עדכון

sholy1

New member
עדכון ../images/Emo12.gif

אז למי שלא זוכר הבת שלי הביאה ביום א' גורת כלבים נטושה הביתה, לקחנו אותה לוטרינר שקבע שהיא מעורבת, בינונית-גדולה, ובריאה. וחיסן אותה. ביום ה' היא החלה להקיא לקחנו אותה שוב לוטרינר שנתן לה זריקה נגד הקאות והוראות טיפול... הבוקר היא שוב הקיאה המון ונראתה ממש שפוכה, חזרנו לוטרינר שהכניס לה עירוי נוזלים נתן שוב זריקה נגד הקאות (פראמין) ואנטיביוטיקה ומכוון שאני אחות טיפול נמרץ הסביר לי איך להמשיך לתת לה נוזלים באינפוזיה+אנטיביוטיקה בשבת וכמובן להיות איתו בקשר במשך השבת ואם הכל בסדר לבוא ביום א' לבדיקה נוספת...היא כל כך מסכנה הקטנטונת הזו ממש שוברת לי את הלב... ואז הוא אמר הוטרינר שהיא חולה בוירוס קשה שנדבקה כנראה לפני שבאה אלינו והסיכוי שנצליח לרפא אותה הוא בערך 50% אז שנקווה לטוב אבל שנדע מה המצב.... זה כל כך כואב לי כי ברור שזו גורה שהיתה בבית ונזרקה ממנו היא לא הרטיבה בבית אפילו פעם אחת!! ואפילו כשהיא כל כך חולה היא מבקשת לצאת החוצה כך שברור שמשהו כבר חינך אותה, איך אפשר לזרוק כך יצור חי לרחוב שידבק במחלות או יותר גרוע בלי נקיפות מצפון? ממש כואב לי. תודה על הסבלנות שלכם לקרוא ושבת שלום שולי.

sholy1

New member
מצטערת יצא פעמיים....

לא כל כך מסתדרת עדיין עם תפוז

kasa

New member
אתם ממש נשמות טובות ../images/Emo24.gif

ואני בטוחה שבבוא היום - תתוגמלו על כך. אני מלאת הערכה והתפעלות כלפי מסירותכם לגורה שמצאתם. הלוואי וירבו אנשים כמוכם. כנראה שבהתנהגותך הנפלאה הנחלת גם לבתך מידות אנושיוּת, רגישוּת, טוב-לב, איכפתיות, אהבה, ושאר מידות טובות. מחזיקה לכם הרבה אצבעות כדי שהגורה תחלים. בטוחה שהיא תוקיר לכם הרבה תודה על כל שניה שהקדשתם למענה. כל הכבוד לכם. אתם באמת אנשים טובים וחשובים.

sholy1

New member
תודה...

אני מאוד אוהבת בעלי חים וגם שני ילדי רק שכאמא שמגדלת שני ילדים לבד לגמרי וללא עזרה זה לא פשוט לקחת גם כלב... אבל פשוט אי אפשר היה להשאיר אותה ברחוב .. מקווה שתחלים ותתחזק. שבת שלום שולי.

sholy1

New member
ערב טוב

בטח כבר נמאס לכם ממני אבל אתם גם מבינים את הצורך להביע את הדאגה, אז ככה ב6 בערב לורי (הגורה שלנו) שוב הקיאה אז לפי הוראת הוטרינר הזרקתי לה שוב פראמין ונתתי לה אינפוזיה ואז היא פתאום התאוששה ליקקה אותי כאילו היא אומרת תודה, יצאנו איתה לטיול קצר עשתה פיפי נעמדה ליד האוטו שלנו וגרדה את הדלת שנפתח לה אוהבת סיבובים באוטו החמודה. לקחתי אותה לטיול קצר והיא לא הפסיקה לכשכש בזנב מרוב שמחה כל הנסיעה אף פעם לא היה לי כלב שאהב נסיעות זה לא מוזר? זהו וכשחזרנו הביתה ניסיתי להציע לה לשתות והיא לא רוצה
מקווה שתמשיך להרגיש יותר טוב ואעדכן אותכם מחר שוב שולי של לורי....

S h o h a m

New member
איזה מתוקה ../images/Emo13.gif

נחמד שהיא אוהבת נסיעות
יתרון בשבליכם.. לא נורא..בכל זאת האינפוזיה גם מעבירה לה נוזלים במקום מים, למרות שזה לא תחליף.(לא שאני מבינה בזה משהו, רק נראה לי ככה) שתרגיש הכי טוב שאפשר!!בהצלחה וכל הכבוד לכם..!

sholy1

New member
בשורות טובות!!

הבוקר לורי הגורה קמה כאילו לא היתה חולה אף פעם.. ב6 בבוקר נעמדה על יד המיטה שלי ויללה שנוציא אותה לטיול, ואחרי הטיול נגשה לקערה שלה אכלה ושתתה כרגיל... נמשיך לתת לה אנטיביוטיקה כפי שהורה הוטרינר עד מחר בבוקר ומחר אח"צ הבקר אותו יחד איתה. אני מקווה שזה סוף הסיפור... לצערי אין לי מצלמה דיגיטלית לכן אני לא יכולה לצרף תמונה אבל היא מתוקה אמיתית... שבוע טוב שולי של לורי.

למעלה