עדכון על כתה א'.

1אילת2

New member
עדכון על כתה א'.

סתם ככה, שתדעו. כבר עברו ארבעה חודשים והגיע הזמן לסיכום סמיסטריאלי. כתבתי פעם על החששות שלי. היא אכן הכי נמוכה בכתה, אבל יש עוד חמישה ילדים מאוד נמוכים. היא מסתדרת מצוין בלימודים, ואני מקפידה לעבור איתה על החומר. המורה חוזרת ומבקשת לעשות את זה. כנראה שרוב ההורים אינם עושים זאת. לדעתי, בתחילת השנה לא כל הילדים זיהו את כל האותיות. היא הולכת לבית ספר בשמחה רבה, אך הודיעה שבעצם, היא מעדיפה שנתיים בגן חובה. הסיבה העיקרית היא ההפסקות הקצרות בבית הספר. יש לה חברים. היא מחליפה מידי פעם, אינה צמודה למישהו באופן מיוחד. אחה"צ כמעט ואינה פוגשת חברים. איני יודעת אם משום ששעות בית ספר מספיקות לה או שאלו לא חברויות "אמיתיות". המורה טובה, מעודדת נוכחות ומעורבות הורים. היינו צריכים להעלות או לא? היה טוב לה עוד שנה וגן וטוב לה השנה בבית הספר. נדמה לי שזה אומר שהיינו צריכים להעלות. אגב, בניגוד למה שנכתב כאן ובפורום השכן מידי פעם, אצלנו לא צריך סיבה ממש טובה כדי להשאיר בגן. אמנם בשירות הפסיכולוגי מנסים לשכנע להעלות, אולם המלצת גננת והחלטת הורה מספיקות כדי להשאיר.

פלגיה

New member
תודה רבה על העידכון

ונראה שהשאלה "מה היה קורה אילו" תלווה אתכם עוד הרבה. ככה זה. החלטתם, כנראה בצורה הטובה, ועדין יש צדדים לכיוון השני. כי זה חיים, לא מתמטיקה

2אני

New member
מנצל"שת - גם לי יש עדכון

הבונבון יליד 24/11/00 העלינו לכיתה א' וקצת דאגנו אחרי. אתמול שיחת הורים ואני מצטטת את המורה: "אם מישהו צריך הוכחות שאפשר להעלות ילידי נובמבר, אז "בונבוני" הוא ההוכחה..." הוא כבר קורא יפה מאוד, מת על שיעורי חשבון (מתקדם יותר מכל הכיתה ומקבל חוברת נוספת כדי שלא ישתעמם), משולב חברתית יפה מאוד, מסתדר עם החוקים וכל המורים - בקיצור תלמיד מן המנין

יש ../images/Emo28.gif ויש ../images/Emo192.gif

יש כאלה שעולים ופורחים ויש כאלה שהבועה מתפוצצת להם בפרצוף. תלמידי הצעיר טרם חגג 6. (בקרוב..) - מצטיין וראשון בכתה. תלמידתי מהשנה שעברה - צעירה וילדותית לגילה כיום בכתה ב', עדיין לא קוראת מדוייק, מקבלת שעות סיוע - הוראה מתקנת... צריך לשקול כל מקרה לגופו לא לזלזל באף דעה.

למעלה