עדכון

מצב
הנושא נעול.
עדכון ../images/Emo10.gif

עדכון

אחרי החזרת מוקפאים נוספת (שלישית במספר) בטא 44 חששנו לשמוח וכנראה בצדק. היום במקום הכפלה... בטא 9 !!! כנראה שוב כימי. לא יודעת כבר מה לחשוב או מה לעשות. מאז ספטמבר שנה שעברה עברנו כבר 3 החזרות טריים ו- 3 מוקפאים ופשוט לא הולך. חווינו הכל - כימי, שלילי והפלות.

בריזה1

New member
../images/Emo7.gifשולחת לך חיבוק

עדכון

אחרי החזרת מוקפאים נוספת (שלישית במספר) בטא 44 חששנו לשמוח וכנראה בצדק. היום במקום הכפלה... בטא 9 !!! כנראה שוב כימי. לא יודעת כבר מה לחשוב או מה לעשות. מאז ספטמבר שנה שעברה עברנו כבר 3 החזרות טריים ו- 3 מוקפאים ופשוט לא הולך. חווינו הכל - כימי, שלילי והפלות.
שולחת לך חיבוק
ומקוה שתמצאי את הכוח להתאושש ולהמשיך הלאה, לעשות בירור מקיף ואמן אמן שבהקדם תבשרי לנו על הריון מוצלח. בריזה

גליxx

New member
נשמע כל כך קשה ומתיש ../images/Emo10.gif

עדכון

נשמע כל כך קשה ומתיש

נרקיס אני זוכרת שסיפרת על הפלות שהיו לך גם בטיפולי תרומת ביצית. איזה בדיקות עשית אחרי ההפלות? בדקת את מצב הרחם באופן יסודי? מה עם ברורי תפקודי קרישה או מחלות אוטואימוניות שיכולות להפריע? האם אתם מחליפים תורמת בכל נסיון? מעבר לשאלות האלה אני רק מאחלת שימצאו הכוחות להמשיך ושיגיע כבר הרגע שלך לבשר על בטא שנוסקת ונוסקת, דופק והריון מופלא. זה חייב להגיע

צוקה1

New member
אוי נרקים-מה יש לומר ? ../images/Emo7.gif

עדכון

אוי נרקים-מה יש לומר ?

נרקיס חמודה נורא עצוב לי על הדרך הקשה והתובענית שאתם נאלצים לעבור בדרך שלכם להורות -ממש ממש לא קל. מאוד מזדהה עם רגשותייך -גם אני עוברת דרך חתחתים ובנתיים אני רק ועדיין בדרך..-כן,הדרך קשה וארוכה וצריך כל-כך הרבה כוח וסבלנות. אפשר שיש סיבה להריונות הכימיים ולהפלות- האם בדקת את נושא ההפלות? שולחת חיבוק חם ומלא באנרגיות חיוביות צוקה

ליהיא 2

New member
אין מילים מספיק חזקות בשביל לנחם

עדכון

אין מילים מספיק חזקות בשביל לנחם
הי נרקיס, הצער שלך הוא לדעתי הצער של כולנו וכמי שנמצאת בפורום הזה למעלה משנה אני אותך זוכרת ואני כל פעם חושבת כשאני לא רואה שמות מוכרים שהן כבר בהריון אז כך חשבתי גם עלייך אבל אני מאחלת לך שתמשיכי להיות חזקה ולנסות ובסוף הכל יהיה בסדר שיהיה בהצלחה בהמשך מכל הלב

../images/Emo7.gif כל צר לי לשמוע

עדכון

כל צר לי לשמוע
הם עברת בירור הפלות מקיפה. לפעמים הקופות עושים בעיות באישור הבדיקות האילו אך לדעתי כדאי לכם אפילו לבצע אותם באופן פרטי לפני שאתם מוציאים עוד סכום של $4500 לקראת עוד מחזור בדיקות היינם: בדיקות קרישות והכוונה לא PT או PTT אלא גם MFTR, פאקטור 5 ועוד.... . בדיקת/מיון הזרע בשיטת ברטוב (רוניתילי הראתה לנו פה שאולי יש גם קשר למרות שיש רופאים שמסתייגים מהשיטה) בדקת כירוטיפ ו/או נוגדים שלך לבעליך. מאד צר לי לקרוא על מה שעברת והמון המון בהצלחה

אדוינה

New member
מצטערת מאוד בשבילך נרקיס ../images/Emo7.gif

עדכון

מצטערת מאוד בשבילך נרקיס

ממש אכזרי הסיפור. בטא שעולה ויורדת. זה לא פייר. איזה תמיכה קיבלת? תספרי עוד על הטיפול. מחזקת אותך!

