עדכון נוסף! {OFF}

עדכון נוסף! {OFF}

חברים יקרים! תשובת המערכת לטופס ששלחתי לעניין הניהול היא: "שלום, אנו מודים לך על היוזמה, אולם כרגע איננו מחפשים מנהל נוסף לפורום. בברכה, צוות הנהלת הפורומים" ובתגובה שלחתי: "זה לא שאלה של מנהל נוסף! זה כבר עניין של קיום הפורום. אתם מתנהגים בצורה מאוד לא הגיונית. תבדקו מה קורה בפורום ותראו שיש לכם מנהל שעושה דברים בלי לחשוב פעמים ובלי שימת לב מינימלית. הפורום קיים רק בזכותי ובזכות מספר חברים שעובדים קשה על מנת לאחד את הפורום. מה שווה בכלל פורום שהולך להסגר? אם לא תעשו משהו בנידון (וכרגע נראה שהדבר היחיד שחברי הפורום רוצים זה שאני אנהל) לא יהיה פורום!!! המנהל חסם אותי ואת עוד אחד מהחברים הפעילים ביותר בלי שום סיבה מוצדקת ומשחית את הפורום יותר ויותר. תמיד תמיד הודתי למעכרת תפוז והוכרתי לה המון כבוד על פעילותה אבל עכשיו לראשונה בשנים (!!!) אני מרגש שאתם מזניחים משהו חשוב בגלל שזה רק נהיה גרוע יותר! גם אם לא אני אנהל... כל רגע שהמנהל הנוחכי מנהל יותר ויותר הורס! הפורום כבר מת ואנחנו התקווה היחידה להחייות את הפורום שבו פוטנציאל רב כ"כ!!! אנא מכם!! תעשו למעננו את מה שאפשר רק לבקש ולצפות... תודה מראש, דוד." אני מקווה לטוב! אואב אתכם!

Reut E

New member
לא צריך לפנות בכלל לתפוז משוב האלה

אני מתערבת איתך שהם סתם קראו קריאה מרפרפת את כל האימיילים ששלחנו להם..

Reut E

New member
ללא נושא

"פתיחת פורום וניהולו מותנית בראיון אישי עם נציג הנהלת הפורומים מטעם תפוז אנשים. החלטת הנהלת הפורומים, האם הגולשת מתאימה לניהול פורום או לא, תיעשה על פי שיקול דעתה הבלעדי של תפוז אנשים, ותתבסס, בין היתר, על סמך ניסיון קודם של הגולשת באינטרנט בכלל ובאתר תפוז בפרט, יכולת ההתבטאות שלה, יכולת התמודדות עם גולשים ועוד." זה מהתקנון נו יאללה אתה יכול לנהל!

חלק נמחק, כנראה בטעות,

אז אכתוב שוב... עדכון חדש לחברי הפרום: כתגובה למכתבם של צוות תפוז בו הם כתבו: "שלום, אנו מצטערים כי אתה חש בגידה ותסכול. אין בהחלטותנו משום רצון לפגוע בגולשים. המנהל לא שגה, לדעתנו, בפעילותו ובהחלטותיו. ביררנו איתו את עניין הפעילות של ובפורום, והוא יחזור לפעילות תקינה. אנחנו נעקוב אחרי הפורום ונבדוק את העניין. אנו לא מתירים משפטי שדה למנהלים על גבי הפורום, והעברת ביקורת על גבי הפורום נחשבת בעינינו לכזה. מבחינתנו, מנהל פורום יכול למחוק הודעות שמופיעות על גבי הפורום ומעבירות ביקורת על אופן ניהולו. ביקורת שכזו צריכה להגיע אליו במסרים ולא על גבי הפורום. זו הסיבה שההודעות נמחקו. אנו ממליצים לך לתת למנהל הזדמנות, ולתת לו את הזמן להשקיע ולהפעיל את הפורום. בברכה, צוות הנהלת הפורומים" עניתי להם מכל ליבי: "לצוות הנהלת הפורומים היקרה, שלום שוב :). בחיי שאיני מבין אתכם. ידוע לכולם שמערכת תפוז מנסה ורוצה לעזור לכולם עד כמה שאפשר, הרי לא היה אדם מעלה על דעתו שאתר נהיה מוצלח כמו תפוז בלי שהצוות תשקיע, הלא כן? טיפולכם בענייננו מחייב אותך לשקול מחדש את ההסתכלות שלי על התנהלותכם. גם אני וגם חברי הפורום, העוקבים בעניין רב אחרי התכתבות זאת, מנחשים שיש פה משהו שלא מריח טוב. כמה כבר יכול להיות מסובך להוציא מנהל מתפקידו? בכל אתר פורומים אחר שבו הייתי עד היום בארץ ובחו"ל טיפלו בעניינים כאלה בחומרה וכפי רצון הגולשים. מה כ"כ קשה לכם לעשות את מה שאנחנו רוצים??. הרי האתר הוקם ל2 מטרות: 1) למלאות את כיסי מנהלי האתר בשטרות אדומים. 2) לגרום לנו לדאוג למטרה הנ"ל [ראה סיבה 1]. אנחנו אמורים להיות מרוצים מהשרות שניתן לנו ולכן להשאר נוחכים באתר ובפורומים. על ידי כך נראה את הפרסומות שעולות הון לחברות שונות ומשונות שרוצים שאנו נראה את הפרסומות ונקנה את מוצריהם. ככה זה עובד, לא? אז מה אגיד? אנחנו לא מרוצים!!! האם חשוב לכם בכלל מה אנחנו רוצים? חשוב לי מאוד לדעת. הפורום עוד הולך למות. אני יודע. כי אין מי שיחזיק אותו. לפורום היו כ"כ הרבה זמני שפל שבהם אם לא אני היו עוברים שבועות לפני שמישהו היה שם לב שמשהו זז שם בכלל [וגם זה איזשהו ספאם של אחד מהבלוגים או קומונות]. קחו דוגמה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=275&msgid=77563698&archive=1. שרשור קורע מצחוק שבו רואים את הנוכחות של מי? שלי ושל עוד 2 חברי פורום שכבר לא נמצאים. ממתי זה? מלפני מעל שישה חודשים!!! ומה עכשיו? מי נוכח עכשיו? אני ועוד 2-3 חברי פורום XD. יודעים מה? קחו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=275&msgid=80125998&archive=1. תקראו את השרשור, תצחקו קצת. מי מחזיק את הפורום? למי איכפת מהפורום? אני לא אוהב את זה שצוות הנהלת הפורומים משחקת אותה ראש קטן. לא הייתם מגיעים לתוצאות העכשוויות בלי כישרון אמיתי של לדעת מתי, איך ולמה לעשות את החלטותכם. רכבת ירדה מהפסים, נכנסה ליער ונהרגו עשרות אנשים הבלש שאל את הנהג: "למה גרמת לרכבת לרדת מהפסים?" הוא עונה: "הייתה פרה שישבה על הפסים" .עדיף להרוג פרה אחת מאשר שיהרגו עשרות אנשים אז למה לא דרסת אותה?" שאל הבלש" הנהג אומר: "ניסיתי אבל היא ברחה ליער!" האם זה מה שתגידו על הפורום כשהיא תמות? מצפים לתגובתכם, אני וחברי פורום הומור." אני בתקווה מלאה שהפעם נצליח יחדיו להגיע לאנשהו עם ה... דבר הזה. כל העניין מתחיל לעלות לי על העצבים. אואב אתכם נורא! דוד.

