עדכון שקט....

sagil1

New member
עדכון שקט....

אז אחרי ימים מאוד קשים ומותחים, במיוחד אתמול (עם סיכוי הבהלה למיון נשים בסבירות גבוהה מאוד) הלכנו היום סוף סוף לרופא נורמלי. תקציר הפרקים הקודמים: ערב שבועות - סקירה מוקדמת - הפצפונית מחמדית מאוד תקינה בריאה ושלמה ואפילו הולכת בדרכי אחיה וגדולה בקצת לשבוע ההריון המתאים. צוואר הרחם עם זאת מתחיל גם הוא לעשות את הסימנים של ההריונות הקודמים - מקוצר מאוד 2.5 בהערכה מחמירה עד 3 בהערכה מקילה מאוד. יומים אח"כ אשפוז להשגחה בבי"ח הערכה - הצואר מתחיל להפתח, נשקל תפר בצואר הרחם שנשלל, בגלל ההסטוריה של צירים מוקדמים וחשד שתפריה תסבך דווקא את המצב ותוביל לצירים מוקדמים. שחרור שלושה ימים אח"כ. המלצת הצוות - הריון בסיכון ומעקב כל שבוע. שבוע שעבר מעקב מרפאת הריון בסיכון (לא אנקוב בשם הרופא למרות הכל) ההערכה - צואר הרחם - 4 ס"מ בלי לבדוק שוב ובלי לשים לב מה מודדים (כלומר מדדו גם את פי צואר הרחם ולא רק את הצואר עצמו) והערה: אדוני וגברת.. ה אתם לחוצים.. אין לכם שום בעיה, הכל תקין. תבואו שוב עוד חודש אין מה לדאוג.ואנחנו תוהים ושואלים שוב ועוד פעם ואפילו פעם אחת בפנים זועפות (אני) ובכ"ז מה דעתך המלומדת לאור ההסטוריה המיילדותית הלא פשוטה הזו (קול מן העבר: הפלה מוקדמת, לידה מוקדמת של שלישיה אחרי שכיבה ושמירה ארוכים וללא הצלחה, ולידה מוקדמת של הקונדסים אחרי חודשיםוחצי שכיבה בבית חולים וחודשים שכיבה בבית) נו טוב אם אתם מתעקשים תבואו לטכנאית עוד שבועים לאולטראסואנד. אין צורך לרואת רופא. והיום הלכנו לרופא קצת יותר נורמלי: מעקב הריון צמוד כל שבוע, התחלה של זריקות (שלא לומר שאלו זריקות שאני בקשתי מהרופאים לשקול לתת כבר משבוע 16; ופליאה של הרופא היום למה לא התחילו לתת באמת משבוע 16..) US מדויק יותר של הרופא עם בדיקה עצמית שלו ()אורך הצוואר כמו שאמר לנו: מקוצררר אבל סטטי - 2.5-2.7) ושכיבה מוחלטת בבית כמובן. אז מה להבין מזה? אחחח... כמה שאני אוהב רופאים! סליחה שזה כל כך ארוך.... (ושוב סליחה מ1+2 שלא הספקתי להגיע אתמול ולברך את המחמדים איתמר ויהונתן)

sagil1

New member
אה ואיך שכחתי...

היה לה סכרת הריונית בפעמים הקודמות ולא אמרו לה כבר להקדים את בדיקות הסוכר? איך זה יכול להיות?!? (להגיד שוב : בקשתי, אמרתי , שאלתי ונענתי ב- אתם סתם לחוצים....)

שמחה לשמוע שעכשיו קבלתם יחס אוהד

מחזיקה אצבעות להמשך הריון ארוך ותקין - ושכיבה קלה בבית עד כמה שניתן.

נשמע כל כך מוכר....

לא ידעתי על כל ההיסטוריה הקשה שלכם. אני "נתפרתי" בשבוע 15 עם אורך צואר של 27 מ"מ. באשר לסכרת- גם אני לוקה בסכרת הריונית. בהריונות שזכיתי לסיים בידיים מלאות בדקו לי סוכר בצום החל משבוע 9 ובשבוע 11-12 כבר התחלתי אינסולין. לא הגעתי להעמסת סוכר. אולי שווה לבקש בדיקת סוכר בצום? המון המון המון

עדכון טוב.

א.אבקש לא לכלך על רופאים.יש גם נחמדים... ב. החוכמה היא באמת למצוא את ה"אחד" וללכת איתו יד ביד בכל החלטה. ג.אם מדובר בסוכרת הריונית,שנעלמה לאחר ההריון (בדקתם?) היא לא תתגלה בבדיקה מוקדמת, סוכרת הריונית "מרימה" את הראש רק בשבועות בהם עושים את הבדיקה.

sagil1

New member
בדקנו בטח בדקנו...

