עדכון ממני...

דסי31

New member
עדכון ממני...

היי בנות יקרות שלי
הרבה זמן לא כתבתי אבל אני תמיד קוראת את ההודעות, ותמיד פה.
לצערי אין לי עדכון טוב לתת לכן ממני, אבל מכיוון שאתן מרגישות לי כמו אחיות שלי ומלוות אותי כל הזמן, אני מרגישה צורף לשתף.
כמו שהרבה מפה יודעות אני בטיפולי פוריות כבר הרבה זמן, עם הרבה אכזבות ומפח נפש בדרך, ועכשיו שאני אחרי הניתוח (יותר מ - 7 חודשים), היינו יותר אופטימיים להצלחה. כמעט הייתי שם, כלומר הייתי שם, אבל...
בטיפול האחרון שלי נקלטתי. כן כן, נכנסתי להריון. היתה בטא שעלתה יפה ואפילו ראו שק הריון, והאמת שבמפגש אנדו האחרון עם חלק מהבנות פה, כבר הייתי בהריון...
אבל לצערי כמו שבטח כבר ניחשתן, ההריון לא התפתח כמו שצריך, וגם בשבוע 8 עדיין לא ראו עובר ולא ראו דופק, כלומר שק ההריון היה ריק...
זה היה ממש קשה לעכל ולקבל. לפני יותר משנה הייתי בדיוק באותו המצב, הריון שנקלט ולא התפתח, ונאלצתי לעבור גרידה, והפעם שוב... זה כל כך כל כך קשה, אין לי איך לתאר את זה אפילו... מהרגע שידענו על זה, לא הפסקתי לבכות, הייתי יכולה להיות במחשבות עם עצמי לאיזה דקה ופתאום להתייפח בבכי בלי יכולת להירגע, הייתי ממש בדיכאון...
עדיין מאוד קשה לי עם זה, אבל עכשיו קצת יותר טוב. אני אחרי הגרידה (עברה בשלום תודה לאל) ומחכה לפני תקופת התאוששות מבחינה פיזית, פלוס עוד מלא בדיקות שאני צריכה לעבור כדי לראות אם יש משהו לא בסדר (עוד משהו לא בסדר...) שאפשר לחזות מראש ולהימנע ממנו בפעם הבאה. וכמובן שאם כבר תקופת הפסקה מהטיפולים, אני אעשה גם ביקורת אנדו לראות אם המצב לא החמיר בינתיים. אז לא רק שאני צריכה להתאושש מהאכזבה הנוראית הזאת, מההלם הנפשי והפיזי, אני צריכה גם עכשיו להמתין עוד לפחות חודשיים לפני שאני יכולה לחזור לטיפולים, שזה הכי קשה כי הבזבוז זמן הזה משגע אותי (נוטה לקרות אחרי 3+ שנים של טיפולים...)

הדבר היחידי שאני יכולה להתנחם בו, ושבא לי כהפתעה ממש טובה, הוא שעכשיו אחרי הגרידה התחיל לי דימום של כמה ימים שממש פחדתי ממנו ומהכאבים שיבואו איתו, ולשמחתי לא חוויתי בכלל כאבים, לא כאבים "נורמליים" ולא של אנדו. וזה ממש הישג. לא יודעת אולי סוף סוף הגוף שלי קצת מתחיל לחזור לשפיות, או שהוא בסהכ מרחם עלי בצורה זמנית ונותן לי חופש מהכאבים... לא יודעת אבל אם זה ככה לא אכפת לי לדמם גם חודש:) כבר שכחתי מה זה מחזור בלי כאבים בכלל.

בכל מקרה, אני יודעת שההודעה קצת יוצאת מהקונטקסט של האנדו, ואולי פחות מדברת פה לחלק מהבנות, אבל כמו שאמרתי, הרגשתי צורך לשתף אתכן...
וחוץ מזה, שרק אתן תבינו כמה הריון של בת אנדו הוא עוד יותר קשה לאיבוד, עד שמגיעים בכלל למצב של הריון בצורה שפויה (בלי עוד ועוד ניתוחים והורמונים), זה אפילו עוד יותר בלתי נתפס שאני צריכה לעבור את זה שוב מחדש... וכל העידודים האלה של "לא נורא בפעם הבאה זה יצליח" ממש לא עוזרים כשזה בא ממישהו שלא מבין שכל טיפול כזה עושה עוד יותר נזק לגוף שלי בחשבון הסופי...

זהו, תודה על ההקשבה ושיהיה שבוע טוב לכולן

liats80

New member

אוי דסי, אני כ"כ מצטערת לשמוע.
אני מכירה ומבינה את הקושי שבהמתנה, זה באמת משגע.
מעולם לא חוויתי הריון ולכן יכולה רק לתאר את שברון הלב והאכזבה שאת מרגישה עכשיו.
טוב שהגרידה עברה בשלום ושהכאב הפיזי נחסך ממך.
הלב זה משהו אחר ולוקח לו הרבה יותר זמן להחלים...
אני מקווה שבאמת יצליחו למצוא את הגורם לכך שהעוברים אינם מתפתחים כדיי שלעולם לא תעברי את הסבל הזה שוב וסוף סוף תזכי לסוף הטוב והמתוק.
שולחת לך חיבוק חזק חזק.
אנחנו כאן. גם במסר.

ליאת.

narkis18

New member
דסי יקירה..

נשבר לי הלב לקרוא את העדכון שלך... אני רק יכולה לנחש כמה קשה וכואב זה לאבד עובר.
בעיקר כשעבדת כל כך קשה בשביל להשיג אותו..

