עדכון ספרים:
לאחרונה קניתי לעומר את הספרים הבאים (תודות להמלצות שקיבלתי כאן): דירה להשכיר הטרקטור בארגז החול איתמר מטפס על קירות גן החיות הקסום כספיון הדג הקטן ובכן , עומר אוהב את כולם (כל אחד בתורו). על סיפור האהבה קורע הלב בין הטקרטור לדוד אהרון הוא חולה. איתמר "המטפס" לא עשה לו את זה עדיין , אולי בגלל שמדובר בגרוסמן
. גן החיות הקסום.... הדף האחרון מגיע מיד , כלומר , הסוס הכחול הוא כל חלומותיו ועיניינו של עומר (זוכרים שאני מגדל קאובוי קטן חובב סוסים). כספיון , הו הו כספיון , הילד פשוט מטורף (לאה אל תכעסי , גם אני מצאתי אותו די נחמד
....). הוא מכיר את הסיפור כולו , ובכל דף כשמקריאים לו אותו , הוא מבקש לנשק את כספיון , ואכן מדביק לדג (שמזכיר קרפיון עלוב..) נשיקה רטובה , מלאת אהבה. הוא ביקש שנחליף לו את שיקו דג הזהב ל"דג כספיון" , אני מחפש צבע בלתי מחיק כדי לצבוע את ה
שגר בבתינו מזה כחצי שנה , בצבע כסף בהיר....
לאחרונה קניתי לעומר את הספרים הבאים (תודות להמלצות שקיבלתי כאן): דירה להשכיר הטרקטור בארגז החול איתמר מטפס על קירות גן החיות הקסום כספיון הדג הקטן ובכן , עומר אוהב את כולם (כל אחד בתורו). על סיפור האהבה קורע הלב בין הטקרטור לדוד אהרון הוא חולה. איתמר "המטפס" לא עשה לו את זה עדיין , אולי בגלל שמדובר בגרוסמן