עדכון מצב !!!!!!!

BlogTV Police33

New member
עדכון מצב !!!!!!!

שלום לכולם אני עכשיו בשנחאי ומחר טס ללעיר גווילין. אני עושה חיים כרגיל ולכל מי שחושב שאני עושה חיים עם הסינית אז הוא טועה!!! הם מגעילות,שטוחות ושעירותתת איכסס. תמונות רציתם ? קצת בעיה אבל הנה תמונה אחת והיא רק בשביל ענת !!! אז שבוע הבא אהי חוזר לארץ תשאירו לי קצת חסימות וזריקות אוהב אתכם רון 33 ביי

BlogTV Police20

New member
ענת את רואה פה תמונה???

אני לא רואה, זה באמת רק בשבילך???? איזה גאון!!! בטח הסינים המציאו את זה שהוא שם תמונה ורק ענת רואה מחכים לך ומצפים לשובך בקרוב בריא שלם ועם אלבום תמונות מלא. אני בטוח שגם הגולשים בבלוגים מתגעגעים....

BlogTV Police29

New member
אישתיייייייייייי :)

ברור שאת לא עם סינית אלה עם סיני ואת לא בוגדת בי אני מקווה:)תנצלי כל רגע אל תדאגי לחסימות אני אשמור לך קצת מקסימום תחסמי אותי אני התרגלתי לזה :)

Queenati

New member
התמונה נשלחה לי בצורה הכי

מתוחכמת - ועדיין לא הצלחתי לפענח איך! הבחור מסטול בסינית!!!!

BlogTV Police20

New member
כמה סטלנים פה...

מסטול בסינית אומרים סם סוג אני לא מוצא את החומר הזה שהם לוקחים. חיפשתי בכל האתר של תפוז ואין

BlogTV Police32

New member
וואי נאור אתה מלך!

סוף סוף הוא עשה את זה השיטה של העלת תמונה וואי אחי זה עושה חיים ממש קלים ..

BlogTV Police20

New member
יש לי רעיון../images/Emo202.gif

אולי נבנה מערכת שתאגור את כל רשימת המשדרים ונוכל לעדכן שם פרטים של כל משדר???? זה יחולק לפיטרים של שידור רגיל שידור אורח ומבוגרים ויהיה אפשר לעבור ישירות לחדר של המשדר על ידי לחיצה על הלינק שלו מעל שם החדר שלו והשידור יתעדכן כל 25 שניות ואם יעלה משדר אורח זה יתעדכן און ליין ונוכל להעלות במערכת צילומים של משדרים והוכחות גיל והכניסה למערכת תהיה מאובטחת בסיסמא ולא צריך לרשום את הניק המלא בשם המשתמש אלא רק את מספר הפוליס שלנו. ותוסיף שם את רשימת הפוליסים עם הפרטים של כל אחד וההרשאות שיש לו ויהיה פס סגול על כל פוליס שמחובר לבלוגים און ליין ואם אפשר שיהיה פה בפורום בצד שמאל קישור למערכת אדמין. ואם אפשר שכולם יגיבו בפורום כמו פעם ורון 33 יתכנן נסיעה לסין ויכתוב לנו משם וישלח לנו תמונות בלתי נראות שרק סוכני מוסד וענת יצליחו לראות. אם כולם יכנסו לפורום אולי נוכל לתכנן מפגש בפארק הירקון או בחוף כורסי בכינרת. צחי מה דעתך???? אני מרגיש שאני ו 32 זזים אחורה בזמן... בעצם 32 מושך אותי אליו אחורה...

BlogTV Police35

New member
לא יודע נאור, לא נשמע לי רעיון משהו

BlogTV Police32

New member
לי יש רעיון גם טוב צחי דחוףףףףףף

בואו נעשה פורום כזה של פוליסים שמוציאים את התיסכול היום יומי שלהם במלחמה בפשע והרשע וגםםםםםםם נעשה קומונות שוטרים ושומרים שאף אחד לא כותב שם :) החהחהחה אני גם מרגיש שפוליס 20 מושך אותי אחורה אחורה אחורה אחורה ומי אמר שהוא לא נותן מוזה :)

למעלה