עדכון קצר - Impero Galactica

erezor

New member
עדכון קצר - Impero Galactica

רבים מכם בטח לא יודעים, כי המשחק נשמר בשו-שו, אבל בשנה האחרונה אני עומל על פיתוח משחק מרובה-משתתפים בשם "Impero Galactica". הוא מבוסס פלאש, והיום, בשעה טובה, סיימתי את בניית ה-UI שלו. כרגע המשחק כמעט גמור, יש עוד כמה דברים שצריך להטמיע בגלל שינויי תפיסה שנעשו בזמן האחרון ואז הוא יוצא לבטא סגורה. בעקרון, המשחק מבוסס על הרעיון של משחקים כמו Master of Orion, Ascendancy ו-Galactic Civilizations. הוא התחיל כפרוייקט עצמאי בגלל שנורא שיעמם לי ולא היה לי במה לשחק, אבל ברגע שהבנתי שאין סיכוי שאני מפתח לו בעצמי את ה-AI, הוא הפך למשחק רשת, והפיתוח שלו התחיל לתפוס תאוצה. כרגע יש לי מספר מפיצים שמעוניינים בו, ואני מאוד מקווה שבתוך חודש נגיע לשלבי הבדיקות האחרונים ולבטא. האתר כרגע הוא זמני בלבד, כי העדפתי להשקיע את זמן הפיתוח במשחק עצמו (ככה זה כשאתה one guy in the basement), אבל אני אשמח אם מי שמעוניין ימלא שם את הפרטים כדי להירשם לבטא. אני מקווה שהמשחק יהיה ארוז וגמור מספיק לקראת האי-כנס כדי שאני אוכל להציג אותו שם... אני מעלה תמונה של אחד הפיצ'רים המעניינים במשחק, והוא הדמויות, שמשפיעות על אופי המשחק של כל שחקן ועל תנאי הניצחון שלו.

Tiger 2

New member
אני מאוד מעוניין

מכיוון שגם אני מפתח כרגע משחק מרובה משתמשים בפלאש. אגב האם המשחק ריל-טיים? איפה אני נרשם?

erezor

New member
לא בדיוק ריל-טיים

זו הפעם הראשונה שאני מפתח משהו בסדר הגודל הזה, ולא רציתי להתחיל להתמודד עם לאגים, אז המשחק בתורות - בסוף כל תור כל קליינט שולח לאחרים את כל המידע שנצבר, מתבצע תהליך שבודק ופותר את כל הקונפליקטים (כמו קרבות, למשל), ורק אז כולם עוברים לתור הבא. ככה לא צריך לטפל בעניינים של latency וכו'. בעקרון, אם אני מוריד את שורת הקוד שאומרת לקליינט לחכות לסוף התור כדי לשלוח את המידע, המשחק הופך לריל טיים. יש טופס הרשמה קצר באתר - www.humanerrorgames.com

bluexx

New member
זה מעניין

אפשר לראות עוד תמונות? משהו מתוך המשחק עצמו אולי? ואת הגרפיקה, עשית לבד? היא ממש מוצלחת

erezor

New member
אולי אני אעלה עוד קצת בהמשך...

הגרפיקה די צנועה, והיא קנויה ברובה, עם שינויים ועיצובים שאני ומישהו נוסף עשינו כדי להתאים אותם לקונספט של המשחק... בסך הכל, כשמדובר במשחקים בסגנון הזה, הגרפיקה היא חשובה, אבל לא העיקר.

Yotam Noy

New member
שם המשחק בכוונה דומה לImperium Galactica?

אני לא בטוח שהחבר'ה שפיתחו את אימפריום גלקטיקה יעריכו במיוחד את הדימיון בין השמות. שמתי לב שבאתר אתם מבקשים מאנשים להציע לכם שמות חדשים, אז... אשתי זרקה את השם Galaxy Inforcer, סתם בלי לחשוב. אני לא בטוח שזה מתאים, כי אתה לא אוכף שום דבר, אתה השליט. Galactic Domination? שם קצת אלים מדי בשבילי... Rule the stars? Capture the galaxy? זהו, לא עולה לי עוד כרגע... אגב, זה אחד הז'אנרים החביבים עלי, ונהניתי בטירוף מ-Imperium Galactica 2. מסקרן אותי באיזו מידה ישפיעו סוגי הדמויות על המשחקיות, ואולי אף אעשה דבר שלא עשיתי בעבר ואגיש בקשה להשתתף בבטא (אני לא מבטיח כלום
). בכל אופן, כל הכבוד והמון בהצלחה!

erezor

New member
בעסה...

אפילו לא זכרתי את המשחק הזה... זה הזמן להתחיל לחשוב על משהו חדש, אם ככה... :(

Darakan

New member
impressive!

sorry for the english as im in italy currently. Anyway, it looks very impressing, and as a fan of all the games youve mentioned im really expecting this. I think making such a game is my ultimate dream, been trying to make a browser based version 6 years ago with friends, but it went into total chaos. Anyway, as someone mentioned, it sounds too much like the board game imperium galactica, id choose something else.​

למעלה