עם בעל כמוני רק בשביל השקט שיהיה לך את תלכי לבדוק.... אצל אחרים אני נודניק בדיקות.. לפי מה שאנחנו קראנו סכרת הריונית (99% מופיעה שוב) צריך לבדוק יותר בתדירות בין שבועות 16-24.. כי היא תופיע מחדש... אבל מה פתאום מבחינת הרופאים שנבוא שוב רק שיסכלו עלינו בשבוע 24 ויגידו לנו לחזור בלידה...) אני יודע אם זה יחס אוהד.. יודע אם חיפשתי יחס אוהד? חיפשתי יחס מקצועי ולא מישהו שבא לדפוק את כרטיס הנוכחות... שלא יפריעו לו לפתור תשבצים וללכת הביתה.. חיפשתי מישהו שמוכן לבדוק דברים לעומק... לא יותר לא פחות. וכן.... אין לי הרבה כוחות לרופאים... אבל יש כמה שאהודים גם עלי (ככה ממרחק של קילומטרים אומנם אבל יש כמה...) "האחד" מה זה חזרנו לשרשור סרטי המטריקס?

שיהיו רק עדכונים שקטים../images/Emo57.gif

מחזיקה אצבעות חזק חזק להמשך תקין ורגוע
אלוהים ישמור כמה עברתם... כל הכבוד לכם על האמביציה והכוחות לא יודעת איך הייתי מצליחה לעבור כזו דרך!!! מאחלת רק טוב ושמחה שמצאתם רופא טוב סוף סוף, אולי דעתך קצת תתרכך.. לפי מה שאתה מספר יש הרבה סיבות טובות לכעס ,, מעצבן מאוד מאוד..
רעות

doritya2

New member
מקווה שלמרות הקשיים,

תחזקו מעמד כמה שיותר, שהשכיבה בבית תוכיח את עצמה ותפטרו מהפגייה.

sagil1

New member
זו כבר מחשבה יותר מידי אופטימית אפילו בשבילי

אבל זה בהחלט איחול נעים.... והלוואי שיתגשם ואתבדה דווקא יותר ויותר אני קורא בזמן האחרון שבהריון של עובר יחיד לא הוכחה כל חשיבות לשכיבה.... נו לפחות ככה היא נחה והקונדסים מחפשים להם ספורט אתגרי חדש שכולל כל מיני טיפוסים על אבא ובדיקה האם באמת גם לאבא יש שתי עינים או שהם יצליחו לנקר אותם איכשהו בזמן הזה..... והאף (מזל שזה אף עיראקי) האם הוא נשאר קבוע במקום או שאפשר להזיז אותו בתשעים מעלות.... ועוד ועוד.

כל-כך שקט שכמעט פיספסתי!

אוף, כמה מתסכלת ההרגשה שצריך לעשות את העבודה של הרופאים במקומם. אבל טל של אשחר צודקת - לא כולם כאלה! הלוואי שתמצאו אחד טוב ואמין עליכם, שילווה אותכם עד... שבוע 40+1 סגרנו, לא?

גלית2006

New member
שגיא, כל אצבעות בני ביתנו מוחזקות בשבילכם../images/Emo45.gif

תקופה לא קלה, שבה אתם נאלצים להלחם על ההריון היקר הזה (
), כשהנושא של חיפוש רופאים מקצועיים, איכפתיים ומבינים - בהול ומעיק
אולי להמשיך אצל הרופא "הקצת יותר נורמלי" הזה במעקב ובמקביל להמשיך לחפש מישהו מקצועי יותר? או שבדרך כבר תגיעו למסקנה, שהזה הוא בסדר גמור... מקווה ומאחלת מכל ה
, שהדברים יסתדרו
ותזכו לדעת על בשרכם מהו תאריך לידה משוער, שהוא לא רק משוער

שגיא, כבר פעמיים שלחתי לך מסרים

ארוכים שנבלעו בפרדס... מחזיקה אצבעות ומצפה לעידכון.

sagil1

New member
פרדס? פשט רמז דרש וסוד?

סודות אני אוהב... והאמת שיש פרדס לא רחוק מהבית אני אלך לחפש שם אחה"צ תודה לכולכם... על העידודים והחזקת האבצעות והמידע הרב שנחלק בשקט בשקט...

sagil1

New member
קבלה? העברתי הרבה קבלות לאורן ביום הפג...

אם את צריכה איזה קבלה תפני אליו... הכל שם
לא אני לא בענייני קבלה. אני מאוד אוהב מדרשים (ר' המלצתי לסדרת הספרים של לואיס גינצבורג לקראת שבוע הספר - אגדות היהודים...) אבל לעומת זאת.. חתיכה מהעוגה שהכנת לאיתמר ויהנתן ... אני מוכן לקבל

שוקוקוס

New member
עבר עוד שבוע.

לא הייתי פה כמה ימים. קראתי עכשיו. אני מקווה שסוף סוף מצאתם רופא נורמאלי. כותבת לך מסר

ירדני35

New member
שמחה שמצאתם רופא שעונה לציפיות שלכם ולוקח

אתכם ואת ההיסטוריה שלכם ברצינות. אולי פעם נעשה שרשור "משפטים שאמר לי הרופא בהיריון" ולי אישית יש לפחות אחד שחקוק עמוק בנפשי (אחרים עוד יכולתי לסנן). סה"כ עדכון טוב ומאחלת לכם היריון תקין וארוך.

למעלה