../images/Emo24.gifלנרקיס היקרה

עדכון

לנרקיס היקרה
אני מאחלת לך הצלחה בתקוה שבפעם הבאה זה יצליח חשוב מאוד לא להתייאש רוב הבנות כאן נחלו אכזבה כזו או אחרת לא נותר לי אלא לאחל לך ב

תודה רבה לכולכם

לנרקיס היקרה
אני מאחלת לך הצלחה בתקוה שבפעם הבאה זה יצליח חשוב מאוד לא להתייאש רוב הבנות כאן נחלו אכזבה כזו או אחרת לא נותר לי אלא לאחל לך ב
תודה רבה לכולכם
כמו תמיד,מצליחים לעודד אפילו וירטואלית. נדמה לי שציינתי כבר בעבר עשינו את כל הבדיקות של נוגדנים, קריוטיפ, קרישיות והכל יצא תקין. לרופא שלי לא היו תשובות למה כך מתגלגלים הדברים. לזכותו יאמר שהוא מנסה ומשנה בכל פעם את הטיפול. הפעם קיבלתי קלקסן ופרדניזון עוד לפני ההחזרה, ולאחריה גם אנדומטרין וקרטיה. ההחזרה היתה על מחזור טבעי. עדיין לא דיברתי איתו לאחר הבדיקה. יכול להיות ששווה להתייעץ עם עוד רופא למרות שנראה לי שבסה"כ הם די הולכים על טיפולים דומים. אני עדיין לא יודעת, ונותנת לעצמי חודש-חודשיים להרגע ולהחזיר את הגוף לעצמו.

a17

New member
גם אני סבלתי מהפלות חוזרות ../images/Emo7.gif

תודה רבה לכולכם
כמו תמיד,מצליחים לעודד אפילו וירטואלית. נדמה לי שציינתי כבר בעבר עשינו את כל הבדיקות של נוגדנים, קריוטיפ, קרישיות והכל יצא תקין. לרופא שלי לא היו תשובות למה כך מתגלגלים הדברים. לזכותו יאמר שהוא מנסה ומשנה בכל פעם את הטיפול. הפעם קיבלתי קלקסן ופרדניזון עוד לפני ההחזרה, ולאחריה גם אנדומטרין וקרטיה. ההחזרה היתה על מחזור טבעי. עדיין לא דיברתי איתו לאחר הבדיקה. יכול להיות ששווה להתייעץ עם עוד רופא למרות שנראה לי שבסה"כ הם די הולכים על טיפולים דומים. אני עדיין לא יודעת, ונותנת לעצמי חודש-חודשיים להרגע ולהחזיר את הגוף לעצמו.
גם אני סבלתי מהפלות חוזרות

(4 אחת אחרי השניה) ואני בהחלט יכולה להבין מה עובר עלייך ולהזדהות, אני מציעה לך לעשות את מה שאני עשיתי וזה הפסקה של כל הטיפולים וללכת לבירור יסודי של כל הנושא לפני הטיפול הבא, אני ממליצה לך על הרופא שטיפל בי - פרופ' כארפ מתל השומר, עובדה אחרי 4 הפלות רצופות ילדתי לפני חודשיים תינוקת מ ש ג ע ת !!! כשהגעתי אליו ממש לא עם המלצה של שום רופא, כבר הייתי די מיואשת ומאוד סקפטית לגבי העזרה שלו ועובדה - בשבילי זה הצליח. כדאי לך להתייעץ איתו גם לגבי ההריונות הכימיים. והכי חשוב ב ה צ ל ח ה

יולי 02

New member
עצובה איתך ../images/Emo7.gif

(4 אחת אחרי השניה) ואני בהחלט יכולה להבין מה עובר עלייך ולהזדהות, אני מציעה לך לעשות את מה שאני עשיתי וזה הפסקה של כל הטיפולים וללכת לבירור יסודי של כל הנושא לפני הטיפול הבא, אני ממליצה לך על הרופא שטיפל בי - פרופ' כארפ מתל השומר, עובדה אחרי 4 הפלות רצופות ילדתי לפני חודשיים תינוקת מ ש ג ע ת !!! כשהגעתי אליו ממש לא עם המלצה של שום רופא, כבר הייתי די מיואשת ומאוד סקפטית לגבי העזרה שלו ועובדה - בשבילי זה הצליח. כדאי לך להתייעץ איתו גם לגבי ההריונות הכימיים. והכי חשוב ב ה צ ל ח ה
עצובה איתך

שולחת לך חבוק ענק ומעודד. בסוף זה חייב להצליח.

