עדכון עדכון...

pinoki

New member
עדכון עדכון...

לא תאמינו, אני הולכת לכתוב את כל זה שוב, איזה באסה לי, שעה עבדתי על זה, לא חשוב הנה זה מגיע, העידכון.
מי אנחנו
מאמר חדש, או יותר נכון, טיוטה למאמר שהולך להיות. בקרו במאמר, חפשו את עצמכם, מצאתם, מוצא חן בעניכם
רוצים לשנות
רוצים להוסיף
רוצים למחוק
, כתבו לי מה הבעיה, ומה אתם רוצים לשנות, או שתרשרשו לפה. אם בכלל אתם לא מופיעים ברשימה אז קודם כל ס-ל-י-ח-ה ודבר שני, כתבו אם אתם רוצים להופיע, מה הכינוי שלכם, ומה השם שלכם, אם אתם רוצים לחשוף.
תמונות עירום אז, לאחר הדיון שהתחלול פה, החלטתי על תקופת ניסיון, אבל בכמה תנאים ואם זה ילך כמתוכנן, המצב ימשך. המצב הוא: מותר ואפשר לפרסם תמונות עירום של אנג'לינה, אבל לא הכי חושפניות, (כלומר, חזה חשוף אפשרי) בתנאי שבנושא ההודעה יש את האיקונים המזהירים :
. דבר שני, אין להפוך את הנושא העירום כחלק עיקרי מהפורום, ההפך, להפוך אותו לדבר השולי ביותר, שהוא נושא שיחה, אך לא הכי חשוב , כי הרי, מי שחשובה זו אנג'לינה ולא התמונות החושפניות, אם נראה, שהנושא עולה כמה פעמים, עם תמונות רבות, נמחק את הרעיון, וגם את התמונות, כי הרי, הפורום נועד לעריך אותה, כאישיות, כבן אדם, ולא בתמונות הפרובוקטיביות שלה. במידה ויתפסמו תמונות עירום, יותר מדי חשופות, או לא אמיתיות, הם ימחקו, אז עימכם הסליחה, ובמידה, ולא יופיע אייקוני ההזהרה, תימחק התמונה גם כן.
אנג'לינה בצאט אנג'לינה בצ'אט לא אצלינו, אבל בצ'אט, וזה כבר טוב, והכל תודות למלכה שלנו, מלכת העידכונים ,קיטי, קבלי
על העידכון הנהדר הזה. אז הנה הפרטים, 24/6 מחר, מישהו יודע את השעה במדויקת שזה יקרה פה בארץ
תמונה בדף ראשי לא הגבתי על זה בזמנו, אז אני יגיב כאן, עלה העיניין של הופעת כרטיס האישי של חבר פורום בדף הראשי, רק רציתי לציין שאני יכולה לשלוט בזה, אבל אני לא עושה זאת, זה משתנה לבד, כל כמה זמן, אבל בכל זאת רציתי להכניס את נומי כי היא ביקשה, אבל לא הצלחתי, וזה בגלל שאין לך תמונת JPEG וכל מי שאין לו תמונה לא יוכל להופיע בדף הראשי, אז אם אתם רוצים, רוצו להוסיף תמונה.
מפגש פורום 1 טוב, אז רוצים להוציא לדרך את מפגש הפורום הראשון שלנו
מה דעתכם על זה. היום: יום חמישי התאריך : 10/7/03 (הפורום חוגג 4 חודשים) המקום: העיר ראשון לציון האפשרויות: סופרלנד, קניון, או בית של מישהו, חוף הים, אם יש לכם הצעות או בקשות. קדימה...
לא מאמינה שכתבתי את כל זה פעמים

pinoki

New member
גם רעיון ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

הבכורה בארץ רק באוגוסט.

נשמע מעולההההההה../images/Emo6.gif

חוף ים נשמע לי מיצוווווויין הממ.. וגם סופרלנד רק שבקטע הזה אני אהיה קצת יותר סלקטיבית על מה אני עולה.. בעע בחילות ושיט
וגם מה שאמרת בקשר לתמונות
קבלי את תמיכתי
ולילה טוב לכולםםםםם

¥EleVatioN¥

New member
חח תשארי איתיי../images/Emo129.gif

אני לא אוהבת מיתקנים של לונה פארק [חחחח הרכבת הרים הישנה ההיא דופקת תאוזניים משו פחד
] אבל בלע לא איכפת לי

A n G e l i T

New member
חחח אורלי..מותק את סוטרת את עצמך../images/Emo6.gif

אנג"לינה ג"ולי האחת ויחידה אנג"לינה ג"ולי היא פשוט פצצה

¥EleVatioN¥

New member
זה הכל בגלל אבנר../images/Emo70.gif../images/Emo129.gif

הוא אשם
חחחחח לא סתם סתם זה הכל בצחוקיה

לונה..

New member
בעד בעד בעד בעד ../images/Emo45.gif

ים ים ים וגם סופרלנד נשמע אחלה כן, שכנעתי ת'צמי שראשון זה לא פיכסה, וכדאי לי להתרגל כי אני עוברת לגור שם...
*זה פיכסה, זה פיכסה!* חני נשמתי! שיחקת אותה, קבלי ח"ח על ההשקעה, מואה!

קיטיקט

New member
בטח שראשון זה לא פיכסה../images/Emo13.gif

קודם כל אני מתה על הרעיון של להיפגש בראשון במיוחד בסופרלנד זה מאוד מקל עליי דבר שני..לונה?את באמת עוברת לגור כאן?? דבר שלישי..בקשר לשעה בזמן של ניו יורק זה יקרה נראה לי ב-1 בצהריים עד שתיים ופשוט צריך לחשב את ההבדל בזמן בינינו לארה"ב..מישהו יודע?

לונה..

New member
מה?? בטח שכן ../images/Emo3.gif

למה, את משם? כן, אבא שלי ואני בויכוחים סוערים, אני לא מבינה מה הוא מוצא בעיר הזו, עם כל הכבוד, היא יותר מדי מלאכותית לטעמי, אבל שטויות, גם ככה אני אגור שם שנתיים בלחץ... דבר שלישי גם, אני וחישובים לא הולכים ביחד, אז.... אז...

¥EleVatioN¥

New member
../images/Emo34.gifבך מרקית../images/Emo70.gif../images/Emo129.gif

ותוסיפי את מרקית לכינויים שלך
אהבתי את הראיון הזה זה יהיה מעולה לחדשים
אני הבנתי מקטע שמחר בין 16:00 ל 17:00 (4-5 אחרי הצהריים) אני היום בדף הראשי למשל
ולי לא משנה [רק לא ב1 ליולי 1.7] אני אהיה שם
ומצידי בואו נפגש כל חודש לפורום

לונה..

New member
יש לי הצעת ייעול

לגבי הטיוטה, לפי דעתי צריך להרחיב טיפה, כי סה"כ כתוב כינוי, וכינויים משניים. נגיד כל אחד ישרשר כמה דברים שחשוב לו שידעו, או כל מיני כאלה, או נגיד ציטוט מאחד הסרטים של אנג'לינה שהוא הכי מזדהה איתו, או שזה הכי מאפיין אותו... קיצר, להוסיף אינפורמציה
אחח איזה זיינת שכל אני!

pinoki

New member
רעיון מאוד נחמדדדד

מי שרוצה יוסיף... ומי שלא זה ישאר לו ריק...

למעלה