מותה של האפוקליפסה
New member
עדכון מצב - - אז ככה:
קודם כל, תודה לך, פינוקי וגם מונה היקרה, על המענות. פינוקי - אי אפשר להגיע לשירות דרך שני מקומות? כלומר, אני בעד כמה שיותר אופציות, ומה שיהיה בסוף, יהיה. מונה - תודה על המידע על החברה. אני מתעניינת מאוד בשירות שם. נראה לך ששלומית ישלחו לי את זה עם השאלון והכל? ול"אז ככה": כבר היום קיבלתי חוברת מ"בת עמי" (יום בלבד, סחה!). לא הבנתי כלום מתהליך המיון שם, ובאמת "שלומית" נראה לי הגיוני יותר. הבהרה קלה: בת-עמי זה רק לדתיות? כי לתומי חשבתי שזה מעורב. מכל מקרה, נראה לי שהבנתי בסוף את החוברת שלהם: יש בדפים הראשונים פירוט על סוג השירות שניתן לעשות, ואז כל השאר זה המקומות בהם ניתן לעשות שירות. אז נניח כתוב לי: "דרום, באר שבע" ואז מסומן מה יש להם: חינוך, רווחה. קצת כמו החוברת שהצבא נותן, שצריך לחזור ולבדוק מה זה מה (ראיתי אצל חברות
). אני מחכה יותר לחוברת של שלומית. חוץ מזה, חזרתי בסוף לאתר האינטרנט של איגוד המדרשות. באמת נסגרה ההרשמה למדריכות טיולים (איך זה שההרשמות נסגרות מוקדם כל-כך?!), ונשארה רק של המדרשות. לא אכפת לי, רציתי להרשם לשניהם בין כה וכה. א ב ל - הייתי ממש בשוק! מתוך נאמר 12 מדרשות בהן אפשר לשרת, 7 נמצאות בהתנחלויות ומעבר לקו הירוק! הייתי בהלם! אז בטופס שהייתי צריכה למלא ולשלוח דרך האתר, היה מקום בו הייתי צריכה לסמן ארבע העדפות. בקושי רב מצאתי משהו סביר שלא נמצא בהתנחלות. מה זה אמור להביע?! אחר-כך, אגב, רק כדי לבדוק מה הפסדתי בטיולים, נכנסתי לרשימת אפשרויות, ועיניי ממש יצאו מארובותיהן! כל-כך הרבה מקומות, והמקומות היפים ביותר בארץ! גליל, גולן, מדבר יהודה, הרי אילת, צ פ ת (המקום בו אני רוצה לגור)! אחח...כל-כך חבל. טוב, קיצר, מה אתן מציעות לי לעשות? להרשם רק דרך שלומית, או לנסות את מזלי דרך כמה שיותר מקומות, אם זה בכלל אפשרי? חוץ מזה - בת-עמי, כאמור, פתוחה גם בפני חילוניות? כי כשהתקשרתי לשלומית מיד נעשה לי תחקיר, ובת-עמי רק שלחו חוברת. אני בינתיים אחכה לשלומית... תודה רבה, ואני מקווה שהרבה יענו לי. The more the merrier, נעמה.
קודם כל, תודה לך, פינוקי וגם מונה היקרה, על המענות. פינוקי - אי אפשר להגיע לשירות דרך שני מקומות? כלומר, אני בעד כמה שיותר אופציות, ומה שיהיה בסוף, יהיה. מונה - תודה על המידע על החברה. אני מתעניינת מאוד בשירות שם. נראה לך ששלומית ישלחו לי את זה עם השאלון והכל? ול"אז ככה": כבר היום קיבלתי חוברת מ"בת עמי" (יום בלבד, סחה!). לא הבנתי כלום מתהליך המיון שם, ובאמת "שלומית" נראה לי הגיוני יותר. הבהרה קלה: בת-עמי זה רק לדתיות? כי לתומי חשבתי שזה מעורב. מכל מקרה, נראה לי שהבנתי בסוף את החוברת שלהם: יש בדפים הראשונים פירוט על סוג השירות שניתן לעשות, ואז כל השאר זה המקומות בהם ניתן לעשות שירות. אז נניח כתוב לי: "דרום, באר שבע" ואז מסומן מה יש להם: חינוך, רווחה. קצת כמו החוברת שהצבא נותן, שצריך לחזור ולבדוק מה זה מה (ראיתי אצל חברות