BlackMagicSprite
New member
עדכון קצרצר../images/Emo124.gif
הפורום עלה ואיתו העדכונים והפעילות השוטפת בפורום. כדי לקיים את הפורום ולפעול בו בצורה הטובה ביותר אני מבקשת מכולם לשמור על כמה ככלים פשוטים (אל דאגה, לא אדרוש מאף אחד מכם לקרוא את תקנון תפוז), למרות שאני יודעת כי רובכם אינם חדשים בתפוז, אפילו להפך, אזכיר כמה דברים חשובים ביותר:
הודעות שאין קשורות לנושא הפורום, יכנסו בהודעת
(OFF), הודעות
נוספות ישורשרו להודעת OFF אחת.
אין לקלל, להציף ולפגוע במשתמשים אחרים בפורום (פרסום תמונות, מספרי טלפון, ירידה לפסים אישיים, חשיפת פרטים של משתמש וכד').
מי שלא יודע לשרשר אנא הציצו באומנות השירשור.
המלצה - לא לפרסם את מספרי הטלפון שלכם על-גבי הפורום.
אין לדבר על חייו הפרטיים של האמן בפורום. כל דיון שהוא שאינו קשור למוזיקה או הופעות צריך להשען על מקור מוסמך (כתבות, ראיונות וכד'), אמנם זכות הציבור לדעת - אבל זכותו של האמן לחיים פרטיים.
סקר: הועלה סקר ראשוני וחביב, אשר כולם מוזמנים לרוץ ולהגיב. כמו כן, כל מי שברצונו להעלות רעיון לסקר - מוזמן לפנות אלי.
קישורים: הועלו מספר קטגוריות של קישורים (כתבות, כללי, הופעות, רינגטונים..) לכל מי שיש קישור נוסף מוזמן להוסיף.
מאמרים: אני מעוניינת לפתוח 2 קבוצות מאמרים. סיכומי הופעות וניתוחי שירים. את הקבוצות האלו אפתח על-סמך הודעות מהפורום. וכמובן כל מי שמעוניין שאוסיף משהו שיפנה אלי בפרטי.
גלריות: נפתחו 2 גלריות, האחת כללית והשנייה של האלבומים. אתם מוזמנים להוסיף תמונות אבל בבקשה - מי שרוצה להוסיף תמונות שהוא צילם בהופעה מסוימת שיפנה אלי שאפתח לו גלריה חדשה עבור התמונות מאותה ההופעה.
לוח אירועים: בלוח יפורסמו ההופעות של יהודית כמו כן, אני רוצה להתחיל להעלות תאריכי ימי הולדת של חברי הפורום. איך עושים את זה? כל אחד שיעלה ללוח אירועים וישלח הצעת אירוע (אל תשכחו שם+שם משתמש+ גיל+תאריך).
פינות שבועיות: כל מי שמעוניין לפתוח פינה מסוימת, אשמח לכך, דברו איתי אם אוכל לעזור בדרך כלשהי. עד כאן לבנתיים, חורף קסום לכולנו
ניר. איימל+מסנג'ר: [email protected] אייסקיו: 113673930