עדכון קל

shela1

New member
עדכון קל../images/Emo49.gif

בשעה טובה הגענו היום כחודש לאחר שאשתי החליטה לעזוב להסכם בנינו. מאחר והבנתי שאין טעם להכנס לעימותים ( את הסיפור כולו תראו בהודעות קודמות שלי). הגענו להבנות בנינו כיצד יראו הגירושין שלנו, ועל בסיס זה הלכנו לעורך דין והגענו להסכם. אני מקווה שעם עוד קצת ליטושים והנה אוטו טו אני גרוש טרי. ( דבר שלא ציפיתי לו לא חשבתי עליו ואני הולך אליו עם הרבה חששות אך בתקווה שממשברים יוצאים מחוזקים ושניתן למצוא גם אהבה לאחר אכזבה כה קשה) אז להתראות בנתיים שאלה1

שאלהה לי אליך, שאלה1

את הסיפור שלך הכרנו בערך לפני שבוע והנה כבר הסכם גירושין. נתת מעט פרטים שהוצגו בצורה יבשה, כפי שאני מבין מבין השורות חלקם כנראה רטרואקטיביים. התייחסת לכך שאתה מרגיש פגוע אבל בעצם לא שיתפת במה אתהה מרגיש אלא רק דיווחת דיווח לקוני. אולי רצית לקבל "אישור" ש"אתה בסדר" ואולי חיפשת הזדמנות לפרסם את המייל שלך ולהציע שייפנו אליך (ועשית זאת) אבל אני משוכנע שלא פנית לפורום כדי למצוא עוד דרך לנסות ולפתור את בעיית הזוגיות, למרות שהסווית זאת כך. אתה נשמע די מרוצה ממצבך כגרוש למרות שלפי תיאורך נפלה עליך מכה. המון מסרים כפולים בהודעותיך. אז שאלה לי אליך, שאלה1. איך להתייחס להודעותיך בהמשך?

ועוד משהו למנהל הפורום

בפעם הקודמת שקלטתי שמישהו מנצל את הפורום והגבתי, מחקת את תגובתי בלי שום הסבר או התייחסות. מה תפקידך בעצם?

shela2

New member
הנה אני עונה לך במקום האיש הקרוי

"שאלה1 " שמחתי לגלות שבעלי נכנס וחולק איתכם את כאביו. לא פשוט לעבור תהליך של גירושים. על אחת כמה וכמה לא פשוט למצוא את עצמך בצד הנעזב. אין לי כוונה להיכנס לפרטים, אין לי כוונות לסתור את דבריו של בעלי. אוכל לומר דבר אחד לאיש המערות: לאורך 20 שנה של חיים משותפים הייתי עבור בעלי הכללללל!!! הוא ויתר במודע על כל דבר אחר בחייו ובלבד שאהיה עבורו. לאורך השנים ביקשתי ממנו להרפות ולנסות להרחיב את מעגל האנשים סביבו, לנסות להרחיב את תחומי העניין שלו אך לא היה לו עניין לשנות משהו מענייניו. בעלי הוא איש סגור ומופנם. הבעיות ביננו היו בעיקר בעיות של תקשורת כאשר דבריו נאמרו באופן מסויים והתקבלו אצלי באופן אחר. גם כעת, כשהוא חולק איתכם את הדברים הוא עדיין סגור ומופנים, עדיין בורר מילותיו בקפידה, עדיין כואב מאוד. האדם האחרון שאפשר להגיד עלי שמנצל במה זו להיכרויות זה בעלי. המקום הזה עושה לו טוב. יש לו אפשרות לפרוק ולחלוק איתכם את כאיו. אנא, במצב רגיש כזה מילותיך עלולות לפגוע מאוד ולתת לו תחושה שאין הוא רצוי. בתקווה שדברי יתקבלו בהבנה. ממני שאלה2 שעוד מעט כבר לא אשתו אבל עדיין דואגת לו.

shela1

New member
לשאלה2../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif

למרות הכל עדיין אוהב אותך. וכל מה שנאמר ונכתב בנינו עדין בר תוקף. ומעבר לכך אני כנראה מבין לאט ובאיטיות , אך ברור לי שדרכינו צריכות להפרד עבור שנינו. להתראות אהובה בפגישה הבאה בתקווה שיהיה פחות כואב מאשר עכשיו. שאלה1 מתגעגע לחיבוק

shela1

New member
לאיש המערות

כמו ששאלה2 שנכנסה כדי להגן עלי אומרת אני אדם שקשה לו להציג את רגשותיו. חיפשתי בפורום לא פתרון לזוגיות שלנו כי את הפתרונות אני ואשתי חפשנו במקומות אחרים. שיתפתי את הפורום במצוקות שלי וחלק מפתרון המצוקות האלה זוהי החלטה מאוד קשה ללכת על מודל אחר של גירושין. כי אכן עבורי אישתי היתה הכל אהובה וחברה אבל לצערנו (ואין פה שום מסר כפול כאב הפרידה הוא כאב חד ומעיק ובתקווה שאף אחד לא יחווה אותו) הזוגיות שלנו עלתה על שרטון ובריטואל הזה היינו שנינו מי יותר ומי פחות אבל שנינו. לכן שנינו החלטנו להקל בכמה שאפשר על הפרידה ואני מאמין שלאשתי זה כואב למרות שהיא החליטה לעזוב. ושנינו עושים את המאמצים להגיע הכי מהר ועם פחות בעיות לגירושין. אני כיום לא בשלב של חיפושים אחר נשים אחרות , החיפוש היחידי כרגע מבחינתי זה את עצמי כיצד אני בונה את עצמי בחזרה כאדם לבד שלא רואה את אישתו בכל. לכן לשאלתך כיצד להתייחס לדברי זוהי החלטה שלך. אני משתף את הפורום בבעיתי מתוך ציפיה לעצות ואולי מתוך זה אני גם פורק מעלי את כל אותם כאבים שקשה לי לחלוק עם כולם ורק את מקצתם אני מוציא. שיהיה לך יום נעים שאלה1

אילן ב

New member
עצה

נסה למצא פתרון אצל אביגיל בפורום תקשור החדש , זה יכול לעבוד אם תאמינו

תקשור לעומת תקשורת

תקשור - יצירת "קשר" עם ישויות מעולמןת חיצוניים (פליאדות וכו´) או עם המתים. בדרך כלל לחיפוש תשובה (לא שונה לדעתי מכל דת ותיקה). תקשורת - יצירת קשר, דו שיח והבנה עם החיים סביבנו, בראש ובראשונה עם עצמנו. למיטב ידיעתי פורום זה עוסק בתקשורת, לא בתקשור. לפחות אני מניח שהכותבים כאן חיים ןמחוברים למציאות ארצית.

למעלה