לרווחתכם, כמה הקלות שהכנסתי במכתבי:

"לצוות הנהלת הפורומים היקרה, שלום שוב :). בחיי שאיני מבין אתכם. ידוע לכולם שמערכת תפוז מנסה ורוצה לעזור לכולם עד כמה שאפשר, הרי לא היה אדם מעלה על דעתו שאתר נהיה מוצלח כמו תפוז בלי שהצוות תשקיע, הלא כן? טיפולכם בענייננו מחייב אותך לשקול מחדש את ההסתכלות שלי על התנהלותכם. גם אני וגם חברי הפורום, העוקבים בעניין רב אחרי התכתבות זאת, מנחשים שיש פה משהו שלא מריח טוב. כמה כבר יכול להיות מסובך להוציא מנהל מתפקידו? בכל אתר פורומים אחר שבו הייתי עד היום בארץ ובחו"ל טיפלו בעניינים כאלה בחומרה וכפי רצון הגולשים. מה כ"כ קשה לכם לעשות את מה שאנחנו רוצים??. הרי האתר הוקם ל2 מטרות: 1) למלאות את כיסי מנהלי האתר בשטרות אדומים. 2) לגרום לנו לדאוג למטרה הנ"ל [ראה סיבה 1]. אנחנו אמורים להיות מרוצים מהשרות שניתן לנו ולכן להשאר נוחכים באתר ובפורומים. על ידי כך נראה את הפרסומות שעולות הון לחברות שונות ומשונות שרוצים שאנו נראה את הפרסומות ונקנה את מוצריהם. ככה זה עובד, לא? אז מה אגיד? אנחנו לא מרוצים!!! האם חשוב לכם בכלל מה אנחנו רוצים? חשוב לי מאוד לדעת. הפורום עוד הולך למות. אני יודע. כי אין מי שיחזיק אותו. לפורום היו כ"כ הרבה זמני שפל שבהם אם לא אני היו עוברים שבועות לפני שמישהו היה שם לב שמשהו זז שם בכלל [וגם זה איזשהו ספאם של אחד מהבלוגים או קומונות]. קחו דוגמה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=275&msgid=77563698&archive=1. שרשור קורע מצחוק שבו רואים את הנוכחות של מי? שלי ושל עוד 2 חברי פורום שכבר לא נמצאים. ממתי זה? מלפני מעל שישה חודשים!!! ומה עכשיו? מי נוכח עכשיו? אני ועוד 2-3 חברי פורום XD. יודעים מה? קחו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=275&msgid=80125998&archive=1. תקראו את השרשור, תצחקו קצת. מי מחזיק את הפורום? למי איכפת מהפורום? אני לא אוהב את זה שצוות הנהלת הפורומים משחקת אותה ראש קטן. לא הייתם מגיעים לתוצאות העכשוויות בלי כישרון אמיתי של לדעת מתי, איך ולמה לעשות את החלטותכם. רכבת ירדה מהפסים, נכנסה ליער ונהרגו עשרות אנשים הבלש שאל את הנהג: "למה גרמת לרכבת לרדת מהפסים?" הוא עונה: "הייתה פרה שישבה על הפסים ועדיף להרוג פרה אחת מאשר שיהרגו עשרות אנשים" אז למה לא דרסת אותה?" שאל הבלש הנהג אומר: "ניסיתי אבל היא ברחה ליער!" האם זה מה שתגידו על הפורום כשהיא תמות? מצפים לתגובתכם, אני וחברי פורום הומור."

Reut E

New member
אתה רשמת להם את הכל בצורה משכנעת

אז אני לא מבינה למה הם חוזרים אצלך על אותם משפטים כל הזמן בתגובה

בכלל לא נראה לי

שהם טרחו להיכנס לפורום ולראות מה קורה...

למעלה