עדכון שובעי- גלולת הכותרת שר הטבעות
אוקי המנהלת המתוקה שלנו ביקשה ממני לעשות עדכון השבוע...אני אנסה לעשות כמיטב יכולתי...בהצלחה לי....אאא ואין לי שמץ איך מחברים שירשורים ביחד אז...אוי אני מקווה שילך טוף.....על החיים ועל המוות...
גלולת הכותרת של השבוע- שר הטבעות שובו של המלך יצא למסכים!!! ביום רביעי התקיים המרתון ובשעה 00:00 בדיוק שודר החלק השלישי...אגב על ההקרנה הראשונה (יום רביעי ב00:00 הסרט הכניס 8 מיליארד דולר!)
מפגש פורום בשעות וימים אלה אנו חברי הפורום מתדיינים על מקום ומועד הארוע ההיסטורי- מפגש הפורום הראשון!!! האם זה יהיה ברעננה עזריאלי או בכלל מקום אחר?!
אורלי וקיית ביחד....חמודים..אבל מאוד מבאס (בשבילנו)
מאחורי קלעים לא הכי מוצלח של נשיונל ג'יאוגרפיק
אתן חושקות בטבעת כמו של פרודו...הקסם מושך אתכן....אז עכשיו אתן יכולות לקנות כזאת!!!!!
ברוכה הבאה לפורום- כפית 15 הלוא היא מעיין לנגר!! זהו לשבוע אני מקווה שהיה בסדר..מצטערת אם זה לא הכי מסודר ומאורגן...
ובשם המנהלת וגם מהצד שלי בבקשה תשרשרו ...לא לפתוח המון הודעות חדשות....זה ממש גורם לבלאגן.... חיחי שבוע טוף וחנוכה שמח לנו ולאורלי אי שם
אוקי המנהלת המתוקה שלנו ביקשה ממני לעשות עדכון השבוע...אני אנסה לעשות כמיטב יכולתי...בהצלחה לי....אאא ואין לי שמץ איך מחברים שירשורים ביחד אז...אוי אני מקווה שילך טוף.....על החיים ועל המוות...