עדכון IOS8

AYELET1

New member
עדכון IOS8

מכיוון שלא הייתי בארץ עד אתמול, טרם עגכנתי את האייפד ל-IOS8
אשמח לשמוע מ-SHOOSH ומכל אחד אחר אם אינכם מתחרטים על העדכון לאייפד אייר לאחר שעברו כשבועיים.

ומה בנוגע ל-4S? מישהו עדכן אותו ל-IOS8? איך הוא?

noa_f

New member
חברה שלי עדכנה 4S ולא רואה שום הבדל בביצועים

היא אמנם לא משתמשת כבדה, אבל בכ״ז.

shoosh2607

Member
מנהל
מתלבטת...

יש כמה דברים אבל אני לא יודעת אם הם בוודאות קשורים:
תפוז בקושי זז לי. גם בימים שהאתר כן עובד ולא קורס, הפורומים נפתחים לאט.
יש כמה אפליקציות (בעיקר פייסבוק) שצריך ללחוץ מספר פעמים כדי לפתוח.
בשבוע האחרון נאלצתי לעשות hard reset כמה פעמים.
מצד שני יש כמה שכלולים נחמדים - בעיקר בספארי (היסטוריה, שמירת סיסמאות וכו׳).
אני לא יודעת להגיד בוודאות שהעדכון גרם לבלגנים אבל יש לי הרושם שכן.
נראה לי שהעסק נהיה קצת יותר איטי אבל הריסט פותר את זה.
בכל מקרה, לא מתחרטת. השינויים לא כאלו דרסטיים מבחינתי. יכולה לחיות עם זה ויכלתי לחיות גם ללא העידכון.

billc

New member
עדכתי בזמנו לIOS8 אבל ממתין עם העדכין ל8.02

לדעתי מי שלא עדכן בכלל, יצטרך ללכת ישירות ל8.02 , לכן כרגע ממליץ לך לחכות
עלפני השטח אין הבדל בין IOS7 לIOS8, אבל אומרים שמאחרי הקלעים יש הרבה שינויים
אומרים שהשינויים האלה יאפשר למפתחים לעשות אפליקציות יותר מתוכחמות ,

IOS8 בלי העדכון, לא שבר לי כלום , אבל אני בכל זאת ממליץ לך לא לעדכן, תעדכני רק כאשר תראי שיש איזה
אפליקציה חדשה שמשתמשת בIOS 8 ואת מעונינת בפיצ'ר של האפליקציה הזאת

בקיצר אל תעדכני

עודכנו 2 מכשירי 4S

עובדים רהוט, ללא שום בעייה (אולי אגלה בעתיד הקרוב...).
עודכנו ישירות ל-8.0.2, שהורד למחשב.

gadi7

New member
גם אצלי 4S עם 8.0.2 עובד חלק, ללא כל בעיה או תקלה

מה שלא היה למשל במעבר מ ios5 ל ios6

אגוזים1

New member
לדעתי לא לעדכן עדיין...

ראשית, גם אני חוויתי (כמו shoosh) בעיות עם תפוז. כך שנראה לי שיש סיכוי טוב שזה בגלל השידרוג.
&nbsp
בנוסף, לא כל האפליקציות התאימו את עצמן ל- iOS 8 אז מומלץ לבדוק אם לא מדובר במקרה באפליקציה שחשובה לך. סתם לדוגמא, אני מאוד אוהבת (אהבתי) את iCook (אפליקציית ספר מתכונים) והיא עכשיו לא עובדת ולא ברור אם היא עדיין מקבלת בכלל שידרוגים (לדעתי לא, כי ניסיתי לפנות לאתר התמיכה שלהם והוא לא זמין וניסיתי לשלוח מייל לחברה שכתבה את האפליקציה ולא קיבלתי מענה).
&nbsp
במקביל, אני לא מרגישה שהתוספות ו/או השינויים מצדיקים את החסרונות (שציינתי).
אני אישית, בדיעבד, הייתי ממתינה.
&nbsp

noa_f

New member
לי לא עובד המשחק bejeweled.

וזה די מעצבן אותי כי אפילו אין איך לפנות אליהם בשאלה/התרעה. אז בינתיים הם קיבלו ממני rating של כוכב אחד ואני מקווה שאני לא היחידה בזה... (זה משחק שעולה לא מעט בהתחשב בזה שהוא מאווווד ותיק ויש לו המון חיקויים חינמיים).

עדכון: בדקתי שוב ומסתבר שהם עדכנו אותו ביומיים האחרונים והוא שוב עובד.

AYELET1

New member
תודה רבה

חושבת להמתין עם האייפד אייר.
יתכן שאעדכן רק את האייפון כי זה פחות קריטי (משתמשת בשוטף בגלקסי 4).
אבל בכל זאת אין לי חשק לרצוח את האייפון...

noa_f

New member
״פגשתי״ אחד בשבוע שעבר ושיחקתי בו. מאוד מאוד דק

ו... חייבת לומר שהוא מכוער. מאוד ״סמסונגי״ וזו לא מחמאה. יש בו משהו מאוד זול בעיצוב והקטע של המצלמה הבולטת ופסי האנטנה המודגשים והזולים פשוט לא מתקבלים על הדעת כמוצר של אפל.
לא עושה לי שום רצון לשדרג אליו.

Petit Nicolas

New member
מסכים לחלוטין

גם לי יצא לשחק איתו קצת בפעם הראשונה בשבוע שעבר, והתאעזבתי מאוד. חיכיתי ל-6 כדי להחליף את ה-4 שלי, ועכשיו אני לא כל כך יודע מה אני אעשה. מסכים איתך לגבי העיצוב, וגם הגודל עצמו לא עושה לי את זה. אני באמת מאמין שהגודל של האייפונים עד עכשיו היה נכון - מעולה בשביל קצת פייסבוק, וואאסאפ, ווינט וכו׳ (כמובן טלפון, הודעות, מוזיקה וגלישה בסיסית כדי לבדוק משהו). אני לא משחק משחקים, ובשביל מטלות יותר רציניות כמו קריאה של מסמכים לעבודה יש לי iPad. הגודל הזה באמת מיותר לי והוא רק מפריע.
ולגבי ה6+ - ברצינות הדבר הראשון שחשבתי עליו כשראיתי אותו במציאות הוא שאני משוכנע לחלוטין שכל הסיפור שלו התחיל בתור בדיחה פנימית על סמסונג במעבדות אפל, והמנהל שהיה אמור לעצור את השטות הזאת פשוט שכח או היה חולה. כמובן שאפל מוכרים אותו כמו לחמניות חמות אבל באופן אישי אני פשוט לא מבין את זה.
נראה לי שאני פשוט אקנה 5s.

mkr

Member
בהחלט מכשיר נאה

היה לי גלאקסי 3 ממנו עברתי לאייפון 5 שממנו עברתי לגלאקסי 4 שהיה מכשיר מדהים (ואני מניח שכך גם הגלאקסי 5) .
הסיבה שהייתי עם הגלאקסי היא שאחרי שאתה עם מסך גדול וחי כל כך, אתה לא יכול לחזור לאייפון שהוא קטן ו"משעמם".

תכלס - פה נכנס האייפון 6. קודם כל, הוא אייפון. אז הוא עובד. לא נתקע. לא מתחמם פתאום. הכל עובד.
חוצ'מזה, סופסוף מסך בגודל אידיאלי, חי , צבעוני.
המכשיר דק וכיפי להחזקה. מצלמה מעולה עם slow motion אמיתי (היה גם ב-5, אבל כאן נראה טוב יותר), stop motoin , סלפי נוח ועוד.
הסוללה מחזיקה מעמד יפה מאד יום שלם במצב בהירות 50% (מספיק לגמרי) .
כמה פיצ'רים נחמדים כמו הורדת חצי מסך למטה כשאתה צריך להגיע עם הבוהן לפינה עליונה, תוכנת עריכת וידאו מצויינת, ועוד כל מיני ממתקים

למעלה