עדכון עידו

עדכון עידו

כזכור הילד רזה ויש תקופות שלא אוכל בכלל עשינו בדיקות דם (הוא לא בכה, אני הייתי היסטרית כמובן) הכל ממש תקין, הברזל גבוה, ויטמינים - הכל ממש בסדר. הוא אמר שלדעתו זה התנהגותי, לדאוג שיגיע לארוחות רעב ולא לעשות עניין מהאוכל עובדים על זה... חוץ מוירוס מעצבן של שלשולים (שגורם לו לא לאכול כמובן) הוא אוכל בסדר ומשתפר אז עכשיו אני רגועה ויש לי הוכחה רשמית שהכל בסדר והוא גם התחיל לעלות במשקל (בקצב שלו כמובן)

גלעד...

כמובן נדבק ממנו בוירוס, לא משנה כמה ניסיתי להזהר, אבל נראה לי ששניהם משתפרים נורא קשה לי עם שניהם לבד בבית בחופש של עידו מהגן אבל אני מפעילה משפחה וחברות ומנסים לצאת כמה שיותר

אני לא מצליחה

להגיע למחשב כמה שאני רוצה אז סליחה על חוסר התגובה שלי ימים ארוכים... אם אני מצליחה אני בעיקר קוראת, עד שמפסיקים אותי...

פשוט מקסימיםםםםםםםםםםםםםםםם

אוף רע לי לשמוע ילדים שלא אוכלים. מה זה:? כולם כאלה?

יש ימים יותר טובים וימים פחות טובים

כל דבר קטן משפיע (מזג האויר, שיניים, מחלות...) הוא משתפר ולפעמים אפילו טועם משהו שלא מכיר (מאוד מאוד נדיר אבל בכל זאת) ותמיד יש יוגורט... אני פשוט מקווה יש לו קצב משלו, עקומה משלו. ממשיכה להציע ודואגת שלא יאכל רק שוקולד ועוגיות יהיה בסדר!

../images/Emo140.gifאיזה יופי של תמונות

יופי על העדכון של עידו!!!! אין ספק שיש לך חויה מתקנת הא? אחוזון 50 , איזה יופי...

יופי של תמונות, אכן הרבה יותר קל עם

ילד שנולד במועד. מתוקים שניהם

איזה חמודים!../images/Emo23.gif

וכן, מיקום ממוצע על עקומות הגדילה של תינוקות שנולדו במועד בהחלט נראה כמו נס שלא מהעולם הזה להורי פגפגים... אצלנו הלא פגית היא הבכורה, בזמן אמת לא התייחסתי בכלל לעקומות הגדילה שלה (כי הן היו רגילות, איפשהו סביב הממוצע), אבל עם הבונבונים פשוט לא האמנתי שאי פעם היתה לי תינוקות על העקומות האלו... תמשיכי להנות מהחוויה המתקנת!!

מאד מתוקים!!../images/Emo9.gif

ואין כמו חוויה מתקנת..גם לי יש אחת שנולדה בזמן ועד גיל שנתיים אכלה והיתה שמנמונת..עכשיו התחילה להיות בררנית באוכל , מקווה שלא כמו אחותה הפגית הרזה ..

למעלה