עדכון עצוב

moranoflili

New member
עדכון עצוב

אז ככה, מחר יום שבת אני אמורה לקבל מחזור, אך מרוב מתח החלטתי לעשות הבוקר ערכת הריון ביתית [הקדמתי ביום ,אבל כתוב בבדיקה שניתן לבצע גם יומיים לפני]אך לצעקרי הרב התשובה יצאה שלילית,,,,,, מה לעשות? אני ממש בדיכאון ובוכה הרבה,,,אני כבר מצפה למכשפה, למה ההזרעה לא הצליחה החודש? אני לא מבינה מה הבעיה, אני יכולה לבקש מהפרופסור לעעבור ישר להפריות? או שזה עדיין מוקדם מידי כי עשיתי רק 3 הזרעות, כשהאחרונה נעשתה עם טיפולי זריות גונל, מה אתן אומרות? למישהי יש ניסיון כזה?????

ססוני

New member
IVF אינו פתרון קסמים!

צר לי שהחודש לא הצלחת אבל ההצלחה עוד תגיע! אני חייבת לעודד אותך להמשיך לנסות עוד קצת בהזרעות, נכון שהסטטיסטיקות מדברות על ששה מחזורי IUI, אבל בנות רבות משום -מה בטוחות שהפתרון טמון בטפולי IVF. אל תרוצי לשלב הבא לפני את ממצה את כל האפשרויות שלך. טפולי הפריה הנם טפולים מורכבים מאד, הן מהפן הפיסי והן מהפן הנפשי, ובמקרים רבים אחוזי ההצלחה דווקא צונחים באופן דרמטי. הצעתי היא שתתיעצי עם הרופא, אולי אפשר לשנות פרוטוקול בינתיים, אבל בשום פנים ואופן לא לרוץ מהר מדי לטפולי IVF.

שושורלה

New member
אל תספידי לפני בטא!!!

הבדיקות הביתיות האלה הן לא משהו ואת יכולה לקרוא על זה לא מעט כאן וגם בפורומים אחרים הנוגעים בפוריות. למרות שכתוב שאפשר גם כמה ימים לפני איחור זה לא תמיד ככה והיו בנות שהבדיקה הביתית היתה שלילית ובטא מאותו יום חיובית. אז יש סיכויים ולא להיכנס כבר לדכדוך. אם עברו שבועיים מההזרעה תעשי ביום א' בטא ותהיי הרבה יותר בטוחה. בהצלחה ואופטימיות...

סנונית 1

New member
IVF זה לא פיקניק

אז אל תרוצי לשם אם התחלת רק בחודש שעבר הזרעות עם הורמונים תנסי עוד פעם מאחלת לך שזו תהייה הפעם. אבל לא צריך לקפוץ כיתות כי במקרה שלנו הקפיצה זה לא אות להצטיינות וזה לא פיקניק. בהצלחה.

פּוֹנְג

New member
לכולנו יש ניסיון בזה...../images/Emo4.gif

על מנת שנוכל לתת לך רעיונות אנחנו צריכים עוד קצת פרטים. איזה בדיקות עשית? איזו הזרעה זו? בכל מקרה, כמו שאמרו לך, הפריות זה לא פיתרון פלא אם אין בעיה ידועה לפעמים עדיף להתמקד עוד בהזרעות. גם מהזרעות נכנסים להריון.

תחכי קודם כל לבטא!!! ../images/Emo26.gif

ורק אז תחשבי הלאה. אני מכירה בנות בהריון ספונטני שהבדיקה הביתית לא זיהתה את ההריון!!! ולכן שום דבר לא סגור!! מחזיקה לך אצבעות- יהיה טוב!

תכלת 30

New member
לא לאבד תקווה

בטיפול האחרון לא התאפקתי ועשיתי בדיקת שתן יומיים לפני הבטא - התוצאה הייתה שלילית את בטח יכולה לתאר לעצמך מה הרגשתי כי כרגע את חשה את אותן התחושות. לא לכעוס על עצמך שנשברת ועשית בדיקה הסיטואציה בימים לפני ממש בלתי נסבלת ואת כבר בטח יכולה לנחש מההקדמה שהבטא יצאה חיובית בפעם הראשונה בחיי. (אח"כ זה נגמר אבל זה בטח לא מה שיקרה לך). תינשמי עמוק ותיספרי את השעות והדקות ואולי הפעם זה יקרה לך מאחלת לך הרבה הרבה בהצלחה. תכלת

תולו

New member
איפה שוורעצה, איפה ?

שווערצה, שנזפה בי נמרצות על זה שגם אני, כמוך, ביקשתי לקפוץ ישר ל- IVF. לא סתם עושים עוד ועוד הזרעות, כי אם אפשר אז למה לא ? IVF, כמו שכבר אמרו לך פה הוא אינו פתרון קסם ואם אפשר קודם למצות את שאר האפשרויות אז ממצים. לא רצים כל כך מהר לטיפול שמצריך הרדמה מלאה, טיפול פולשני ביותר, טיפול שכרוך בקבלת כמות הורמונים גדולה שעושה אותנו משוגעות. קחי את הזמן.

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אז קודם כל קחי נשימה - עד שהמכשפה לא מגיעה זה לא סופי. אני עומדת בפני חודש ראשון של הזרעה כך שאין לי מושג לגבי IVF. אבל אני מבינה את הדחיפות ואת הרצון לנסות משהו חדש שאולי סופסוף יעזור... אז אני מחזיקה לך אצבעות שבקרוב תראי שני פסים.

L L YEHEZKEL

New member
יש לי פיתרון קסם

אם הכל בסדר מבחינה הורמונלית וזיכרית הפתרון הקסום שלי הוא רק להירגע זה כל הקסם

בוליקי

New member
LL יקירתי

אם פתרון הקסם שלך היה עובד, כבר היינו סוגרות את הפורום. כולנו שמענו שצריך רק להירגע, אבל לא תמיד זה פתרון כזה מוצלח וסופי.

נועם@בת

New member
אם יש משהו שמצליח לגרום לי להיות

לא רגועה, זה הערות מהסוג הזה
. נועם ~שרגועה כבר 10 שנים~

moranoflili

New member
../images/Emo9.gifעדכון מיום שבת

אז חיכיתי היום למכשפה והיא עוד לא באה,אני גם מקווה שלא תבוא בכלל, החלטתי לחכות עד יום שלישיולעשות בתא, אין לי שום תחושות של מחזור או הריון,לא כאבי ציצים,לא בטן,,,,,אני קצת חוששת,,,,,מקווה לבשורות טובות,, אני לא צריכה לפרט שכל שנייה אני רצה לשירותים ובודקת,,,,,

אביטל975

New member
מקווה חזק../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif עבורך

שהמכשייפה תטרח לא להגיע ולא להתפתיע אלא ליסוג אחורה מחזיקה
לבשורות טובות ולאושר על בטא יפה

אביטל975

New member
להתפתיע=להפתיע ../images/Emo6.gif

וביום שלישי אך ורק בשורות מבורכות של אושר גדול

למעלה