עדכון ספרים:

אינדיגו

New member
עדכון ספרים:

לאחרונה קניתי לעומר את הספרים הבאים (תודות להמלצות שקיבלתי כאן): דירה להשכיר הטרקטור בארגז החול איתמר מטפס על קירות גן החיות הקסום כספיון הדג הקטן ובכן , עומר אוהב את כולם (כל אחד בתורו). על סיפור האהבה קורע הלב בין הטקרטור לדוד אהרון הוא חולה. איתמר "המטפס" לא עשה לו את זה עדיין , אולי בגלל שמדובר בגרוסמן
. גן החיות הקסום.... הדף האחרון מגיע מיד , כלומר , הסוס הכחול הוא כל חלומותיו ועיניינו של עומר (זוכרים שאני מגדל קאובוי קטן חובב סוסים). כספיון , הו הו כספיון , הילד פשוט מטורף (לאה אל תכעסי , גם אני מצאתי אותו די נחמד
....). הוא מכיר את הסיפור כולו , ובכל דף כשמקריאים לו אותו , הוא מבקש לנשק את כספיון , ואכן מדביק לדג (שמזכיר קרפיון עלוב..) נשיקה רטובה , מלאת אהבה. הוא ביקש שנחליף לו את שיקו דג הזהב ל"דג כספיון" , אני מחפש צבע בלתי מחיק כדי לצבוע את ה
שגר בבתינו מזה כחצי שנה , בצבע כסף בהיר....

לאה_מ

New member
../images/Emo9.gif ככה אני נראית עכשיו.

היה כיף לקרוא את ההודעה שלך. תודה.

כרמית מ.

New member
ואצלנו

"אמא, את אוהבת אותי?" שהומלץ פה, נדמה לי, עושה שעות נוספות. מדברים המון גם על אסקימוסים וגם על אהבה, והכל סביב הספר. ציורים מקסימים, וטקסט, שהוא אולי קצת "מגוייס" אבל בצורה נעימה ומפתחת דיון ולא אובר-דידקטית. גם השירים שענת אוהבת במיוחד זוכה להצלחה, במיוחד שחלק מהשירים מוכרים מהקלטת/מזיופי אמא. ובגלל שהיה בכתר מבצע ספר שלישי חינם, גם קניתי ספר משלים בעיבודים חביבים של אפריים סידון. עוד לא הגענו אליו ("תקועים" עם השניים לעיל) וגם יכול להיות ששלוש זה קצת צעיר בשבילו, אבל נראה לי עיבודים טובים למשלים שהם נכסי צאן ברזל, וכדאי שכל אחד יכיר... (ובתרגום הישן *אני* לא מבינה את כל המילים...) איזה כיף שיש שבוע הספר! להסתובב בין הספרים של ילדותי תמיד עושה לי טוב...

נעה גל

New member
הומלץ פה - על ידי. גם אצלנו אוהבים

אותו. קניתי אותו בעיקר בגלל האיורים - סוף סוף נשים עם בשר וילדות שנראות טיפה אחרת. אנחנו רכשנו את "אוצרי הקטן" בהוצאת כינרת, שוב, בגלל הפורמט. מדובר בספר אגדות האחים גרים שהוא קטן פיזית ומאוד צבעוני. רואים ישר שהמקור הוא חו"לי. האגדות מסופרות בתמצות מפתיע. או במילים אחרות, אל תקנו את הספר בגלל תוכן האגדות אלא בגלל כל השאר. אורן פשוט מאוהבת בו - נוח לסחוב אותו לכל מקום ותמיד אני יכולה להקריא לה סיפור או שניים (יש שם בערך 50 אגדות)

עירית ל

New member
אצלנו אמא של אוליביה זוכה תמיד

אצלנו אמא של אוליביה זוכה תמיד לנשיקה
ותהיה - יונתן לא נחשף עוד לדינוזאורים. לאחרונה קניתי חוברת הדבקות שיש בה ציור קטן קטנטן פצפון של דינוזאור מפלסטלינה. איך הוא התביית דווקא עליו???

למעלה