עדכון + שאלה

• פותח הנושא hbam
  • פורסם בתאריך

hbam

New member
עדכון + שאלה

שלום :) סיימתי לאחרונה פאזל נוסף (גלרייה של רומא, 2000. נקנה במסגרת 1+1 בפאזלנד... של ריקודי - לא ידעתי שאיכות החתיכות כזאת מעפנה :( ) שיצא די יפה בסוף אבל לצערי חסרה חתיכה אחת (לכן אני לא מצרף בינתיים תמונה). אמרו לי בחנות שאולי יחפשו פאזל פגום במחסן או משהו... לא יודע אם זה יעבוד. מקסימום ניקח נייר ונצייר את החלק החסר :) בנוסף, מחכה לי להרכבה פאזל 3000 חלקים של הקפלה הסיסטינית שהוא ארוך יותר מהקרטון (של טלוויזיה) שיש לי בבית. ברצוני לקנות קרטון ביצוע בגודל לא ידוע (עדיין) ותהיתי היכן ניתן להזמין/למצוא/לקנות. תודה מראש, ירון.

מדונה81

New member
קרטון ביצוע

מגיע בגודל אחיד,אאל"ט, של 100x70 גודל אחר כרוך בהזמנה מיוחדת. ניתן להשיג אותו בכל חנות לציוד אמנות ולעיתים גם בחנויות הקטנות לכלי כתיבה. שם אני קניתי את שלי. יש גם לוחות אחרים של קאפה ודומיהם אבל אין לי מושג מה הגדלים שלהם. אם אתה רוצה
של מכשירי חשמל, תלך על זה של מקרר. בהצלחה וברוך הבא לפורום

hbam

New member
הממ

70 על 100? זה קטן :\\\ זה לא הולך לפי גיליון? או חצי גיליון? חנות לציוד אומנות... הממ.. מישהו מכיר כאלה באיזור גבעתיים/ת"א/רמת גן? ומה זה קאפה? :O כן.. קרטון של מקרר נשמע מעולה האמת. יש רק בעיה אחת - צריך מקרר :) תודה על התשובה :p (והצטרפתי לפורום לפני כמה חודשים למען האמת... אבל תודה בכל זאת :))

מממאיה35

New member
כל קרביץ, ארטא אופיס דיפו

ודומיהם ימכרו לך קרטון ביצוע. לגבי פאזלים גדולים מהקרטון - אפשר להדביק שניים ביחד באמצעות סלוטייפ עבה באמצע. זה מה שאני עשיתי עם "החיים" 3000 פנורמי (שאגב קיבל אתמול סוף סוף התקדמות רצינית!)

hbam

New member
תודה :)

אוו החייים... :) ראיתי באתר של הפאזל הגדול בעול כמ תמונות... פשוט אדיר! אני מחכה למשטח עבודה הולם לפני שאתחיל את הקפלה הסיסטינית של אדוקה 3000.

pink dimond

New member
ירון יקירי

אם אתה מתכוון לחנות הרשת שבא רוב חברי הפורום בדר"כ רוכשים את הפאזלים, אתה יכול להמשיך לחכות לחתיכה החסרה אני מחכה כבר לכמה כאלה ואין תגובה מהם, וכתבתי פה מספר פעמיים בפורום לולא המבצעים שלהם אני לא מאמינה שההייתי רוכשת אצלהם. באתרים מחו"ל כולל משלוח יוצא יותר זול פאזלים יותר יפים, פחות המונים ולפחות השירות הוא ללבבי. מאז שההרשת גדלה היחס נהיה קטנטן!!!!!! בכל זאת מחזיקה לך אצבעות שאצלך המצב יהיה שונה בהצלחה בפאזל החדש

מממאיה35

New member
נסה לפנות לחברה

דרך אתר האינטרנט שלה, לפעמים משלימים חלקים חסרים.

123נעמי

New member
היי ירון

כמו שהמליצו לך כבר גם אני בעד קרטון של מקרר או... להרכיב את הפאזל בשני חלקים כמו שאני עושה עם פאזלים גדולים פשוט מחלקת אותם לשנים ועובדת כל פעם על חצי פאזל בסוף מחברים לאחד
בהצלחה

hbam

New member
איך אמורים לפצל לשניים?

ז"א... הפאזלים הבאמת גדולים מגיעים בשקיות נפרדות. אבל ה-4000 ו-5000 למיטב ידיעתי לא מחולקים מראש :\

123נעמי

New member
מרכיבים את המסגרת

ואחר כך מפצלים לשניים. תוך כדי הרכבה ומיון חלקים תוכל למצוא את החלקים ששיכים לכל חצי לדעתי זה הכי קל ונוח לעבודה. אני מצרפת תמונה של פאזל של 2000 חלקים פנורמי שגדול יותר מקרטון ביצוע שעשיתי בצורה הזו שני חציים בסוף מחברים את שני חצי הפאזל מצלמים ומפרקים

prilee28

New member
אפשר גם לקנות 4 פוליגלים

עולים בקרביץ 13.5 ש"ח לאחד. אח"כ מחברים כל 2 עם מסקינג-טייפ למשטח אחד גדול, ו... VOILA - יש משטח הרכה לתפארת. מרכיבים על 2 פוליגלים ומכסים עם השניים הנוספים בעת האיחסון (מתחת לשטיח). אנחנו מרכיבים ככה את כל הפאזלים הגדולים שלנו (3000 ו-5000 חלקים).

רינה777

New member
החלפת פאזל

לפני מספר חדשים קניתי {בפאזלנד חיפה} .הרכבתי ופרקתי, היתה חסרה חתיכה, הם קבלו את הפאזל המפורק והחליפו לי בחדש- בלי וכוחים,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

למעלה