עדכון מפות ב - waze

Eyal2013

New member
עדכון מפות ב - waze

אני משתמש בנוקיה n95 ובהגדרות >צריכת נתונים יש הורד מפות ורענן מפות . מה ההבדל בניהם . הבנתי שכדאי להוריד או לרענן כאשר יש קליטת WI FI כדי ללחסוך גלישה סלולרית ? אגב עידכנתי את התוכנה לגרסה 2.0.0 יש בכלל שוני בינה לבין הגרסה הקודמת ? אני רואה שנוסף לי " קבוצות " מה זה ?

erezgur

New member
תשובות בקצרה

השתמש תמיד ב"הורד מפה" ולא "רענן מפה" - רענון המפה נועד לגרסאות בחו"ל (שם אין הורדת מפה) והן גורמות ל"אריח" (Tile) הנוכחי של המפה להיות מסומן כלא-עדכני ובכך לגרום לתוכנה להוריד אותו מחדש מהשרת. הורדת מפה ב- WIFI תסייע בהחלט לחסכון בתעבורה הסלולרית. יש עוד דרכים לצמצום התעבורה, גם כאן הייתי מציע לך לעיין בשרשורים בנושא זה בפורום של waze. יש כמובן הבדלים רבים לעומת הגרסאות הקודמות (לא יודע איזו גרסה הייתה לך קודם) - בפורום של waze מפורטים עיקרי החידושים בכל גרסה שיוצאת. קבוצות - מאפשר עבודה בקבוצות חברתיות. תוכל למשל לשתף עם חבריך מהפייסבוק ובכך להיות זכאי לפרסים קטנים ונחמדים לרכב (לא זוכר הפרטים במדוייק - יש בפורום של WAZE) כגון מגיני שמש, עץ ריחני ועוד. ארז גור

AYELET1

New member
אני בעקרון לא מפרסצמת חברות מסחריות בחשבון

הפייסבוק שלי בוודאי שלא תמורת פרסים בכמה אגורות................... אתה כמובן מוזמן ליידע אותנו אודות נפלאות הוויז בפורום זה או שהחשש הוא שמשתמשים יגלו שלא הכל ורוד?...

למעלה