עדכון שובעי- גלולת הכותרת שר הטבעות

OB4ever

New member
עדכון שובעי- גלולת הכותרת שר הטבעות

אוקי המנהלת המתוקה שלנו ביקשה ממני לעשות עדכון השבוע...אני אנסה לעשות כמיטב יכולתי...בהצלחה לי....אאא ואין לי שמץ איך מחברים שירשורים ביחד אז...אוי אני מקווה שילך טוף.....על החיים ועל המוות...
גלולת הכותרת של השבוע- שר הטבעות שובו של המלך יצא למסכים!!! ביום רביעי התקיים המרתון ובשעה 00:00 בדיוק שודר החלק השלישי...אגב על ההקרנה הראשונה (יום רביעי ב00:00 הסרט הכניס 8 מיליארד דולר!)
מפגש פורום בשעות וימים אלה אנו חברי הפורום מתדיינים על מקום ומועד הארוע ההיסטורי- מפגש הפורום הראשון!!! האם זה יהיה ברעננה עזריאלי או בכלל מקום אחר?!
אורלי וקיית ביחד....חמודים..אבל מאוד מבאס (בשבילנו)
מאחורי קלעים לא הכי מוצלח של נשיונל ג'יאוגרפיק
אתן חושקות בטבעת כמו של פרודו...הקסם מושך אתכן....אז עכשיו אתן יכולות לקנות כזאת!!!!!
ברוכה הבאה לפורום- כפית 15 הלוא היא מעיין לנגר!! זהו לשבוע אני מקווה שהיה בסדר..מצטערת אם זה לא הכי מסודר ומאורגן...
ובשם המנהלת וגם מהצד שלי בבקשה תשרשרו ...לא לפתוח המון הודעות חדשות....זה ממש גורם לבלאגן.... חיחי שבוע טוף וחנוכה שמח לנו ולאורלי אי שם

OB4ever

New member
ועוד צ'ופר

לא צוין בפורום אבל בראש 1 יש פוסטר של אורלי!!! ובמעריב לנוער יש ראיון איתו!!!!

נכון!! ../images/Emo13.gif

בדיוק רציתי להגיד את זה! חיחי אבל מה שמעצבן אותי זה הפוסטר ששמו בראש1, אז התמונה של אורלי היא ככה-ככה..
כמובן שהוא תמיד חמוד!! אבל למשל התמונה ששמו בפוטר שעבר שלו הייתה הרבה יותר מדהימה!

OB4ever

New member
טוב...

נכון היו קטעים מעניינים אבל ציפיתי למאחורי קלעים והתאכזבתי....אבל לא נורא

OB4ever

New member
חיחי

אאא...ורציתי להוסיף שבידיעות אחרונות במוסף הנוער שלהם "פיוז" יש כתבה גדולה על שר הטבעות. מתיחסים הרבה לאורלי אבל דבר אחד כתוב על הסיפור הישן והמוכר עם אורלי ואיאן על הקטע עם ההומו וכל השטויות האלה שהתבררו כלא נכונות....ועדיין מפרסמים שאורלי הגיב בכעס ואמר "אני לא הומו יש לי חברה" אבל מה שקרה באמת זה שהוא מחאה לו כפיים ונתן לו נשיקה על הלחי...אפילו יש תמונה....אבל השמועה הזאת עדיין רשומה במלא מקומות, כולל במרתון על התקציר של הסרט..אוף...ממש מעצבן... אבל לא נורא הכתבה אחלה ומתייחסים מלא לאורלי!!

•aniviel•

New member
חשוב חשוב... מאחורי הקלעים ערוץ2

קודם כל מאחורי הקלעים בנשיונל גיאוגרפיק היה מאוד מעניין לדעתי.. אז את לא צריכה להגיד כזה דבר כי זה שונה מבן אדם לבן אדם, עניין של טעם
חוץ מזה...בידיעות אחרונות כתוב שבים ראשון בשעה 18:42, בערוץ 2, יהיה ספיישל שיבת המלך - מאחורי הקלעים

OB4ever

New member
סליחה...

מצטערת אני לא אגיד את זה.....סולחת??? ווי באמת וואי אני מקווה שאני אזכור!!!

•aniviel•

New member
חח

זה לא קטע של לסלוח פשוט בעדכון פורום לדעתי לא צריך ממש להגיד שיעה בתור עובדה או משהו כי זה עניין של טעם

למעלה