עדכון שבועי - 3.11.01
אני לא מתחייב להצליח בכך, אבל אני מתכוון לנסות ליצור "עדכון שבועי" שיופיע מדי שבוע בפורום + קישור מתאים ל"קישורי הפורום" למעלה. אם זה יהיה יותר מדי, ננסה אולי ללכת על "עדכון חודשי". נראה. רצ"ב קובץ טבלת שיבוצי תלמידי קונג-פו בקבוצות לחודש נובמבר 2001. אם נפלה בטעות בקובץ, או אם רצונכם לשנות את הקבוצה שלכם, אנא עדכנו אותי. שינוי קבוצה - רצוי טלפונית ולא בפורום. כמו כן אין לחשוף, מעל גבי הפורום, את נקודות המפגש של הקבוצות. שלבים בדרך ל"לוחם מתחיל" 4 תלמידים השלימו את שלב 3. 2 תלמידים השלימו את שלב 4. 3 תלמידים השלימו את שלב 5. הצטרפו החודש - ברוכים הבאים!
ירון מ. ניר יואב א"ע נועה נתן רם (רק לכמה שבועות, הוא גר בחו"ל. הי, רם, לא שווה בשביל זה לעבור לארץ?...) בהצלחה לכם בדרככם ובלימודיכם! חזרו החודש אחרי הפסקה - ברוכים הבאים!
אריאל ניל תמר מויש מרים סער אורן (איך היה הטיול?!?!) נטשו / עזבו החודש
5 תלמידים: 3 - נעלמו בלי להגיד כלום 2 - מהסיבה "לא מתאים להם החודש" חדשות נוספות החודש (נובמבר) חוזרים שני החוגים הלווינים למתכונת הרגילה שלהם: מדיטציה - מדי יום שלישי ב-18:30 (כרגע רשומים 2 תלמידים) מעברים קסומים - מדי יום שבת ב-18:30 (כרגע לא רשום שום תלמיד...) והכי חשוב: מה דעתכם על העדכון השבועי? האם כדאי לעשות אותו עדכון חודשי? לוותר עליו? לשנות אותו? להוסיף / להוריד לו קטגוריות? מה???
אני לא מתחייב להצליח בכך, אבל אני מתכוון לנסות ליצור "עדכון שבועי" שיופיע מדי שבוע בפורום + קישור מתאים ל"קישורי הפורום" למעלה. אם זה יהיה יותר מדי, ננסה אולי ללכת על "עדכון חודשי". נראה. רצ"ב קובץ טבלת שיבוצי תלמידי קונג-פו בקבוצות לחודש נובמבר 2001. אם נפלה בטעות בקובץ, או אם רצונכם לשנות את הקבוצה שלכם, אנא עדכנו אותי. שינוי קבוצה - רצוי טלפונית ולא בפורום. כמו כן אין לחשוף, מעל גבי הפורום, את נקודות המפגש של הקבוצות. שלבים בדרך ל"לוחם מתחיל" 4 תלמידים השלימו את שלב 3. 2 תלמידים השלימו את שלב 4. 3 תלמידים השלימו את שלב 5. הצטרפו החודש - ברוכים הבאים!