עדכון משמח מאוד :)

שלגיה 14

New member
עדכון משמח מאוד :)

חברים יקרים! השיר "חשבתי שיהיה רומנטי" נכנס לפלייליסט מלא בגלגל"צ!!!!!!!! איזה כיף :) שיהיה יום נפלא

ידעתי שנצליח...

איזה כיף לשמוע שאוהד בפלייליסט - סוף סוף המוסיקה שלו מתחילה לקבל את ההכרה שמגיעה לה באמת!!! כל הכבוד לכולם על המאמצים ו"המשחק" שאתם משחקים - המאמצים משתלמים ובגדול... תמשיכו ככה...

סוף סוף

התחילו לקבל קצת "שכל" ולתת לשיר הזה מקום ולאוהד בפרט, הוא ראוי לכל זה ואף יותר איזה כיף לנו, תודה על הבשורה שעשתה לי טוב על הלב.

Yellow Fever

New member
בדיוק הסיבה שנכנסתי לפה עכשיו !!

ת'אמת לא ממש התחברתי למוזיקה שלו עד עכשיו אבל הסינגל האחרון קנה אותי .. חיפשתי וחיפשתי וראיתי שעדיין לא יצא לו דיסק שני. (תקנו אותי אם אני טועה). איפה אני יכולה לשמוע את השיר ? ביוטיוב אין, באתר הרשמי אין, ב imusic .. גם אין! אני לא מחפשת הורדות, אז לחסוך את ההודעות של "זה לא חוקי", בבקשה.

Yellow Fever

New member
השירים באתר

אחרי ששמעתי את "חשבתי שיהיה רומנטי" איזה 30 פעם ביום, והמשפחה שלי כבר התחילה להתלונן, עברתי לשני שירים האחרונים במרשימה שהיו פחות מוכרים לי - "תעלות" ונ"נוקטורנו" (כתבתי נכון ? באתר זה כתוב אנגלית). השירים האלה יצאו לרדיו מתישהו ? מאיזה אלבום זה ?

שלגיה 14

New member
אז ככה..

"נוקטורנו" (כתבת נכון :)) יצא לרדיו. זה היה הסינגל השני (נדמה לי) מאלבום הבכורה של אוהד, שיצא בשנת 2005, ונקרא "אוהד חיטמן". השיר הזה וגם "תעלות" מופיעים שם. כדאי לך לשמוע את כל האלבום. יש שם שירים מדהימים! שיהיה יום מקסים!

למעלה