עדכון מקיף

Funky Giraffe

New member
עדכון מקיף

אז מה קורה עם הדג נחש בימים אלה? מתקדמים בזחילה על האלבום הרביעי, נותנים הופעות קיציות חינמיות בערך אך לא רשמיות במלא מוקדים שונים בארץ (29.8 - גני התערוכה; אזלו הכרטיסים, 30.8 זכרון יעקב - צמוד לספורטק, 31.8 גן החבל בשוהם) ב9.9 בבארבי כפר סבא בשעה 22:00 (לאחר מכן - בוטן מתוק בקרקס!) תוכלו לראות לדעתי את אחת ההופעות האחרונות של הסיבוב "חומר מקומי" בדצמבר יבוא לארץ יוסי פיין למה שנקרא "פיין טיון" לאלבום הרביעי. הדג נחש עובדים במלוא המרץ על הלהקות האחרות שהם חברים בהם- פאנסט בהופעות בכורה חגיגיות בג'ה פאן - 1.9 ו2.9 פאנקנשטיין מופיעים פעמיים בחודש בבארבי צ'קלקה ואניקוקו מופיעים בג'ה פאן מדי פעם האורקסטרה של אבי לייבוביץ' מופיעים פעם בשבועיים עם אורחים שונים בקולטורה שאנן סטריט החל לעבוד על אלבום סולו משלו (זה זעזוע/מכה רציני/ת לדג נחש! תגידו משהו! אל תתעלמו!) בהפקת אבי לייבוביץ' שמנגן עם סלוצקי בתזמורת שלו, הסינגל "ביחד", שהופק על ידי ילדים - המועצה לילד החוסה וערוץ מוסיקה 24, יושק ביום רביעי הקרוב באולפני זזה, בהשתתפות מנכ"לי בנק לאומי, סלקום, פלאפון ואורנג'. הסינגל מבוצע על ידי 36 אמני היפ-הופ הגדולים, ביניהם תאקט, הדג נחש ועוד. כל הכנסותיו מיועדות לאלפי ילדים החיים בפנימיות. גיא מר מתארח בבדיוק שני שורות של השיר. "רציתי שתדע" בגירסה שהוקלטה עם עוזי חיטמן ז"ל ב2003 מופיע ע"ג אוסף להיטים ישראליים חדש בהפצת הד-ארצי וזהו

וואי עידו,

המון כבוד
בקשר לשאנן.. לא יודעת מה לומר אני צריכה לשמוע ואז אולי אני אחשוב שזה לטובה כרגע אני לא מאוד בעד, אבל נראה. אי אפשר לשפוט לפני ששומעים ורואים מה קורה. אפשר שוב פעם הסבר, מי בדיוק חבר בפאנסט? [חוץ מאמסיקרולינה].

Funky Giraffe

New member
משה אסרף, גיא מר, אורי קליינמן, יוא

ב רטנר ממממממ ולא זוכר מי עוד נראה לי שזהו יש להם קלידן תותח שברח לי השם שלו

xero1

New member
אורי קליינמן אחלה באסיסט

ומה שהוא עשה בפסטיבל הג'אז עם הפ'נק בויז זה ממש סבבה. אז ניראה לי שיכול לצאת דווקא טוב.

xero1

New member
אה אז יש עוד אורי קליינמן כניראה

שבכלל טעיתי, הוא היה בג'יימס בראון בפסטיבל. לא משנה..

Funky Giraffe

New member
אל תתבלבל

התכוונתי לאורי קליינמן הבסיסט הוא גם מנגן עם מומי לוי לא?

סיקור תמונת מצב

בקשר לדג - יאללה יוסי!!! הציבור דורש אלבום רביעי!!! בקשר לשאנן - אני צריך לשמוע קודם ואז להחליט אבל עם שאנן לא עוזב את הדג (חס וחלילה טפו טפו טפו!) אז אין לי שום בעייה עם אלבום סולו לשאנן. לך תדע, אולי זה יהיה אלבום פיגוז (עם מלא אורחים, כמו שאני אוהב). בקשר לשיר "ביחד" - שיר די בינוני אבל לא נורא, העיקר הכוונה (והעיקר שקוואמי וגיא שם!!!) בקשר ללהקות האחרות של חברי הדג - אני היחיד שחושב שסלוצקי נמצא בכל מקום?
בקשר ל"רציתי שתדע" עם עוזי חיטמן - לא האמנתי שאי פעם הגירסה הזאת תופיע על דיסק (חוץ מדיסק של הדגים כמובן). כל הכבוד להד ארצי

‡ Levo ‡

New member
ועוד רציתי להוסיף שלא הייתי כאן

המון זמן ואני לא ממש מעודכן . אז שלום

Shani276

New member
טוב לדעת

שאני לא היחידה שהעובדה ששאנן מקליט אלבום סולו קצת מפריעה לה... העניין הוא,כמה שונה זה כבר יכול להיות מכל מה שהוא עשה עד היום בלהקה? הוא כתב את רוב המילים,הוא שר את רוב השירים...זתומרת...כמה שונה כבר יכול להיות אלבום של שאנן לבד לעומת אלבום של הדגנחש? :\ בכלזאת עידו,מלא תודות הא

Funky Giraffe

New member
טקסטים אישיים ועצמיים

כמו מה שקובי אוז עשה עם טיפקס. בדיוק, אבל בדיוק אותו המקרה רק ששאנן חווה אבל משפחתי לא פעם השנה לעומת קובי אוז שחווה פרידה.

Shani276

New member
מה זה אומר בדיוק כמו קובי וטיפקס?

שעכשיו אני גם בקושי לא אשמע מהדג נחש? לא,כי אני אגיד לך ת'אמת,מטיפקס בקושי ושמעתי משהו בזמן האחרון(ובזמן שלפני זה).

Funky Giraffe

New member
טיפקס עכשיו במצב לא טוב

הקלידן שלהם עזב אותם על רקע מחלוקת אומנותית, הם שיחררו 2 סינגלים ב4-3 חודשים האחרונים, קובי אוז במופע אינטימי עם שירים של טיפקס ובאמת בקושי שומעים מהם אבל אני מניח ששאנן לא יתן לדג נחש לעבור את זה התאוריה שלי היא שטיפקס עייפו ומאסו בעבודה משותפת לאחר 17 שנים הדג נחש יחסית לכל זה עוד צעירים רעננים וטריים בס"כ בני 9 שזה בערך חצי מזה התכוונתי בדיוק כמו קובי וטיפקס בהפרדה של הטקסטים התקליט של קובי אגב, עד לשבוע ממועד יציאת הסינגל הראשון נחשב לתקליט טיפקס לכל דבר ואז נעשתה החלטה שהשירים שם אישיים מדי והם חייבים לצאת בגדר שירי סולו של אוז שאנן נכנס להקליט אלבום סולו אני מניח כשהוא מודע לזה שהטקסטים אישיים מידי למרות שיוסי אמר לי כבר שהשירים ברביעי יהיו עצובים אז אולי הוא עשה הסבה אפשר לחפור ולהתעמק בנושא הזה עד מחר והרכבת תברח סאלאאמת

RESTO

New member
יאללה תקליט רביעי!

ות'אמת נראה לי שיהיה נחמד דיסק של שאנן אבל הבעיה שכשמוציאים דיסק סולו זה מערער את הלהקה! אני מחכה עד היום לדיסק של השב"ק! אגב נראה לי שראיתי את שאנן אתמול במשחק!

למעלה