אני באמת מאחלת לך שתביני מה הבעיה (או שתגלי שאין בעיה וזה סתם היה צירוף מקרים מצער) ושתזכי לחבוק תינוק/ת בעתיד הקרוב!
בסופו של דבר, כשזה יצליח (ואני רוצה להאמין שזה יצליח) - תוכלי לספר לו/לה כמה קשה אמא עבדה בשביל זה.
בינתיים תנצלי את הזמן להתאוששות גופנית (ונפשית - יותר חשוב) ותזכרי שכולנו פה בשבילך!! - זה באמת הרבה יותר מפורום אנדו' ואין דבר כזה "לא קשור".

המון נשיקות, חיבוקים וחיזוקים

ושיהיה לך המשך מחזור שמח!

פיצ 50

New member
יקירתי

כל כך מצטערת לשמוע....
לפעמים נדמה שהכי גרוע כבר עברנו ואז מישהו בא ומראה לנו שיש עוד
ומה שמדהים זה הכוחות שיש בנו לעבור גם את זה...

אני יודעת שיש רגעים שנשברים ולא בא לך להיות חזקה ולא בך לך לשמוע את זה, אבל בסופו של יום זה מה שעוזר לנו להמשיך הלוואה למרות הכל.
מאחלת לך שזהו המכשול האחרון בדרך להורות ושהמסע הזה יסתיים עם ידיים מלאות...
ועם עוד בדיקות יעזרו לשפוך אור על הנסתר ויביאו לפתרון ההפלות אז ברור לך שזה קטן עליך

בובה בהצלחה ענקית אם את צריכה משהו את יותר ממוזמנת

טל לוי10

New member
שולחת חיבוק ענק

לא יודעת אם צרת רבים נחמה או לא, ואין לי הרבה מילות עידוד לצערי, ולכן אני שולחת חיבוק ענק, ומאחלת שהמחזור יעבור מהר, ובקלות,
ושהאופטימיות של הפעם הבאה תגיע גם היא מהר.

טל לוי10

New member
שולחת חיבוק ענק

לא יודעת אם צרת רבים נחמה או לא, ואין לי הרבה מילות עידוד לצערי, ולכן אני שולחת חיבוק ענק, ומאחלת שהמחזור יעבור מהר, ובקלות,
ושהאופטימיות של הפעם הבאה תגיע גם היא מהר.

רווית04

New member
דסי, נשבר לי הלב מלקרוא את זה,

וכמה שאני חרדה אישית בנושא, כי עוד לא הגעתי למקום בו את מתמודדת מולו, אין בי מילות נחמה כה גדולות,
אני יכולה להגיד שאני כולי תקווה שזה רק יחשל אותך ולא תפסיקי להאבק על הרצון שלך.
שולחת מכאן חיבוקים!

פז08

New member
דסוש......

מאוד מצער אותי לשמוע על החוויה שעברת......
אבל אם זה מנחם אותך ולו במעט- יש המון בעצם זה שהריון נקלט אצלך, גם אם לא התפתח, זו כבר התחלה......
ואני מאמינה שיש הרבה מה לקוות, ומאחלת לך הריון תקין בהקדם ושתגשימי בהקדם את משאלת ליבך.....
ושמחה מאוד שאין כאבים.
את מדהימה שאת יודעת להסתכל על חצי הכוס המלאה....
שולחת לך הרבה
וגם

דסי31

New member
תודה אתן ממש מקסימות

חיממתן את ליבי עם התגובות שלכן, זה מאוד מעודד לדעת שיש אוזן קשבת שמבינה...

נשיקות והמון

מסק28

New member
היי דסי,

עצוב לי לשמוע מה עברת ההריון השני שלי היה גם גרידה שבוע 9 היה עובר היה דופק ואז פסק ושבוע שעבר הריון שלא צלח פעם שלישית. אני לא עצובה לרגע וזה הוחלף להבנה שזה המצב ואני אלחם בזה ושאין סיבה להיות עצובה כל עוד לא בא אליי רופא ואומר שזה "סוף הדרך או "אין מה לעשות יותר...... כי גם במצבים כאלה נשים עקשניות הצליחו כמעט הכל......

תהפכי לבטרייה ותטעני בכח חדש העניין של אנדו זה גם הרבה חוסר איזון הורמונלי.....
ואני הגעתי להבנה שאולי אם אשה מפילה היא נכנסת ללחץ ועצב שיכול לפגוע בנסיון הבא כי זה קרה לי שוב ושוב ואני עכשיו בכח נרגעת ויש לי תחושה ענקייית שכגודל הציפייה גודל הסטרס וקראתי בכמה כתבות רציניות על סטרס- שיש הורמון סטרס שנקרא קורטיזול ושהוא נלחם בפרוגסטרון ואז נוצר חוסר איזון הורמונלי....... וזה דפוק ולא פייר בטבע שאשה מפילה וברור שזה יעציב ילחיץ והדבר האחרון שהיא חושבת עליו זה להרגע זה נשמע הזוי אבל רק לאחרונה הבנתי מה לחץ עושה אחרי ההפלה הצלחתי לרדת 3 קילו מה שלא הצלחתי לעשות בשנה שלמה......... דסי רק טוב תעשי לעצמך דברים כיפים וטובים ותהני ותחשבי על הנסיון הבא אל תוותרי תעשי כל דבר שיגרום לך לא לחשוב על זה יותר מדי......... חיבוק ענקי ממי שממש ממש באותו מצב ומבינה אותך לגמרי........... מסק.

למעלה