עדכון

Yaron40

New member
עדכון ../images/Emo140.gif

שלום לכולם,
איפה הייתי ומה עשיתי ? קשה לי רגשית לתאר מה עבר עלי בחודשיים האחרונים. אולי כאשר נפגש פנים אל פנים, ואולי כאשר ארגע קצת יותר. אבל בסיום חודשיים אלה החלטתי (לפני כשבוע) שאני קודם כל איש משפחה ונשוי
. אם אתם זוכרים, יש לי אישה ומשפחה נהדרים. אשתי הוכיחה את עצמה בתקופה האחרונה כאשר נתנה חופש כמעט מוחלט לנסות ולהתנסות. ובמשך כשנה וחצי שמתי את עצמי בין עולם המשפחה לבין עולם הגייז (הומואים נשואים זו קטגוריה בעייתית מבחינתי). אז מה הסיכום ? כן אני הומו ותמיד הייתי, גם אם לא הבנתי זאת.
יש לי אישה ומשפחה נהדרים ואני רוצה לשמור עליהם.
קשה לי מאוד לבגוד באישה (אפילו כאשר היא יודעת), והתוצאה בעייתית מבחינתי.
איך ממשיכים הלאה ? שאלה טובה מאוד. לא ממש יודע, מנסה להבין ולחשוב איך לחיות תחת המסקנות הללו. די ברור לי שאת הקטע התרבותי (מסיבות,
הפורום הזה ומפגשים דומים) יהיה לי קשה מאוד להפסיק. ואולי אין צורך להפסיק כלל. קשר עם גבר ? ממש לא ברור. אולי לא יהיה כלל. לא יכול לראות את עצמי ב"קשר של נשואים" עם גבר במקביל לנישואין.
מבולבל ? לא ברור ? זה המצב כרגע. מקווה להתבהרות.
אוהב אתכם מאוד, ירון.

Liroy26

New member
היי ירוני

גם אם התמונה לא לגמרי התבהרה תזכור שהיא פחות מטושטשת ממה שהיא היתה בהתחלה.

S h a m i

New member
יפה לך בקאמבק....

ירוני, דבר ראשון הייתי בטוח שאלו דברים שכבר ידעת. - הנטייה מינית שלך. - שיש לך משפחה מקסימה שאתה אוהב ולא תרצה לאבד לעולם. דבר שני, כפי שאיתי אמר, התמונה ברורה יותר מבעבר, וזה כבר כמה שלבים למעלה. אף אחד לא הקציב לך זמן, לא מודד את התקדמותך ונותן לה ציונים או אומר לך מה לעשות ואיך. שמח שאתה פה שוב איתנו, מקווה לראותך שוב בתדירות גבוהה יותר. שמח שאתה בתהליך של הבנה עצמית ומתקדם קדימה ולא נסוג. קצת עצוב שאתה בכל כך הרבה צמתים קשים בחייך ואתה מתמודד עם קושי רב. מחזק אותך בחיבוק ונשיקה ומאחל לך רק שלמות פנימית. שמי

Yaron40

New member
תודה

כן שמי, הכל היה ידוע. שום דבר חדש באמת. השאלה העקרית היא סדר העדיפויות, מה קודם למה. מבחינתי היה במסע חיפוש, האם אני הולך לחיות את חיי כגיי או כאיש משפחה. הפור נפל. ביי ירון

Yaron40

New member
זה לא כל כך דראמטי ../images/Emo42.gif

היי גריני
ההחלטה לגבי סדר עדיפויות ברור נפלה. כלומר, אני נשאר בבית ונאמן למשפחה. אבל גם נאמן לעצמי ומהותי, וברור שיש כאן סתירה. עכשיו איך בדיוק החיים יתגלגלו זו כבר שאלה אחרת. לסבול אני לא מתכוון, וגם לא להעלם מהפורום או אירועים אחרים.
מה לגבי הרעיון של טיול פורום ?
מישהו מעוניין בכלל ? שבת שלום ירון

lamalo1

New member
ברוך החוזר ירון

ירון כמארח הראשון שלי כאן שמחתי לראות שחזרת. אין ספק שאתה הוא זה שיודע הכי טוב מה באמת טוב בשבילך. ואני מכבד את החלטתך שאתה קודם כל איש משפחה ונשוי. ממה שאני יודע יש לך אישה על הכיפק, ואני מקוה שחלקת גם איתה את החלטתך, כי בראש ובראשונה - חשוב שתרגיע אותה. זרום עם מה שטוב לך כעת, עם מה שעולה לך אוטומטית. ושלא תלחיץ אותך ההחלטה, הבחירה. אני יודע שכל החברים כאן איתך, וגם אני ביניהם. וההתבהרות בוא תבוא, מעצמה, ללא לחץ או כוונה מצידך. היא תגיע במועדה. תהיה חזק ירון!

למעלה