עדכון שבועי!../images/Emo166.gif
אז ברשות סהר (skopy) אני אכתוב את העדכון השבועי של פורום אסתי המכוערת! אז בואו נתחיל:
אז העונה החדשה והאחרונה של אסתי המכוערת קרבה! כולנו מתרגשים עד מאוד! חיכינו הרבה זמן, לא חשבנו לשנייה שאין תקווה ולבסוף הגיע הפרומו הראשון לעונה החדשה שתבוא בקרוב מאוד! אז חכו עוד קצת!
חבל לראות שהגלריות שבפורום שלנו ריקות... אז כמו סהר אני קורא לכם לפוצץ את הגלריות בים של תמונות של השחקנים. אם אתם לא יודעים איפה אפשר למצוא תמונות כאלה (בתקווה שאתם יודעים), פשוט כנסו לגוגל, הקלידו בשורת הפקודה את אחד משמות השחקנים ובמגוון האתרים שתקבלו כתוצאה מהחיפוש תמצאו מלא תמונות!!!
יש גם סקר חדש וכמעט שאף אחד ולא הצביע בשבילו וחבל!
סהר כל כך משקיע כדי שיהיה לנו פורום פעיל ואנחנו לא עוזרים לו להתפתח! אז קבלו ח"ח (חיזוק חיובי) ממני. אז... "שתפו פעולה, תביאו חברים, תתסיסו את הפורום הזה. הוא של כולנו!" (ציטוט מתוך הודעת המנהל). ואני מוסיף: שיש לפורום הזה פוטנציאל גדול מאוד להצליח אז תשקיעו!
אני רוצה לציין לשבח את... gabriela r על השתתפות פעילה וקבועה בפורום זה! אולי את כבר הרבה זמן ושיבחו אותך כבר, אבל אני רוצה לשבח אותך בכל זאת וכמובן גם את AmiTutiT14 שהיא גם פעילה וקבועה בפורום זה ולפי מה שאני יודע היא פה מאז הקמתו (תקנו אותי אם אני טועה)
אז מקווה שהיה לכם שבוע טוב! ומקווה שיהיה לכם טוב גם בשבוע החדש! shv2004g איסיקיו: 217095987 מסנג'ר: [email protected] תודה ולהתראות!
אז ברשות סהר (skopy) אני אכתוב את העדכון השבועי של פורום אסתי המכוערת! אז בואו נתחיל: