עדכון קצר

elley

New member
עדכון קצר

(להזכירכם, שאלתי לגבי מטופלת שמאד רגישה לטיפול רפלקסולוגי. מצרפת את השרשור המקורי לתזכורת) הבטחתי לנסות להביא תמונות. לאחר איזון האלמנטים הבחורה הרגישה מצוין, ומאז היא מסרבת לקבל טיפול - לא מוכנה שיגעו בה ויעשו "בלגנים" שוב. אז אין לי אפשרות להביא תמונה של הרגליים.
יום משובח לכולנו

vca

New member
שתלך בשלום. זה מה שצריך היה לקרות

למה, לדעתך, המטופלת הזו הגיעה דווקא אלייך ודווקא עכשיו ? שבת שלום.

elley

New member
היא לא הגיעה אלי ../images/Emo13.gif

היא הגיעה לכתה (להזכיר, אני סטודנטית לרפלקסולוגיה) והמורים לא ממש ענו לנו לגביה, אז באתי הנה. בכל מקרה, תודה רבה על התגובות, ההערות וההארות יום מצוין

avorly

New member
elley,

יכול להיות שהיא נבהלה מהשינוי מפחדת משינוי חזק יותר. אל תקחי את זה אלייך, יש הרבה מטופלים כאלה. עוד תתקלי בכאלה שיתחילו טיפול, יקבעו תור להמשך, ויבטלו פעם אחר פעם בכל מיני תרוצים מוזרים.

elley

New member
אורלי

אני לא חושבת שהיא מפחדת משינוי. אם בכלל, היא נגד שינוי לרעה. הטיפולים הפילו אותה, וכשחזר האיזון היא עשתה חשבון של "זה עושה רע, אז עדיף שלא בכלל". היא דוקא מאד חיובית לגבי שינויים, ומאד זורמת. אני לא לוקחת אחריות על אנשים אחרים, והכוונה פה שכל אדם אחראי למה שהוא מוכן להתמודד עמו ומה שהוא אינו מוכן. מבחינתי, אני פה לסייע ולעזור לכל אדם שירצה לקבל את עזרתי, אבל אני לא מכריחה אנשים, ואני לא לוקחת ללב כשהם עדיין לא מוכנים לקבל את עזרתי. יום מוצלח

למעלה