עדכון תהליך + שאלה

• פותח הנושא al19
  • פורסם בתאריך

al19

New member
עדכון תהליך + שאלה

אז היום הייתי בפגישה הראשונה שלי במשרד הפנים להביא את אשתי לפה
מהפיליפינים
נתנו לי רשימה של מה שצריך להביא, ואמרו לי שהדרכון שלה לא בתוקף לשנתיים אלא רק לשנה ו8 חודשים ואני צריך לשנות אותו ולחזור אליהים עוד חודש.

קבעו לי ראיון לעוד חודש וחצי.
ואמרו לי שהסיכוי שאני יקבל תשובה חיובית מאוד נמוך ושהיא רוצה לעשות ראיון פרונטלי לאשתי בפיליפינים
ולי בארץ
וזה יכול לקראת רק בסוף ינאור תחילת פברואר.

אז בעצם אני צריך לחכות עכשיו פאקינג חצי שנה אחרי הפגשיה שלי שגם לה חיכיתי פאקינג חצי שנה.... בשביל שאשתי תגור איתי שזה הדבר הכי הכי בסיסי לעשות ...

יש לכם מושג מה עושים במקרה כזה ? חוץ מלהוציא את השיערה וחצי האחרונות שנארו לי בראש ?!?
כאילו איך זה שאנשים רושמים פה שאמרו להם כן ולי אומרים שהיא רוצה לעשות לה ראיון רק בינואר פברואר... מבלי שהיא שאלה אותי שאלה אחת על הקשר שלי בכלל....

elicoz

New member
יש נוהל מסודר לנשואים

אני לא יודע אם קראת אותו, אבל אני לפני התחלת ההליך הדפסתי אותו ועברתי עליו שלושים אלף פעם תוך כדי שאני מסמן את כל הדברים החשובים.
&nbsp
בינהם היה תוקף דרכון ולפני שבכלל הגשתי את מסמכי האישה (מאומתים ומתורגמים כמובן בדיוק כמו שהם רוצים) שלחתי אותה להוציא דרכון חדש (למרות שהיה בתוקף למספיק זמן) רק בגלל שדפיו היו מלאים ולא היו מספיק דפים ריקים לחמש שנים הבאות בהם נצטרך להגיע למשרד הפנים (כל פגישה זה מדבקת רישיון, אינטר ויזה וכו') לכן דאגתי מראש שהוא יהיה חדש, ריק ובתוקף לעשר שנים.
&nbsp
צריך לקרוא את הנוהל ולחשוב קדימה על הכל וככה לא יהיו שום בעיות בהליך.
&nbsp

al19

New member
זה בסדר אין לי בעיה לבוא עוד חודש להביא את הטופס שהיה חסר לה

אבל התעקשו איתך לעשות לה ראיון לפני שהיא מגיע בפיליפינים ?
זה ההזוי פה.
שאני צריך לחכות עכשיו עד ינואר שהיא רוצה לעשות לה פגישה שם ראיון מוקדם מרחוק....

elicoz

New member
לא..

אישתי היתה פעמיים כתיירת לפני.. 3 חודשים בפעם הראשונה ועוד חודש פעם נוספת.
היתה כאן במסגרת הויזה שניתנה לה ויצאה כשנגמרה.
&nbsp
טסתי למזרח על מנת להתחתן ואחרי החתונה חזרתי לארץ לבדי, תוך שהיא עושה את הסידורים האחרונים לפני מעבר והעברת חייה לישראל, במקביל הגשתי את הבקשה עם כל המסמכים הנדרשים, היא קיבלה אישור להגיע עוד באותו שבוע ואז אחרי חודש היא הגיעה.
לא היה שום ראיון מקדים או משהו בסגנון.. יתכן מאחר והכירו אותה כאן מלפני ולא היה ספק לכנות הקשר.

al19

New member
אני לא יודע מה לעשות האמת

כאילו קבעו לי לעוד 5 שבועות
ולא רק זה, אני צריך לחכות חודש אחרי זה לאישור והיא אמרה לי איתי לוקח לפחות חודש לאישור אני לא נותנת לפני תשובות
ואתה כנראה תלך לראיון פה והיא תעשה ראיון שם
לא יכול להיות שאני עכשיו יחכה חצי שנה עד שהיא תוכל להגיע, וזה חצי שנה אחרי שאני כבר מחכה לתור
לא הגיוני לי לא הגיוני

מה יש לי לעשות ?

בטי89

New member
5 חודשים זה הרבה

אני לא יודעת באיזה לשכה מדובר, אבל חמישה חודשים זה הרבה.
אצלי התור נקבע לאחרי 3 חודשים ועשינו ראיון בנפרד.
אחרי שהוא הגיעו לארץ הגענו לפגישה ושם אמרו לקבוע תור נוסף לעוד 3 חודשים כדי לעשות ראיון נוסף בארץ כי לא סמכו על הראיון בנפרד מספיק.....בקיצור עד שמקבלים ויזת עבודה מוציאים לך את המיץ

למעלה