עדכון פוליסים 2.3.06

Queenati

New member
עדכון פוליסים 2.3.06

חברים יקרים, אחרי תקופה ארוכה שלא קיבלתם עדכון – באמת שהגיע הזמן לעשות זאת! לאחרונה בשל
חולי נעדרתי ואני מתנצלת על חוסר היחס שלי אליכם, הייתי מושבתת בבית... אבל כמובן שחזרתי במלוא המרץ!
לא מעט דברים קרו לאחרונה,
תחרויות,
מפגשים,
נסיעות לחו"ל....נסיעות לפריז!!! אז ככה...
תחרויות בבלוגTV
התחרות האחרונה במבוגרים "השיא שלך" היתה להיט והביאה עימה לא מעט גולשים בשעות הלילה
. זוכת התחרות היתה HotVik אשר בהחלט זכתה בכבוד בחופשה זוגית בברצלונה. מקום שני זכתה פלפלת של הצאט – בארוחה זוגית. בתחרות הרגילה "לסחוף מבלי לחשוף" – אשר לצערי לא הניבה פירות זכתה בובה סקסית בחופשה זוגית בפראג.
לידיעתכם – שבוע הבא תצא תחרות חדשה במבוגרים – על אותו עיקרון.
שומרי צאטTV
לאחרונה קם הצורך בשומרים לצאטTV. שבעצם מאוד מזכיר את הבלוגTV – כאשר בו יש 4 שידורים במקביל – ואתה כגולש בוחר את השידורים בהם ברצונך לצפות ו/או לא לצפות. ההבדל העיקרי הוא שבצ'אטTV לא ניתן למנות מנהלים, פחות בלאגן מריבות וסכסוכים
. ולכן ההדק שם יותר קליל ואנו פחות קשוחים – גם כשומרים (פחות דיסטאנס). אבל....מידי פעם יש צורך לחסום "סוררים" למיניהם ולשם כך צריך שם שמירה. אם מישהו מכם ירצה לסייע בשמירה שם, שזה כולל גם חסימת שידורים לא הולמים – תוכלו לפנות אליי ונראה איך נוכל לקדם את זה. המערכת של צחי הוחלט לקרוא למערכת של צחי
AdminTV אדמין TV מיותר לומר שאנו מאוד מעריכים את המערכת המשוכללת והמשתכללת שלו. צחי דואג להוסיף עוד שינויים בהתאם לצרכים שלנו ואנו כמובן מודים לו על כך. כמו כן, מידי שבוע הוא שם לנו בפורום טיפים שיסייעו לנו להבין כיצד לפעול עם המערכת. הוספתי את הנ"ל לשאלות נפוצות שוב אני רוצה להודות לצחי על הגאונות!
מעכשיו הוא מכונה על ידי KingTsachi
המפגש בטמפל בר
היה את מפגש חגיגת היום הולדת של מוטי בטמפל בר. המפגש היה מקסים, רובכם הגעתם והיה כיף לראות אחד את השני. הרבה פוליסים ראו לראשונה את חבריהם סוף סוף וזה היה מוצלח. גדי הבטיח לנו בפעם הבאה לעשות חיקויים נוספים – הוא מתחיל להתאמן. סיוון תכין לנו גם עוגה (בטח פחות מושקעת מזאת של מוטי שהייתה מהממת – ביג טיים !!! כן ירבו מפגשים מסוג זה.
עכשיו שמגיע הקיץ – נוכל לעשות יותר מפגשים כמו בעבר בחוף הים קומזיץ, בטבריה – טיולי אוהלים – לא חסר!
טיולים וחופשות
מלבד החופשה הארוכה שלקחתי (לצערי כמובן) נסעו אלדד ונאור לחופשה מהממת בדרום אמריקה. לקרנבל בברזיל!!! אני מאוד מקווה שהם נהנים להם שם – אין שום סיבה שלא. כמו כן אני בטוחה שכולנו מתגעגעים אליהם המון, ואלדד, אני מחכה כבר ליום שבת שתגיע, וחסר לך שלא הבאת טונות של תמונות! בטח יהיה ביקוש בעיקר לתמונות של הנשים המרקדות בקרנבל! אה ובואו לא נשכח את מוטי – שבטח נופש לו ברגעים אלו בשדרת שאנז-אליזה בפרייי עם קוראסון וקפה!!! אח, החיים היפים!
חשבונות אינטרנט
אני מזכירה לכם שלשוטרים הותיקים מגיע חשבון אינטרנט חינם. תפוז מספקת את הספק 1.5 מגה ותיבת מייל של תפוז. מי שטרם קיבל מוזמן בשמחה לפנות אליי לשם כך (לשוטרים מעל 3 חודשים בתפוז). התאבדויות להלן מאמר שנתקלתי בו ולדעתי כדאי לקרוא, מי יודע מתי זה כן יוכל להועיל לנו. "מה תוכלו לעשות כשחבר או חברה שלכם מדברים על התאבדות" של פרופ' ישראל אוך-בך http://www.sahar.org.il/friend.asp החלפת סיסמאות אני רוצה להזכיר לכם שמידי פעם רצוי שתרעננו את הסיסמאות שלכם – זה חשוב מאוד. כמו כן השתדלו לשנות לסיסמאות לא קלות ושיהיו בהם לפחות ספרות ואותיות או סימנים. להלן מאמר שכדאי לקרוא "כיצד להחליף סיסמה" תקלות טכניות לצערנו כולנו חווים בימים אלה תקלות טכניות שלעיתים משביתות את המערכת לחלוטין. לידיעתכם, התקלות מדווחות ברגע שהן קורות, והצוות הטכני עושה כמיטב יכולתו לטפל בהן במהירות האפשרית. חשוב לציין שאנחנו לא יודעים (או לא תמיד) יודעים מראש מתי יהיו תקלות, ולכן אין אפשרות להתריע מראש. אנחנו כמובן מתנצלים על אי הנוחות, ומקווים שהתקלות יתמעטו ויעלמו.
תפוז אנשים
ברצוני לעדכן אתכם שהיום תפוז רישמית מונפקת בבורסה! אין לי יותר מידי פרטים – אבל אני בטוחה שבימים הבאים נשמע על כך בתקשורת. אז מזל טוב, יישר כוח ושיהיה בהצלחה!
אז שיהיה לנו סופ"ש נפלא ושקט

BlogTV Police17

New member
סוף סוףףףףףף../images/Emo178.gif

סוף סוף אני לא משקיע לחינם בבורסה ... יש אלוהיםםםםםםםםםםםםםםם ענת'וש ברוך הבא ... שתיהיי בריאה תמידדדדד ב"ה

BlogTV Police35

New member
מה AdminTV?! אמרנו בלי אדמין יותר!

יש לנו כבר אדמין לכל מה שזז.
בלי קשר, תודה על המחמאות.

Queenati

New member
תמיד אפשר לבחור כינוי אחר

יש לך / לכם רעיון אחר?

למעלה