עדכון על מכירה

itsikX

New member
עדכון על מכירה

בצער רב... אתם אפילו לא מתארים עד כמה... אני פשוט לא מתקדם עם השיפוץ הזה בכלל... ויותר מזה, החיפושית לא מקבלת יחס... ואני לא רוצה להגיע למצב הזנחה בלתי הפיך.... אז ככה... לפני כ 4 שנים, רכשתי חיפושית גרמנייה שנת 74, גלגלים רחבים מאושרים ברישיון, צבע שחור במצב סביר, אך דרוש פחחות... התחלתי באוברול כללי למנוע אצל בני, החלפתי 4 משאבות ברקסים, אגזוז ומע' פליטה חדשים... מאז הרכב נסע כ 5000-7000 ק"מ בערך, נגמר הטסט, והרכב עומד כבר קרוב לשנתיים.... כל מיני חוליגאנים מנוולים בחודש האחרון החליטו לשבור לי את כל החלונות, אך בנדיבות של אחד מחברי המועדון (אבי) הוא תרם לי את כל החלונות כדי שאוכל להרכיב.. אבל לצערי, אני מרגיש שאני עדיין לא בשלב הזה בחיים... זה כבד עליי כלכלית, והלוואי שיכולתי לסיים את הפרוייקט הזה... אני נאלץ למכור.. ולחזור לאהבה המטורפת הזאת לחיפושיות בשלב מאוחר יותר... כרגע המצב הוא כזה: החיפושית עומדת כשנתיים, יש פנצ'ר באחד הגלגלים. כל החלונות שבורים, אך יש לי את כל החלונות להרכיב... (בהזדמנות זאת, אני יודע שאבי תרם לי את החלונות מכוונה טובה, וכדי שאקדם את הפרוייקט. ולכן, אם צריך, אני אשלם לך בעבור החלונות אם אמכור אותה...) סה"כ מכנית, הרכב צריך להיות במצב טוב... כאמור לא נסע יותר מידי לאחר האוברול, ומע' פליטה חדשה.... אין לי מושג איזה סכום מבקשים בשביל משהו שכזה... הרי תכננתי להביא אותה למצב בהרבה יותר טוב..... אני רק יודע שאני השקעתי ברכב (מכנית) סכום של כ 8000 ש"ח (ואני לא מחשב את הסכום המופרך למצב שבו היא הייתה שבו קניתי אותה... לא הבנתי כלום בתחום) אני דורש בסביבות 7000 ש"ח... לי זה נראה סביר... תקנו אותי אם לא. ואם יש הערות, הארות אשמח לשמוע... תודה! זאת המודעה שפירסמתי לפני כחודשיים.... היום הדודים שלי הודיעו לי שאני צריך לפנות את החיפושית בגלל שזה מפריע להם שם.... אין לי כסף להמשיך בשיפוץ... ואין לי איפה לאפסן אותה יותר..... חייב למכור- גמיש במחיר ופתוח להצעות. תודה.

אני מוכן לעזור לך .....גם לאפסן וגם לשפץ.....

לי אין בעיה של מקום. וגם מוכן לעזור לך בשיפוץ, ללא עלותתתתת........(תחשוב על זה ) שבוע טוב ,

itsikX

New member
תודה רבה!

אכן מחמם את הלב.... אני יחשוב על זה קצת ואהיה בקשר בהודעה פרטית.... אני מאוד לא סגור על עצמי... אין לי שקל להשקיע בשיפוץ מצד אחד... ומצד שני אני מאוהב בה בטירוף... תודה רבה בכל מקרה...

למעלה