עדכון תצפיות

dreaming h

New member
עדכון תצפיות ../images/Emo182.gif

בוקר טוב! התחלנו את עדכון התצפיות ב - 19.10.04. חישוב מהיר מביא אותי ל - 15 ימים של תצפיות. קצת נתונים (אגב, לא כולם מלוח התצפיות, העדכונים עצמם נאספים גם מחוץ לפורום): ב-15 ימים דווחו סה"כ (עד שעה זו) 36 תצפיות, בהן 69 פרטים של לטאות, נחשים וצבים. פירוט: זעמן דק 1 זעמן זיתני 3 זעמן מטבעות 3 זעמן שחור 1 חומט מנומר 1 חומט נקוד 9 חנק משריץ 2 חרדון מצוי 11 חרדון צב הדור 1 ישימונית מצויה 1 לטאה זריזה 11 מטבעון מדבר 2 מניפנית מצויה 1 נחושית עינונית 2 נחש מים משובץ 1 צב יבשה מצוי 4 צפע 5 קמטן החורש 2 שחור ראש שלווני 1 שממית בתים 1 שנונית שפלה 6 אז... תמשיכו לעדכן!!!!

naja

New member
לגבי התצפיות שמחוץ לפורום.

יש מניעה שהן יצורפו ללוח הפורום?

dreaming h

New member
עקרונית

לא כל המתצפתים מעוניינים לגלוש או לכתוב בפורום, ועד כמה שהיינו רוצים (והיינו!! האמן לי!!) שיכתבו, אי אפשר להכריח אותם, ומאידך, אין סיבה לוותר על התצפיות שלהם.

naja

New member
התופעה ידועה ומוכרת.....

אבל לא הבנתי מדוע התצפיות האלה לא מתוספות לרשימה. אף אחד לא חייב להזדהות בלוח תצפיות. זה קצת מפספס את המטרה לתת כזו רשימה של זוחלים מבלי שנדע באיזה אזור הם נצפו ומה היו שעות הפעילות. מה יש לעשות עם המידע הזה כמו שהוא מוצג ברשימה שהעלית? הרי כולנו יודעים שהזוחלים הללו קיימים בארץ....

dreaming h

New member
התצפיות

אני שמחה שאתה יודע שהזוחלים קיימים בארץ. לוח התצפיות הוא מקור לאיסוף תצפיות, כאשר בפועל יש מידע מעבר למה שמעודכן בפורום. נכון לעכשיו, כפי שהסברתי, יש מדווחים שלא מעוניינים להעלות מידע בפורום, וזו זכותם, וחלקם לא רוצים לחשוף על גבי הפורום את מיקום מציאת בע"ח. מי שמעוניין לקבל מידע נוסף, מוזמן לפנות אליי.

1צחי

New member
לגבי

חרדון מצוי- אני מתצפת על כמה פרטים מזה שנתיים ברציפות (זה קל בגלל שהם טריטוריאליים ומתחרדנים באותו מקום) אך להוסיף את זה אני צריך בכריכה של ספר.

uncle litchi

New member
יש מה לתרום

שלום, אכן פעם ראשונה שאני בפורום שלכם, מבחינת התצפיות הייתי שמייח לדעת איך להוסיף תצפית, מכיוון שאני מטייל הרבה, רואה הרבה ומתעסק הרבה עם בע"ח בטבע, ויש מה להוסיף לפורום שלכם, אז אני אשמח לדעת, עם מישהו יהיה מוכן להסביר לי...... תודה מראש, רעי סגלי.

dreaming h

New member
אהלן רעי

קודם כל ברוך הבא! בעמוד הפורום, יש קישור לפורום שמירת טבע בצבע אדום, ולידו בצבע כחול קישור ללוח התצפיות. עליך להקליק על הקישור, לבחור ב"הוסף מודעה", ואז לעדכן כמה שיותר פרטים :) תודה רבה ובהצלחה!

למעלה