עדכון...

i l i

New member
עדכון...../images/Emo70.gif

אתמול ראינו סרט אצל זה שאני אוהבת... ובזמן הסרט הוא נשען לי על הרגל.. בקיצור בשמך הסרט חברה שלי והוא נרדמו.. לא ביחד.. ואני ועוד כמה חברה נשארנו ערים.. אז הבנו שאין מה לעשות הלכנו לישון.. ואני ישנתי איתו כל הלילה... בלילה כל הזמן זזנו והיינו מחובים ואז הבנתי שאין מצב שאני אשאר עם חבר שלו... והיום בבוקר הוא בא אלינו ונפרדתי ממנו... בקשר לשני... המצב נראה טוב... אבל לא כל כך ביניהם...

p r u d e n s

New member
אוווווו../images/Emo182.gif

תמיד לכי בעקבות ליבך... סתם.. נו הקיצר-תבחרי במי שאת אוהבת, אבל תנסי לשמור את היחסים שלהם טובים. "אני רוצה את אילי!" "לא, אני!" "אני!" (זה מה שיקרה אם לא תמנעי את זה בקרוב...)

RACHELI S

New member
היי!!!../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

תיהי עם מי שאת אוהבת!!!!!!!!!!!!!!!!! את לא חייבת שומדבר לאף אחד............
בהצלחה!!

Roniii

New member
אילי, אני כבר ממש במתח../images/Emo78.gif

מה קורה עם זה שאת אוהבת? את נורא זריזה, את יודעת? כל רגע משהו חדש. אני מתה על זה אצלך (וגם על הקצביה שבה את שוחטת פרות
...)

i l i

New member
כאילו קפצי...! (ענת)

מה קרה? את מקנאה.. בטח את האקסית שדפקתי ואת מתביישת להודות.. מעניין יש לכם אותו שם...? אותך לא נישקו לך אין חבר.. את בודדה... (+דניאל).. טוב כל פרה בא יומה... שמעתי שחתמת על הסכם עם מקדונלד'ס.. ככה את יכולה לשלם לדניאל... ב-
או אצלך זה..
... אילי...

i l i

New member
עכשיו זה סופי...!

אנחנו ביחד (סוף סוף!!)... האקס שלי לקח את זה דיי קשה הוא לא מדבר עם שנינו... דיי עצוב...
.. מסכן.. חברה שלי (כוסית בטירוף..) היא עושה לי טובה והיא תתחיל איתו ואולי הוא ישכח אותי
.. (דיי קשה...).. אקיצר.. חבר שלי פה... הוא מוסר לכם ד"ש.. ותודה... ולענת
... הוא מוסר ד"ש (דבק שמנה..) אבל כל אחד והפירוש שלו לדברים... בקיצור אנחנו הולכים למסיבה עוד מעט... פשוט רציתי להראות לו אתכם.. אז... בשבילכם: הילה
ערן=
ענת+
= לנצח לא יפרדו... למעשה זה כבר חלק ממך... אילי לנצח

p r u d e n s

New member
וואי!../images/Emo182.gif

הייתי בטוחה שקוראים לך אילי...ולא הילה. כי יש לנו בשכבה אחת בשם אילי אז כבר התרגלתי לשם...

Roniii

New member
אילי../images/Emo78.gif

נהרסתי ממך. השגת בדיוק מה שרצית, ועוד יצאת מלכה
. תעדכני מה הלאה...

i l i

New member
באמת?!

תגידי לה שאני סוגדת לשם שלה..!! מדהים..!! מושלם!!!!!!!!!!

למעלה