עדכון קטנטן...

מירב ד

New member
עדכון קטנטן... ../images/Emo9.gif

טוב...אז כמו שאתם בטח זוכרים...(או לא..) הפסקתי ללמוד בבית ספר... וסיפרתי לכם שאני מנסה להתקבל לעבודה קבועה שעד עכשיו עבדתי בה בצורה זמנית... (שבתות וחגים)... אז התקשרתי לבעלים של המקום...והוא אמר שהוא יבדוק אם זה אפשרי ושאני אתקשר אליו עוד כמה ימים...אז זה מה שעשיתי...והוא אמר שהם מאוד רוצים שאני יעבוד אצלהם...והיום התקשרו לתת לי את ה"מערכת שעות" של העבודה... אני עובדת ביום ראשון משמונה בבוקר עד 12 בצהריים בערך...שני-חמישי מ12 בצהריים עד 5 בערב בערך...ימי שישי אני לא עובדת...וימי שבת רק אם יהיו צריכים אותי. אני אצטרך למצוא משהו לעשות אחרי הצהריים של כל הימים האלה...כי יותר מדי שעות בבית זה לא טוב בשבילי...(אני מתחרפנת)... אני מקווה שאני אחזור לרכב על סוסים ואז יהיה לי מה לעשות בחלק מהשעות הפנויות שלי... בקשר להורים שלי...הם מבינים אותי לגמרי...הם טוענים שהם לקוי למידה בעצמם...אבל הם לא מתכוונים ללכת לאבחון...לשניהם אין 12 שנות לימוד...ולשניהם יש עבודות ממש טובות...הם לא מנסים ללכת איתי ראש בראש...כי הם יודעים שזה לא יעזור להם...הם מעדיפים שאני יעשה מה שאני חושבת ומה שטוב לי... זהו בנתיים... שלכם מירב

היי מירבו´ש! ../images/Emo20.gif ../images/Emo20.gif

קודם כל אני שמחה שטוב לך, זה הכי חשוב, אני גם שמחה שאת עובדת וממלאה את הימים במשהו, יש לי רק רעיון קטנטן: למה שלא תמלאי את השעות המתות בלימודים? קצת להתקדם במקצועות מסוימים, אולי להתחיל להתכונן לאיזו בגרות או שתיים לא במקצועות הקשים? פשוט לקדם את עצמך, כי את לצערי לא בת דורם של הוריך, והיום הרבה יותר קשבה להתקבל לעבודה או לשרוד ללא תעודת גמר לפחות של תואר ראשון, מה שהיה נכון בימי הוריך כבר לא נכון יותר היום ואת זה את צריכה לזכור... אבל - כמובן כל דבר בעיתו - לי יש תחושה שעוד תחזרי ללמוד ותוכיחי לעצמך ולעולם שאת יכולה. יופי שאת מעדכנת אותנו!
אפרת

אשלונית

New member
שלום שלום!

סוף סוף את מראה את פרצוף (האלקטרוני) פה אחרי כל כך הרבה זמן שלא היית! אז טוב לשמוע שהעיניים מתקתקים ואת מרוצה מהמצב, ומה שהכי משמח אותי זה לשמוע על תגובת ההורים שלך!, וזה נהדר שהם תומכים ובוטחים בך כי זה בדיוק מה שאת צריכה כרגע. בקשר לאחה"צ הפנויים, תנסי באמת מה שאפרת אמרה, ללמוד לבד תמיד את יכולה לגשת לכל בגרות בזמנך החופשי!, אני בכלל חושבת שבית ספר לא תורם כלום מלבד במקצועות מסויימים!, כך שאין בעיה ללמוד הרבה מהם לבד!, ואפרת צודקת הדרישות היום הרבה יותר גבוהות! אז שווה לך לנסות - בלי לחץ כמובן. תמשיכי לעדכן, להנות לכייף, ולשמוח! אשלי.

למעלה