עדכון מידוויקס

ליאוריש

New member
עדכון מידוויקס

יש שמחה אך לא שמחה גדולה.... כי המכירות שלהן מאוד נמוכות נקווה שביום שבת אנשים יקנו את הסינגל שיגיע לפחות למעל 25K 1 - Girls Aloud (Still haven't sold even 20k this week yet) 2 - Geri (a good few thousand behind - won't catch up) 3 - Lemar (could still take Geri over again) 4 - Destinys Child 5 - Nelly + Christina 6 - Brian McFadden 7 - Gwen 8 - Eminem 9 - Shania Twain 13 - Uniting Nations 15 - Jay Z + Linkin Park 17 - Status Quo 19 - Keane

sapir aloud555

New member
אז מה?

העיקר שישארו מקום 1..זה לא ממש משנה, יש כאלו שעשו 7K בשבוע ראשון..[במקום 1 גם..] והן כבר בשבוע שני אז זה לא ממש מזיק..העיקר ישארו שם

ליאוריש

New member
אף פעם לא היה 7K זה בטוח

הכי נמוך היה אני חושב אריק פריידז עם call on me בשבוע החמישי עם 21K

sapir aloud555

New member
o_O

באמת? אז שדאנקן [מבלו] היה במידווקס מקום 1, אמרו שיש לו את המכירות הכי נמוכות למקום 1..כמה היה לו? אז זה כן רע |||: מקווה שהמכירות יעלו במהרה!

ליאוריש

New member
מידוויקס הוא לא דבר רשמי ספיר

המעצד הבריטי הוא רשמי... ודנאקן מבלו סיים מקום שני עם מכירות נמוכות גם כי אריק בשבוע החמישי במצעד עבר אותו בסוף וחזר למקום הראשון עם מכירות נמוכות של 21-22K משהו כזה....

sapir aloud555

New member
כן :\

אני מקווה שהן יעקפו את ה25K עד יום ראשון.. אבל ממילא ג'רי לא מהווה איום כרגע..אז אני עדיין שמחה שהן נשארות במקום ה1

למעלה