עדכון קצר.....

ארזירון

New member
עדכון קצר.....

קיבלתי כמה וכמה בקשות לעדכן קצת, ולספר קצת.... אז השיא הקיים הוא של 53 אנשים במבנה. אנחנו מנסים לקבוע שיא חדש של 69 איש.....
לצורך העיניין התגייסו והגיעו לשיקגו השבוע הרבה מהטובים בעולם ונרשמו 86 איש כדי לנסות לשבור את השיא הקיים. אנחנו קופצים מגובה 17,500 רוב הזמן (הייתה קפיצה אחת מ-15 בלבד כי לאחד המטוסים נגמר החמצן בבלון) ויש לנו שלושה מטוסים - שני אוטרים ו-CASA. מוציאים בסיס של 6 אנשים מחוברים וכל השאר פחות או יותר floaters או divers ישר על המבנה..... הפרידה מדורגת גם לפי גובה פתיחה וגם לפי מרחק הטרק כדי לברוח מהמבנה, כך שהראשונים בורחים ב-6500 ועושים טרק עד 3000 לפחות, השניים בורחים ב-5500 ופותחים ב-4500 והאחרונים בורחים ב-4000 ופותחים ב-3000. זה יוצר הפרדה גם של מרחק אופקי וגם של מרחק אנכי בין חופות. המיקום שלי במבנה הוא whacker אחרון, מה שאומר שאני יוצא אחרון מהמטוס (אני ב-left trail) צולל מתחת למטוס אל המבנה, מתחבר אחרון אל המבנה, ובורח ראשון ממנו..... בעיקרון אנחנו מנסים לעשות 6 צניחות ביום, ויש לנו 4 ימים לנסות לשבור את השיא. אתמול היו צניחות ממש מעולות, כל אחת הייתה בבירור מעל 60 איש מחוברים, עם השיא שלנו של 68 איש מחוברים. רוב הצניחות שלנו הן באזור ה-65.... וככה זה נראה מהזוית שלי.

ארזירון

New member
ותמונה....

ככה זה נראה מלמטה..... זה המבנה שסגר 68....מישהו מוצא את האחד שחסר?

maybemor

New member
הילד מידיעות.א לא בתמונה אז מה זה שווה ../images/Emo13.gif

כמו שאמרתי לך איש... פשוט הזוי ויופי של כניסה למבנה
Break a leg היום בשבעים ומשהו way דודי

זיידוש

New member
סתם מבנה

כזה אפשר לעשות בפרדייב באמצע שבוע. למה שלחנו אותך?? איפה שיא איפה??

למעלה