עדכון נוסף

ErrEzS

New member
עדכון נוסף

בלי פאניקה כפארות... לאחר יומיים אינטנסיביים של משא ומתן עם הנהלת האוניברסיטה, הצלחנו הלילה בשעה 20:45 להגיע להישגים אקדמיים עצומים. את המסמך המלא אפשר לראות בקובץ המצורף, אך נביא פה את עיקרי ההישגים: עפ"י דרישתנו הסמסטר שהתקיים לא הוארך, והמבחנים התחילו כבר ב- 14.1. לאחר שנאבקנו גם על השבוע הנוכחי, הרי שהשגנו שבועיים שלמים של מבחנים בלי לימודים 14.1-25.1. על המבחנים שיתקיימו החל מה-27.1 במקביל ללימודים, וכן על מבחנים שיתקיימו בסמסטר א' החדש- יינתנו 3 מועדי בחינה, כאשר הסטודנט יבחר 2 מועדים להיבחן בהם. סטודנט שנבחן ויקבל ציון חיובי במבחנים שיתקיימו עכשיו במקביל ללימודים או בסיום סמסטר א' החדש, יוכל להחליט האם לשקלל את הציון בממוצע לימודיו בקורס אחד. אין חובת נוכחות - הנוכחות בשיעור לא יהווה מרכיב מהציון, וכן לא ימנע מסטודנט להיבחן בקורס. יאושרו חפיפות בקורסים בסמסטר א' החדש לסטודנטים שתיווצר אצלם התנגשות במערכת השעות עקב המתווה החדש. יתקיים תרגול חוזר בקורסים בהם התרגול התקיים ללא הרצאה, והכרחי שהתרגול ילמד במקביל להרצאה. (מדעים מדויקים: ביקשתם-קיבלתם!) תהיה אפשרות להמיר עד 3 מבחנים בעבודות (עפ"י אישור ראש מחלקה). תקופת שינויים תתקיים בפריא"ל שבוע לאחר תחילת הלימודים. מועד הגשת סמינריונים נדחה ל-31.12.08 ללא תשלום נוסף. החשוב מכל- ישנם סטודנטים שיסיימו את לימודיהם כבר לפני פסח!!! וליתר הסטודנטים סמסטר הקיץ יהיה מרווח יותר. חברנו- הצלנו את הקיץ!!! כל הבעיות הפרטניות שיתעוררו עקב המתווה החדש, יובאו לפני וועדת חריגים המורכבת מנציגי אגודת הסטודנטים והנהלת האוניברסיטה. אנו מודים לכל אלה שהלכו איתנו יד ביד והיו שותפים במאבק לקבלת הסכם זה. שנת לימודים מוצלחת (ובלי שביתות נוספות)! פשוט בשבילכם, אגודת הסטודנטים ----------

הבהרה למי שלא הבין את העיניין...

לגבי הסעיף (5) סטודנט שיקבל ציון חיובי בבחינות שיהיו עכשיו... יוכל לבחור שלא לכלול אחד מהם בממוצע... זה אומר דליה א' או הינדי א' או אחד מהקורסים של הבכירים... זו בשורה משמחת...

אירית ז

New member
הבנתי נכון??

זה אומר שאני אוכל לבחור ציון אחד מהסמסטר הזה שלא יכנס לממוצע???

הבהרה לגבי ציון "עובר"

את תוכלי לבחור ציון אחד מעל 60. שיכתב לך כעובר ולא יכנס לשכלול הממוצע שלך. שיהיה בהצלחה!!! נהורה

מיטלוש8

New member
זה אומר שיש מבחנים בשבוע הבא?

אבל מה זה משנה אם יש בדיקות נוכחות או לא? אני רוצה להיות בשיעורים, ואיך אוכל להיות אם יש לי מבחן בדיוק באותה שעה? זה לא הגיוני...

למעלה