עדכון קצר

aviv_b

New member
עדכון קצר

אחרי שנאס לי לשחק ולנצח כל הזמן עם ריאל מדריד (באמת זה לא כל כך פייר שאתה יכול לקנות כל שחקן שקיים בעולם) התחלתי משחק חדש עם לידס, הקבוצה ממוקמת בליגה האגלית הראשונה. כלומר השניה אם סופרים מלמעלה. הבעיה בלידס היא פשוטה מאוד, אין כסף!!!!!!!!! בכלל אין כסף. תקציב של 200 אלף פאונד. למרות זאת קניתי שני שחקנים והתבססתי על מה שיש, את סוף העונה סיימתי במקום הראשון עם 5 הפסדים ו9 תוצאות תיקו. אבל עליתי ליגה. חשבתי איזה כיף לי, אני עולה ליגה ואני אקבל יותר כסף. טעיתי התקציב עלה ל250 אלף פאונד. אני לא יכול להביא שום דבר. אז אני מתבסס שוב על הסגל הקיים. תזכרו זה אנגליה, יש בעיה להביא בריזלאים זולים. משחק ראשון אני מול טוטנהאם בבית ניצחתי 2:0 משני שערים ב10 דקות האחרונות. עכשיו מחכה לי משחק חוץ נגד מנצסטר סיטי ואני רואה איך אני הולך להפסיד את המשחק. במשחק הראשון, סאליבן השוער שלי היה מצטיין וזה רק סימן לרעה שמתפתחת לכיוון שלי. אני חייב טקטיקה שתעזור לי לשרוד בליגה. תודה מראש

לדעתי שאלת המפתח

תלויה במספר הבלמים איתם אתה רוצה לשחק. ברמת העיקרון, שמתי לב שהכי יעיל לשחק עם שלושה בלמים כשאתה מתמודד מול ייריבה שמשחקת עם שלושה חלוצים, חלוץ ושני קשרים תוקפים, או שני חלוצים ווקשר תוקף. מול כאלו קבוצות אני תמיד עולה עם שלושה בלמים. האמת היא שני אישית קצת נרתע מלשחק עם שני שלושה בלמים באמצע ללא מגנים, אז אם כבר אני עובר למערך שכזה אני תמיד משחק עם שני קשרים אחוריים בצדדים. למיטב זכרוני הקבוצות בליגה האנגלית לא משחקות עם שלושה חלוצים, לכן אם בוחר לשחק עם שלושה בלמים אתה כביכול "מבזבז" בלם אחד, לכן הגנה עם ארבעה שחקנים בה יכולה לספק אותך. בגלל שאתה קבוצה יחסית חלשה, אולי יש טעם לשחק עם שני קשרים אחוריים, שני קשרים בצדדים, קשר תוקף מתחת לחלוץ וחלוץ. תן לשני הקשרים לשרוף את האגפים ולהרים כדורי רוחב ולקשר התוקף תן חופש יצירתיות. אם אתה רוצה, אתה תמיד יכול להוריד את הקשר התוקף לרמת הקישור המרכזי ולהגדיר אותו כפליימייקר (אני מעריץ נלהב של השיטה הזו). כמובן שלבלמים צריכה להיות מנטליות הגנתית, והכי חשוב - שחק קשה בתאקלים. שבור ת'רגליים למי שאתה יכול, כמה שאתה יכול. אל תשכח לעדכן אותנו!

aviv_b

New member
עדכון מה קורה

כמו שאתם זוכרים אני משחק עם לידס. מה שקורה בינתיים זה מחזר 10. אני מקום רביעי בליגה עם 6 נצחונות 3 תוצאות תיקו והפסד אחד במחזור הקודם 3:0 לארסנל בחוץ. מחזור הבא יש לי את מנצסטר יונייטד בבית. אני חייב לנצח. פשוט חייב.

אז התמונה לא כל כך עגומה

כמו שציירת אותה. אבל תגיד לי, לזה אתה קורא עדכון? ספר מי מככב, מי מאכזב - והכי חשוב, איזה מערך?

aviv_b

New member
אתה צודק

הבעיה שאני בעבודה. אז אני לא זוכר את כל השחקנים. כשאני יהיה בערב אני אצרף תמונות ואתן יודע את דעתי. הבעייה העיקרית שהתקציב שלי לקניית שחקנים הוא 250 אלף פאונד. ככה יוצא שלא הבאתי אף אחד. רק כמה שחקנים בחינם שישפרו לי נקודות בעייתיות במשחק.

למעלה