עדכון תאריכים!!!!!!

עדכון תאריכים!!!!!!

אני כותב פה את התארכים של הפעילוית הקרובות: יום ג' - ה 19/9 - ערב בוגרת במחנה - שעה 17:00 יום ג' - ה 19/9 - ערב השקה לחזון החינוכי במתנ"ס - שעה 19:00 (חשוב לבוא ולהציג נוכחות רבה של נוער!!!) יום ד' - ה 20/9 - חלוקת תפוח בדבש בישוב - פרטים אצל הקומונרים. שישי שבת - 29-30/9 - סמינר הכנה לחגיגות 80 למדצ"ים - פרטים אצל הקומונרים. שישי שבת - 29-30/9 - סמינר לנציגי מז"מ - פרטים אצל הקומונרים. יום ג' - 3/10 - סמינר תפקידים במחנה - פרטים אצל הקומונרים ורכזי המחנה. יום ג' - 10/10 - חגיגות 80 לתנועה בפארק הירקון - פרטים והרשמה אצל הקומונרים והמדצים. יום ה'-ו' - 12-13/10 - טיול בוגרת - פרטים בקרוב..... שישי שבת - 20-21/10 - סמינר ראשון להעשרה להדרכה - פרטים בקרוב............. יום ד' - 1/11 טקס רבין במתנ"ס - שעה 20:00 כולם מוזמנים לקחת חלק בכל הפעילויות הכתובות.... בנוסף אני מכניס את האירועים גם בלוח האירועים שנמצא ליד גלריית התמונות. אפשר להיכנס לשם כל הזמן ולראות מה הפעילות הקרובה!!!!!

rubhabgr

New member
אבל טל הערב בוגרת יוצא על הפעולה

שאנחנו צריכים להעביר... לח' מה עושים?!?!?... אולי תעשו אותו יותר מאוחר..

אני יודע....

לצערי, אתם תעשו פעולה כרגיל ותצטרפו לערב כשהוא יסתיים. בדרך כלל ערבי הבוגרת יהיו בימי רביעי רק שהשבוע זה לא יכול לקרות בגלל שרעות הקומונרית לא יכולה לבוא. גם אי אפשר לעשות את זה מאוחר יותר בגלל החזון החינוכי.

12-13/10

זה יוצא ימים חמישי שישי וזה כדי שישאר לכם עוד יומיים חופש גם אחרי הטיול!. תקנו את דפי המידע!

למעלה