עדכון מהשטח

עדכון מהשטח

היום דוריס הייתה אצלי ובחנה את אליאור שלי, ניסינו עור לעור עם זחילה לפטמה, היא התנהגה יפה אך לא תפסה, ניסינו פטמות סיליקון פסלנו על הסף כי הן לא מגרות לי את החלב ולא יוצא דרכן,ניסינו עוד ועוד שהיא תתפוס את הפטמה האכלנו קצת וניסינו שוב ושוב אך ללא יצירת וואקום היא ניסתה אך ללא הצלחה, אבל היא ליקלקה לה את הפטמות, וכן ניסתה, אז דוריס העבירה לי הדרכה בהאכלה דרך צינורית ואצבע ואמרה שהפה שלה עדיין קטן והיא תגדל ונקווה ונתפלל שהיא תחזור לציצי, תחזיקי לי אצבעות, לבנתיים שאליאור תעבוד על צורת היניקה שלה כי היא לא פותחת פה גדול על הבקבוק, ולא עושה יניקה טובה כל הזמן, אז בצורה של צינורית ואצבע היא מתאמנת,בכל מקרה היא אמרה שאני יכולה לרדת ל- 8 שאיבות כל 3 שעות כי החלב כבר מתייצב לאחר חודש וגם עם לא לעלות בחזרה, במילא כרגע אני מייצרת בלי העין הרע יותר 3 מנות בכל יום שאני מקפיאה, והיא נתנה לי אישור ליד שרה שאני אוכל לקבל לקטינה ללא שכירות שאני משלמת היום. אז מס' שאלות: 1. בצורת שאיבה של 7ד'5ד'3ד' דו צידי איך מבצעים את הפסקות בין לבין? 2. האם להפסיק אפילו כשיוצאים שפריצים בהפסקה הראשונה והשנייה? 3. משאבת לקטינה עדיפה על אמדה / ספקטרה?

התקדמות יפה!

זה נשמע מעודד, גם יצור החלב הרב וגם ההתקרבות שלה לשד. אני שומעת על הרבה תינוקות שעם הזמן כן מתחילים לינוק. המשיכו להתאמן! לגבי השאיבה- אין כאן תורה קדושה. את יכולה לעשות מה שעובד עבורך. לא צריך לעשות הפסקה בין לבין בשיטת 7/5/3, אפשר לחזור מיד לשד הקודם. לא צריך להפסיק אם בדיוק יוצא הרבה חלב, מקסימום לא עושים 7/5/3 אלה חלוקה אחרת. מה שעובד עבורך זה הנכון. ממליצים לנסות לשאוב כרבע שעה סך הכל כדי לא להכאיב לפטמות. לגבי המשאבות- זה אישי, תלוי גם במבנה השד. לכן, אם את מצליחה להוציא כל כך הרבה חלב עם המשאיבה שלך, והיא נוחה לך, אפשר להמשיך איתה. אורית מדריכת לה לצ'ה

למעלה