה, איך אמר פעם הרופא של יהב, "האינטואיציה של האימא היא המדד הכי חשוב" ועם זאת לבדוק גם שחושבים שהכל בסדר, רק על מנת לשלול בעיות. בכל מקרה, לגבי משקל, אל תשכחי שהוא נולד במשקל נמוך וזה משפיע. בהצלחה.

היא הרבה פחות מקצועית

ומדברת הרבה שטויות לדעתי היא נוטה לטפשה אבל הפעם יש סיכוי קטן שהיא צודקת הוא נולד במשקל נמוך, נכון, אבל הבעיה היא ששתי מחלות ו3 טוחנות הוציאו אותו מאחוזון 3 שעליו הוא היה יציב ועצרו לו את העלייה במשקל לגמרי. לעומת זאת הוא כן גבה אז זה עוד יותר בולט מקווה שיהיה בסדר, עכשיו כבר אין לי סבלנות לחכות עוד שבועיים עד הבדיקות דם...

hala1

New member
לא הבנתי ..בני כמה?

לא הבנתי..בני כמה הילדים שלך? בן כמה עידו? לגבי האוכל אני מרגשיה גם שאמיר שלי אוכל טוב ולפעמים פחות טוב..כל האנשים כך לא??

גלעד בן חודש וחצי

ועידו בן שנתיים ו4 חודשים יש תקופות שהוא אוכל פחות טוב או מפסיק לאהוב דברים שאהב (חוץ משוקולד - את זה הוא תמיד אוהב) אבל בתקופה האחרונה הוא בקושי אוכל וחי על יוגורט בעיקר האשמתי את מזג האויר ואת השיניים אבל נבדוק שזה לא משהו רציני יותר

hala1

New member
למה לדאוג??

אני חושבת שאצל כל האנשים יש תקופות כאלה שמפסיקים לאהוב דברים שאהבנו ומתחילים לאכול פחות אבל אם זה מדאיג אותך כל כך תעשי בדיקות מה הבעיה כך את תהיה בטוחה ...תגידי הבן שלך עידו שהיה פפגיה איך הוא התפתח? ז"א מתי הוא זחל? מתי הוא הלך? הוציא שינים??

עידו

התחיל להוציא שיניים בגיל שנה וחודשיים הטוחנות התחילו לצאת רק אחרי גיל שנתיים אני לא זוכרת בדיוק מתי הוא זחל אבל זה היה די מתאים לגיל המתוקן שלו (נולד בשבוע 31) והוא התחיל ללכת בסביבות גיל שנה היום הוא מדבר נהדר (וגם שר) וגם המוטוריקה שלו מרשימה טפו טפו טפו

שווה בדיקה

ולו כדי להשקיט את הראש.. שמן אחוז 25 ???? מי שמע על שטות כזו??? בהצלחה בבדיקות ותעדכני מה נאמר לך.... ולגבי ההשואות - עוד לא התנסיתי אבל נראה טבעי מאוד... בהצלחה והמון בריאות
רעות

למעלה