עדכון שבועי - 3.11.01

עדכון שבועי - 3.11.01

אני לא מתחייב להצליח בכך, אבל אני מתכוון לנסות ליצור "עדכון שבועי" שיופיע מדי שבוע בפורום + קישור מתאים ל"קישורי הפורום" למעלה. אם זה יהיה יותר מדי, ננסה אולי ללכת על "עדכון חודשי". נראה. רצ"ב קובץ טבלת שיבוצי תלמידי קונג-פו בקבוצות לחודש נובמבר 2001. אם נפלה בטעות בקובץ, או אם רצונכם לשנות את הקבוצה שלכם, אנא עדכנו אותי. שינוי קבוצה - רצוי טלפונית ולא בפורום. כמו כן אין לחשוף, מעל גבי הפורום, את נקודות המפגש של הקבוצות. שלבים בדרך ל"לוחם מתחיל" 4 תלמידים השלימו את שלב 3. 2 תלמידים השלימו את שלב 4. 3 תלמידים השלימו את שלב 5. הצטרפו החודש - ברוכים הבאים!
ירון מ. ניר יואב א"ע נועה נתן רם (רק לכמה שבועות, הוא גר בחו"ל. הי, רם, לא שווה בשביל זה לעבור לארץ?...) בהצלחה לכם בדרככם ובלימודיכם! חזרו החודש אחרי הפסקה - ברוכים הבאים!
אריאל ניל תמר מויש מרים סער אורן (איך היה הטיול?!?!) נטשו / עזבו החודש
5 תלמידים: 3 - נעלמו בלי להגיד כלום 2 - מהסיבה "לא מתאים להם החודש" חדשות נוספות החודש (נובמבר) חוזרים שני החוגים הלווינים למתכונת הרגילה שלהם: מדיטציה - מדי יום שלישי ב-18:30 (כרגע רשומים 2 תלמידים) מעברים קסומים - מדי יום שבת ב-18:30 (כרגע לא רשום שום תלמיד...) והכי חשוב: מה דעתכם על העדכון השבועי? האם כדאי לעשות אותו עדכון חודשי? לוותר עליו? לשנות אותו? להוסיף / להוריד לו קטגוריות? מה???

deep ocean

New member
העדכון נהדר!!

בקשר לתדירות העדכון, נראה לי שעדכון פעם בשבועיים יהיה בסדר גמור. אני השבוע לא הייתי בשיעורים כי הייתי חולה אבל אני אטלפן/אכתוב לך ואמסור לך מועדים קבועים בהם אוכל לבוא (המערכת שלי בלימודים קבועה סוף סוף).

אחלה

נראה לי גם שפעם בשבועיים זה נחמד. איך קוראים לזה במקרה כזה? "עדכון דו-שבועי" או "דו חודשי"? ואגב, את כבר בריאה? התגעגעתי אלייך, בלי כל קשר לכלום!!!

deep ocean

New member
מי חמוד?

אה, כן אני די בריאה, נראה לי...
פעם ב.. יש לי איזה נזלת חמודה, בצבע שקוף, לא ירוקה :) ואז אני מקנחת את האף החמוד שלי בממחטה עדינה אה ובלי קשר, פעם ב... אני הולכת לשירותים, ויוצא לי נוזל בצבע צהוב ולפעמים יוצאים גם דברים יתור מוצקים חהחהחחה לדעתי יש להם צבע חום....אבל כשיש שלשול הצבעים משתנים חהחהחה טוב יש לי מצב רוח טוב בכל אופן...לפעמים גם אני מנקה את האוזניים ואז יוצא צבע בהיר וצהבהב אבל אני יודעת שלא בריא לנקות את האוזניים במקל אוזניים זה פוגע בבפנוכו של האוזן אז אני שוטפת במים במקלחת ואז אני גם לא רואה מה יוצא חהחחה זאת דרך יותר בריאה מבחינה רפואית לנקות את האוזניים ומה עוד יש לי לספר? בסקס עם מישהו גם יוצאים כל מיני נוזלים...חחהחה טוב טוב לטובת מי שנשאר איתי עד עכשיו והוא לא נגעל "חס וחלילה" ואם כן-אז נו שוין אז אני אספר עוד משהו!!!! כשמקיאים (מזמן לא הקאתי! תודה לאל) מרגישים מאד מרוקנים בזמן ההקאה זה עושה רע אבל אחר כך מרגיש ממש שטוב הכי לא כיף זה להקיא כשאין מה להקיא לא ממש תענוג :))) אז כשמקיאים רואים את כל מה שיוצא זה משעשע :)) אה, ועוד כמה ימים אני צריכה לקבל מחזור וזה בכלל תענוג כל מיני הפרשות בצבע אדום :))) מגניב הא? טוב בטח אף אחד כבר לא נשאר לקרוא עד הסוף! חהחהחה

