עדכון שבת- חיי שרה

שרה אחת

New member
עדכון שבת- חיי שרה

שלום לכולם! מה שלומכם? קודם כל רציתי להגיד ישר כח
על ההיענות לשבת לכל מי שמגיע. בשבת יהיו בית"רים וצעירים ליכוד מהארץ ומחו"ל- כולם יתארחו במעו"ז בית"ר בקרית ארבע.
לידיעת כולם- יש הסעה לכל מי שמתארח במעו"ז. ההסעה עולה כמו נסיעה באוטובוס רק חוסכת המון כאב ראש ובלאגן מטורף של אנשים שינסו להגיע לחברון בשבת הזאת.. ההסעה יוצאת בשעה 13:30 מבנייני האומה בירושלים (פשוט שבת נכנסת בשעה 16:00 בדיוק...), וחזרה- יוצאת בסביבות השעה 18:30 מקרית ארבע לירושלים במוצ"ש. עלות ההסעה- 20 ש"ח לאדם (כולל נסיעה הלוך וחזור).
עוד דברים- למי שמגיע- לא לשכוח שקי שינה, במעו"ז יש שירותים אבל אין מקלחות. השבת כוללת ארוחות מלאות, סיורים בחברון ותכנים אידיאולוגיים. כן, עוד דבר חשוב- להביא חולצות בית"ר!
לידיעת כולם
המחיר של השבת הינו 70 ש"ח (מלבד ההסעה)- אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו בלאגן עם הכסף ולכן אני מבקשת, בכל לשון-
להביא את הכסף במלואו. אנחנו נאסוף את הכסף ביום שישי לפני כניסת שבת. בבקשה הימנעו מבקשות דחית תשלום או מאי תשלום מלא- ממש לא בא לי להתעסק עם זה... מקווה שאתם מבינים. מי שעוד לא דיבר איתי בנוגע לפרטים טכניים כגון- האם מעוניין בהסעה וכו'- נא לעשות זאת עוד היום
הפלאפון שלי- 054-7776380 תהיה שבת נפלאה! אני בטוחה
שרה העצני רכזת מעו"ז בית"ר, קרית ארבע -------------------------------------------------------------------------------- Sponsored Link Mortgage rates near 39yr lows. $510,000 Mortgage for $1,698/mo - Calculate new house payment

למעלה