עדכון עצבים מתוק 2

lmerav

New member
עדכון עצבים מתוק 2

הבוקר לקחתי חופש. הבעל בבית. הוא אחראי. אני ישנה. השש וחצי העיר אותו הפשוש והבעל התעורר בבהלה כמו הוכש עי נחש. הילד צורח וצורח כאילו חלם חולם רע. הבעל הכין לו בקבוק מטרנה {בכל זאת שנה ושלוש} ונתן לפעוט את הבקבוק על מנת שיאחוז בידיו. לירני השתולל וכעס צרח צרחות כאילו התעללנו בו{באמת שאנחנו לא !} הבעל רץ אלי בבהלה ושאל ``מה עשיתי לו שהוא בוכה כך?`` {האמת שצחקתי נורא - כנראה בגלל חוסר אונים או יאוש} סיפרתי לבעל שזה קורה כל בוקר בדרך לפעוטון.. בהתחלה חשבתי שהכל בשל העובדה שאני מעירה אותו אבל עכשיו אני יודעת הוא פשוט מפונק ומתפנק עלינו. {אלה אם יש למישהו הגדרה אחרת לכל הענין} בעלי דיי נבהל. הרים את לירני על ידיו אך לירן ממשיך להשתולל בידיו במרץ בל יתואר ועוד בשש בבוקר,למען השם. לירן הונח לידי . ליטפתי קצת. מיהרתי לתת לו בקבוק. ונישקתי המון כדי להרגיע. {גיל ההתבגרות עוד הרבה זמן ,נכון?} בכל אופן אני מקווה שההתפרעויות הללו בבוקר יפסקו מתי שהוא.. אם יש למישהו עיצה איך לשים לכך קץ - אני אשמח מאוד. מירב {אמא שדואגת לפעוט הזערורי שלה}

מירב

מודה שהניסיון שלי הוא רק משל אחרים וספרים וכו` אבל.... לאוצרות הקטנים האלה יש יותר שכל מלגדולים... ואם אכל והשיניים כבר יצאו או בדרך, והטוסיק נקי ואין כאבי תולעים וכאלה אז זו רק התפנקות ותשומת לב... זו למעשה בדיקה פשוטה מי הבוס... ;-)

אמיר.

New member
רגע רגע

שש וחצי ? שעה נפלאה .. לקום להתעורר פעילות בוקר... אבללללללל אולי כדאי לשאול רופא אולי משהו בעיכול ??? לך תדע... חוצמזה... מכת בכורות.... הבאים יהיו יותר קלים... מנסיון.... :)

שש וחצי??????פעילות בוקר????

אתה נורמלי???? בשעה כזאת אני רק מתהפכת לצד השני..וגם זה לא בטוח בכלל, שונאת לקום מוקדם. אחחחחח... הייתי קמה כל בוקר ב-10:00 מוסיקה שאני אוהבת, מקלחת ... אוכלת ארוחת בוקר נפלאה על המרפסת.. מיץ תפוזים סחוטרי, ביצה עין, לחמניה, סלט... לה דולצ`ה ויטה.. רקדנית (חולמת בהקיץ)

לי28

New member
שיר של בוקר

בתקופה שבה אני הייתי מעירה את זעטוטי בשעה כה מוקדמת, הייתי מעירה אותם בשיר, אומנם קולי אינו כל כך דומה לשל זמיר.. אך הלחן היה תמיד מוצלח ומבדר אותם וכמובן מלווה בליטופים וחיבורים. את הדיסה של הבוקר הייתי נותנת להם רק אחרי שהם היו מתעוררים ממש, אחרי שטיפת הפנים ובדרך כלל גם אחרי שהם היו מוכנים ולבושים. חשבת על הרעיון של פתחית עיניים וישר להכניס משהו לפה...אולי זה מה שמציק לזעטוט....

hagit 22

New member
אה...אבא בוא רגע....

אז ככה.....קודם כל ``יותר עדיף`` מטרנה אם כבר <ככה אומרים> סימילאק עושה יותר גזים וגם לא משביע כל הזמן רוצים עוד ועוד.... נ.ב תודה על השטיח האדום .....<ההזמנה> ;-)

למעלה