deep ocean

New member
עד עכשיו דיברתי רק על חוש אחד

חוש הראייה. אך מה עם חוש הריח?? טוב אני ארחם עליכם ועלי (אין לי כח לכתוב הרבה) אז אני אציין 3 סוגי ריחות: 1. הריח של הפיפי של הבוקר-מאד מרוכז 2. הריח של הקקי אחרי שאוכלים כמה אפרסומנים-גם לא מדהים 3. הריח של אחרי הסקס-נהדר! איזה ריח אתם הכי אוהבים בלי קשר לדברים שציינתי קודם? אני אוהבת את הריח שלי אחרי המקלחת ריח של משהו נאפה.....יאמי......אני מזילה ריר ריח של אחרי סקס ריח של אוכל טעים ריח של מישהו ריח של גשם ריח של.... אני אוהבת הרבה ריחות אני מטבעי משתמשת הרבה בחוש הריח שלי בודקת אוכל חדש לפני הריח ויודעת אם הוא טעים למשל...

deep ocean

New member
אוי שיט

עכשיו שמתי לב היכן תקעתי את ההודעות שלי. דווקא בשרשור על עדכוני שיעורים וכו´. זה ממש לא קשור.....אולי תשים אותן במקום אחר. לא נראה לי טוב שהן יהיו שם בהקשר של השיעורים והכל...

deep ocean

New member
ואתה יכול גם למחוק אותן

הן בעיקר שיעשעו אותי!!
הרי הם לא תורמות למהות של הפורום אז העיקר שאותי הן שמחו והצחיקו
בקיצור ראה את עצמך חופשי לעשות בהן ברצונך אתה יכול גם לנשק אותן על הצוואר....

אי אפשר להעביר הודעות ממקום למקום

אלא אם כן מדובר בהודעה ראשית. כלומר, הודעה ראשית אפשר להעביר לאן שרוצים (אפילו לאמצע שרשור אחר). חוץ מזה, די נהניתי לקרוא את ההודעות שלך.

soulbird

New member
אממ בידיוק

שקראתי את ההודעה שלך אכלתי פרוסת לחם ועכשיו אני מרגישה
. הממ

אושר מ

New member
אני חושבת שבשביל מי שלומד אצלך

העידכון הוא אחלה רעיון. וחבל שאתם לא יכולים להגיד איפה אתם נפגשים. ככה אם הייתי מזדמנת לת"א הייתי יכולה למצוא אתכם ולראות... רציתי לשאול, מה זה החוג הזה של "מעברים קסומים"?

אושר מ

New member
בן. שאלתי מזה מעברים קסומים.

אני לא מקבלת תשובה?
אני חייבת להפסיק להכנס לפורום הזה. אני עוד ארצה ללמוד קונג פו בסוף.

מעברים קסומים

"מעבר קסום" היא כל סדרה של תנועות שביצועה החוזר מביא לשינוי מהותי וידוע מראש אצל זה אשר מבצע את אותה סדרה של תנועות. לדוגמא: "מעבר קסום" לצורך טיפוח הבריאות "מעבר קסום" לצורך הגברת הריכוז "מעבר קסום" לצורך הגברת הפתיחות "מעבר קסום" לצורך חידוש האנרגיה "מעבר קסום" לצורך חיזוק תפקוד הכבד וכן הלאה...

Kiru

New member
מעברים קסומים,

לפי הידע (המצומצם) שלי, הם תנועות או סדרות של תנועות, אשר בדרך כלשהי תורמים לזרימה האנרגטית בגופנו. אני אישית מכיר את הטנסגריטי (Tensegrity), ש-Bertcat מעביר בו מפגשים מדי פעם; ואת הקאטות השונות בקונג פו שחלקן (כולן?) בנוסף לאפליקציה הקרבית שלהן - מתפקדות כמעברים קסומים לכל דבר!

או-קיי, החלטות (לעת עתה)

1. עדכון שבועי פעם בשבועיים (אני שוב שואל: איך קוראים לזה? דו-שבועי או דו-חודשי?). 2. להשאיר את כל הקטגוריות של העדכון על כנן. 3. ליצור קישור קבוע ב"קישורי הפורום" לעדכון הזה, כך שיהיה אפשר להגיע אליו תמיד מהדף הראשון, גם כאשר ההודעה עוברת לעמודים הבאים (כבר יצרתי קישור כזה, מחולק לעדכון עצמו ולטבלת התלמידים. אתם מוזמנים להשתמש בו). מישהו רוצה להוסיף משהו?

למעלה