פרופ. כארפ

פרופ. כארפ
איזה בדיקות עשית אצלו? מה הוא בודק נוסף לתפקודי קרישה? האם הגעת אליו באופן פרטי? בכל מקרה אשמח קבל ממך פרטים טכניים טלפון וכתובת שלו. תודה

a17

New member
שלחתי לך מסר../images/Emo92.gif

פרופ. כארפ
איזה בדיקות עשית אצלו? מה הוא בודק נוסף לתפקודי קרישה? האם הגעת אליו באופן פרטי? בכל מקרה אשמח קבל ממך פרטים טכניים טלפון וכתובת שלו. תודה
שלחתי לך מסר

ספרי קצת על הטיפול שקיבלת....

ספרי קצת על הטיפול שקיבלת....
שמעתי כבר כמה פעמים על הזרקת קלקסן בשלב הבטא ועד ל3 חודשים. (או אולי אספירינים?) אני קיבלתי רק המלצה לקלקסן, אך היא לא היתה חד-משמעית... ומרופא שאני לא הייתי בטוחה שהוא מומחה לחסרות מזל שכמונו..(מרובות הפלות) מה דעתך?

כל כך מצטערת

עדכון

כל כך מצטערת
ואין מילים לנחם ויודעת שאחרי כל הסבל הזה בטוח תגיעי לאושר הגדול לא יכול להיות אחרת!!! שולחת לך מליון חיבוקים להמשך.

ayoosh

New member
צר לי...../images/Emo10.gif

עדכון

צר לי...

מקווה שאי הבהירות תתבהר, וימצא הפתרון לשאלה הכל כך מטרידה של מה לא בסדר... ובינתיים רק מוסיפה

sagivkr

New member
כואבת איתך... ../images/Emo10.gif

עדכון

כואבת איתך...

אני יכולה להבין את הצער והכאב... ומקווה שתגיעי לפתרון במהרה. אני מצטרפת להצעה של A17, לבדוק טוב טוב את עניין ההפלות לפני שממשיכים הלאה. מחזיקה לך אצבעות להצלחה !!! יפעת

כל כך מזדהה איתך.... ../images/Emo7.gif

עדכון

כל כך מזדהה איתך....

מקווה שהזמן כבר עושה את שלו.... עמדי מול היקרים לך ואמרי - את עדיין ברת מזל על הדברים האחרים שיש לך כרגע!! תראי כמה שזה עוזר, וחשבי על הפעם הבאה והמנצחת.!! ים של הצלחה, מאחת שגם חוותה את מה שאת עוברת.. KEEP SMILING!

שוב תודה.

כל כך מזדהה איתך....

מקווה שהזמן כבר עושה את שלו.... עמדי מול היקרים לך ואמרי - את עדיין ברת מזל על הדברים האחרים שיש לך כרגע!! תראי כמה שזה עוזר, וחשבי על הפעם הבאה והמנצחת.!! ים של הצלחה, מאחת שגם חוותה את מה שאת עוברת.. KEEP SMILING!
שוב תודה.
הטיפול הפעם היה על מחזור טיבעי. קיבלתי מהיום ה-8 פרדניזון. ומהיום ה-12 קלקסן. לאחר הביוץ קיבלתי פרוגינובה , אנדומטרין וקרטיה. בבדיקה של קרישיות לא מצאו כלום ובכל זאת הרופא שלי החליט בגלל ההיסטוריה של ההפלות (גם לפני התרומה) לתת לי קלקסן. לא יודעת לגבי יעילות.... אין לי יותר מוקפאים כך שאם נחליט להמשיך צריך להתחיל מההתחלה.(כמעט). אני מתחילה יותר ויותר לחשוב ללכת לפרופ. כארפ. אולי ממנו תבוא הישועה.

גולה1

New member
כואבת איתך ../images/Emo4.gif

שוב תודה.
הטיפול הפעם היה על מחזור טיבעי. קיבלתי מהיום ה-8 פרדניזון. ומהיום ה-12 קלקסן. לאחר הביוץ קיבלתי פרוגינובה , אנדומטרין וקרטיה. בבדיקה של קרישיות לא מצאו כלום ובכל זאת הרופא שלי החליט בגלל ההיסטוריה של ההפלות (גם לפני התרומה) לתת לי קלקסן. לא יודעת לגבי יעילות.... אין לי יותר מוקפאים כך שאם נחליט להמשיך צריך להתחיל מההתחלה.(כמעט). אני מתחילה יותר ויותר לחשוב ללכת לפרופ. כארפ. אולי ממנו תבוא הישועה.
כואבת איתך

ומבינה את כאבך. אולי באמת תנסי להחליף רופא, להחליף מסלול ומקווה מאוד שיצליח לך אני גם עברתי לרופא (ד"ר איתי בר חוה) אחרי שהייתי אצל 4 רופאים אחרים ואחרי שפעם ראשונה לא נקלטתי בתרומה וכשהגעתי אליו (גם נתן לי קלקסן למרות שאין לי הסטוריה של הפלות) זה הצליח. המון המון בהצלחה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה