עדכון

איתנים3

New member
עדכון ../images/Emo4.gif

קיבלתי תשובה שלילית מהמחוז לקבלת טופס 17..
לא וויתרתי ולא אוותר,אגש למחוז פנים מול פנים... אולי זה יעזור ..
במכתב כתבו שאני יכולה לגשת גם לבית חולים כרמל.. יש המלצות? הפסקתי עם הגלולות לארבעה ימים כדברי סוריאנו, הגיע המחזור שלושה ימים לאחר מכן... הכאב התחיל לנצנץ אז מהר חזרתי לדיכוי.. השתתקה לי הרגל באמצע הלילה, כאב נוראי לא מוסבר..
, אתמול לא הצלחתי לזוז מכאבי בטן הזויים.. היום ישנה הקלה
שבוע מעולה לכולנו

זואילי

New member
אם את צריכה עזרה במכתבים

ארוכים, קורעי לב ותוקפניים במידה, אשמח לעזור

איתנים3

New member
היי זואילי אני אשמח

לעזרה...
משום מה אני טובה בכתיבה רק בעיניינים של בינו לבינה ..(קורעי/עוקרי לב)

זואילי

New member
תנסחי משהו ראשוני

שמתחיל ב - בהמשך לסרובכם... מסיבה... ותעבירי לי במסר. אני אעבור על זה ונשלים שם חוסרים וכו'.

איתנים3

New member
היי זואילי ../images/Emo140.gif

תודה על ההצעה לעזור עם המכתב, לוקחת מספר ימי חופש מעצמי, ברגע שאתחיל לכתוב אשלח לך..תודה רבה רבה יקירתי

האמת היא שחשבתי לגשת לכרמל

אפילו כדי לבדוק מה העניינים ומה קורה ואם זה לא ייראה לי אז לדעת שניסיתי... לא כל יומיים שומעים על מרפאה של אנדו' שנפתחת ונמצא שם רופא שעבר התמחות בחו"ל (וזה באמת לא נשמע משהו חובבני כמו "כן, יש דבר כזה, קראנו פה ושם באינטרנט, ואנחנו נרפא"..) היתה פה אחת (מי?) לפני בערך שבוע שהיתה בכרמל, ולפי מה שהבנתי ממנה ומשאר הבנות- הם בסדר (לפחות היו איתה בסדר), לדעתי זה בבחינת לא יועיל לא יזיק או שנחסוך מלחמות או שנעשה אותם בלב שלם (כי היינו בכרמל וראינו מה יש שם, זה לא כמו להגיד "נכון שיש בכרמל, אבל אני רוצה שיבא") אני אמורה לגשת לשם בחודש הקרוב, אם זה לא יהיה מאוחר לך מידי- אעדכן אותך (את כולן בעצם
) תרגישי טוב

למעלה