עדכון שבועי
שלום חברים אז כפי שציינתי, אשתדל מידי שבוע לכתוב לכם עדכון שבועי ובו אעלה את כל אירועי השבוע. נתחיל עם המערכת של צחי "אדמין השוטרים" (יש לינק אליו בראש עמוד פורום השוטרים). באדמין ניתן לבצע בדיקות ועדכון הוכחת גיל של משדרים. המערכת פועלת אוטומטית והדיווחים מגיעים ישירות אליי. מורשי החסימה – בעת החסימה, בהערות השוטר החוסם (ולא בסיבת החסימה כי אותה הגולש רואה) יציינו באם החסימה הופנתה ע"י אחד השוטרים. עדכון פורומים בלוגTV: לידיעתכם, פורום בלוגTV מבוגרים מנוהל כיום ע"י רונה ו sinbad69(גולש מן המניין). מכיוון שהפורום כבר אינו חדש, ואין צורך בשורת מנהלים בראש הפורום, ניהולה של טלוששש הוסר ממנו. טלוששש תמשיך לנהל את הפורום הכי מטורף/משוגע/רגיש שיש - הפורום החברתי. כמו כן, פורום בלוגTV טכני מנוהל כיום ע"י danielee. מוטי ירד מהניהול בו וכיום אנו מחפשים מנהל נוסף שיסייע לדניאלי בלענות לגולשים. המלצות יתקבלו בברכה.
שוטרים חדשים בפורום: ברצוני לקבל בברכה את השוטרים שמצטרפים אלינו היום לפורום: אלעד – שוטר מס' 22 אוריין – שוטר מס' 31 נקבל אותם בברכה, ונאחל להם בהצלחה בהמשך!
גיוס שוטרים בעקבות כתבות הפוליסים המפורסמים שלנו, קיבלתי מידי שבוע עשרות פניות של גולשים שהגישו מועמדותם לתפקיד הנכסף. בשלב זה אני לא מגייסת פוליסים נוספים, אבל פניות רבות נמצאות ברשימת המתנה אם וכאשר נגייס. "חבר מביא חבר" - במידה ואתם מכירים גולשים אשר לדעתכם יוכלו מאוד להתאים לתפקיד, ניתן להעביר אליי את המלצותיכם בצירוף פרטי הגולש וכינויו בתפוז בצ'אט.
חגיגת מומולדת
נושא היום הולדת הוא נושא מאוד חשוב, לכמה מאיתנו הוא נושא מאוד רגיש (אני למשל בדיכאון מידי שנה).... החודש יש לכמה מכם יום הולדת...אני לא אציין שמות, טוב אולי אם תלחצו עליי קצת, לא חזק מידי כי אני לא בטוחה שאני רוצה..... טוב נו, אני לא עומדת בלחץ!!! אני חייבת לגלות לכם!
לצחי יש מחר יום הולדת
!!!!
כמו כן החודש יש מומולדת למיקי, תומר 43 ולירן25 ואני חושבת שבהחלט צריך כבר לקיים את המפגש שלנו....גם להיפגש כי התגעגענו אחד לשני וגם לחגוג לאלו שיחגגו ושחגגו כבר. אני מבררת לגבי מקום מפגש. יתכן וזה יהיה במקום החדש שקובי13 הציע לנו. פרטים מדוייקים לגבי המקום תקבלו בהמשך.
תאריך המפגש הוא ביום חמישי, 19.01.06 שבוע מהיום. אני רוצה שתשרשרו לי במהלך הסופ"ש מה מתאים לכם יותר:
מקום רועש, קאריוקי, מוזיקה ריקודים על מנת להשתחרר ולהתפרק(כמו שהיינו בבולדוג, רוסו, דיווה)
מקום שקט כמו בית קפה שבו נוכל לשבת ולדבר ולשמוע אחד את השני (סטייל אדוארדו, סוזאנה)
נא לשרשר להודעה תגובות רלבנטיות.
שיהיה לכולנו סופ"ש חם ונעים כי
מבול בחוץ
שלום חברים אז כפי שציינתי, אשתדל מידי שבוע לכתוב לכם עדכון שבועי ובו אעלה את כל אירועי השבוע. נתחיל עם המערכת של צחי "אדמין השוטרים" (יש לינק אליו בראש עמוד פורום השוטרים). באדמין ניתן לבצע בדיקות ועדכון הוכחת גיל של משדרים. המערכת פועלת אוטומטית והדיווחים מגיעים ישירות אליי. מורשי החסימה – בעת החסימה, בהערות השוטר החוסם (ולא בסיבת החסימה כי אותה הגולש רואה) יציינו באם החסימה הופנתה ע"י אחד השוטרים. עדכון פורומים בלוגTV: לידיעתכם, פורום בלוגTV מבוגרים מנוהל כיום ע"י רונה ו sinbad69(גולש מן המניין). מכיוון שהפורום כבר אינו חדש, ואין צורך בשורת מנהלים בראש הפורום, ניהולה של טלוששש הוסר ממנו. טלוששש תמשיך לנהל את הפורום הכי מטורף/משוגע/רגיש שיש - הפורום החברתי. כמו כן, פורום בלוגTV טכני מנוהל כיום ע"י danielee. מוטי ירד מהניהול בו וכיום אנו מחפשים מנהל נוסף שיסייע לדניאלי בלענות לגולשים. המלצות יתקבלו בברכה.