עדכון מצב

guy244

New member
עדכון מצב

18 מ"מ מאתמול בבוקר 3-6 מ"צ בלילה האחרון כרגע 4.7 בשעה האחרונה קרית ארבע מתכסה מעופת עננים כניראה שהגשם חוזר לאחר שכל הבוקר השמיים היו תכולים לגמרי מחכים כבר לשלג אגב חברי היקר מבאר שבע באופן כללי מירב העננים מגיעים מצפון מערב ואני בדיוק באמצע הדרך בינך לבין ירושלים אז אל יאוש מקווה להביא הלילה תמונות של שלג אם יהיה אולי אפתח מצלמת שלג להנאות כולם

nieve

New member
אגב גיא

המצב היום מזכיר במעט את אותה שבת שנה שעברה , בה כססנו ציפרניים והשלג והגשם בכלל , ברח לנו צפונה יש סכוי שמשהו ישתנה ? או שהכל יחזור על עצמו כמו אז?

Deanb

New member
שלג?! איפה קריית

ארבע ממוקמת? חזוי שם היום שלג?

שילגיון

New member
אני אבל בירושלים...ב800 מטר..

שם יראו גג פתיתים באוויר...אלא אם כן תהיה הפתעה...

guy244

New member
980 מטר וזה בשכונה שלי

ויש שכונות גבוהות יותר ההר הגבוהה ביותר באיזור 5 ד"ק נסיעה מהבית שלי 1012 מ' וכן צפוי שלג אולי הערב אני מקווה אולי מחר רק קצת שירדו המעלות אתמול היה 4 יש סיכוי יפה מאוד שאני אפתח מצלמת שלג להנאת כולם בינתיים תמונה מעודכמת כל העננים שבאים מצפון מערב

nieve

New member
ברוך השב גיא :)

זה דקל , שכנך מזה חמש שנים ובמרחק של 4 בתים שיהיה לך סופש קרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר! ןמושלג:) בתקווה...

phoenix100

New member
תליו על מי אתה מסתכל ברקנל צופה

טמפרטורה של מינוס 1-2 ב-850 מ"ב בהרי הצפון והמרכז בשעות הבוקר יהיו משקעים רבים גם. אין לדעתי סיבה שלא ירד שלג.. בשעות הבוקר-בוקר מאוחרות. ואולי יערם מעט מעל 800מ' אבל לא משהו שיחסום את העיר.

למעלה