עדכון על המשחקים

Dragonite

New member
עדכון על המשחקים

פוקמון סטאדיום 3 (pokemon stadium gold silver crystal), פוקמון קריסטל, והמובייל גיים בוי אדפטר (שהוא חלק הכרחי מקריסטל), יצאו היום ביפאן יש לי כמה תצלומים מקריסטל, ושני סרטים מסטאדיום 3, ואני מקווה שתוך כמה שעות יכתבו עליו REVIEW ב-IGN... אני גם משער, שתוך כמה שעות מעכשיו אפשר יהיה למצוא רום של זה באינטרנט, ותרגומים ראשונים יהיה מוכנים הפעם הרבה יותר מהר מהתרגומים של גולד וסילבר. לדעתי, אגב, לא נראה את קריסטל מחוץ ליפאן. ביפאן הפלאפונים מאוד מהירים, ובארה``ב, אולי לא חשבתם ככה, הפלאפונים לא נורא נפוצים... הרעיון העקרי של קריסטל הוא שאפשר לשחק אחד נגד השני, להחליף והכל, דרך הפלאפון במכשיר שנקרא מובייל גיים בוי אדפטר... בארה``ב זה לא יתפוס לדעתי, וזה לא שווה להוציא את זה...

Dragonite

New member
לא

לא

התכוונתי לרום הוא בטח יצא באינטרנט ברום עוד כמה ימים שזה ממש עוזר לנו, אבל אני בטוח שאפשר יהיה להסתדר איתו לתחילת המשחק, כדי לבדוק שינויים בגרפיקה (אתם יודעים שעכשיו לכל פוקמון ולהתקפה יש אנימציה?)

Dragonite

New member
רק לאש?

הוא חלש לאפל, רוח, אבן, חלש לחרק X4 (מכת מגה הורן אחת של הרקרוס ברמה 70 הורגת סלבי ברמה מאה), למעופף, אפילו לפוקמון רעיל הוא חלש, לקרח, ולאש!!! (חלש אומר שההתקפה עושה לו פי שתים מהכוח הרגיל שלה-וזה אומר ITS SUPER EFFECTIVE! וחרק עושה לו כפול ארבע, כי על חושי חלש לחרק, ועשב חלש לחרק!!!) הוא ממש עלוב! יותר טוב מיו, הוא גם לומד כל התקפה במשחק!!! לא רק זה (ואני מתבסס על הבאטל צ`ארט של הפוקמסטרס, הוא הפוקמון עם הכי הרבה חולשות בכל המשחק!!! 7 חולשות!!!

mr. man

New member
yes master...

נראה לי שאתה המומחה פה בכל מיני ענינים של חולשות ודברים כאלה... אם אני נלחם נגד פוקימון עשה אני פשוט מטגן אותו עם הו-או שלי (ולא או-הו!).

Dragonite

New member
כן, 7 חולשות

הוא לא חלש לאבן, התבלבלתי, אבן מוריד לו רגיל אגב, לצורך ההשוואה, למיו יש 3 חולשות, שהם: רוח (נו באמת! נגד גנגאר יש לו יתרון, כי גנגר גם רעיל, ומיסדריוואס חלשה מדי כדי לעשות לו משהו...), והחולשה השלישית היא חרק. במשחקים ה``מקוריים`` זה לא היה מטרד, כי לא היה אף התקפת חרק ששווה משהו... בגולד וסילבר יש את ההתקפה MEGA HORN, שמורידה 120, ויש לה PP של 10!!! אבל רק פוקמון אחד לומד אותה... והוא פוקמון נלחם וחרק... לכן, גם פה, יש לו חולשה לעל חושי...... בקצור מיו חלש רק לפוקמון אפל, אבל ההתקפה הכי חזקה של פוקמון אבל זה CRUNCH... התקפה דיי עלובה, אלא אם כן משתמש בה פוקמון אבל אחר, ואז היא יכולה לעשות למיו נזק רציני... אבל כל מה שצריך זה ללמד את מיו התקפת לחימה (הוא יכול ללמוד על טי אם, אז דינאמיד פאנצ` יהיה מצויין...), ולקחת כל פוקמון רשע... בקצור, מיו הרבה יותר טוב מסלבי.............

למעלה