עדכון מהנגב....

fireman

New member
עדכון מהנגב....

ובכן, לגבי פרוייקט גן העיר 2 ראיתי שנשאלה שאלה בקשר למיקום ובכן הפרוייקט יבנה בתחילתו של רחוב ביאליק עם ההתחברות לשדרות רגר זה יוצא כמעט מול ביה"ח סורוקה, מדובר בשני מגדלים שיהיו בין הנמוכים דווקא בפרוייקט כולו, יש אילוסטרציה, לא יצא לי להתעמק אבל מדובר בשני מגדלים. לגבי פרוייקט מנהטן סיטי סנטר שכתבתי עליו בעבר, מדובר בפרוייקט שנמצא צמוד לפרוייקט ככר הרמב"ם ששכח את הברקסים שלו איפשהו, ובכן בעבר נכתב על שני מגדלים כפי שנראה באילוסטרציות באתר אך מדובר ב4! מגדלים ולא 2 בפרוייקט לב העיר הרכיבו מנוף, לא כל כך משמעותי. לגבי ככר הרמב"ם 2 מתסתמן מצורת הבניה המדורגת ב2 הקומות האחרונות כי מדובר בסממנים של בלמים בצמיחתו של הבניין לגובה......אני משער שזו כבר הקומה האחרונה, כאמור 33, מחר אני אספור שוב בשביל לוודא את העניין, מכאן והלאה זה השמעטס שבונים על הגג כמו מאגרי מים, חדרי מנועים וכד.... (אני עדיין מפנטז על הפנטהאוז בקומה האחרונה) עד כאן.

DerBleistift

New member
לאן נעלמת?

הקיצר, מה זה הפרוייקט ברחוב ביאליק? משהו שווה מבחינת גורדי שחקים? ולגבי ההוא שאכל יותר מדי שמרים, אתה אומר שמתחיל להגמר להם שם הבטון? כ"כ מהר?
נא לברר את הגובה שלו.
חוץ מזה, האם יש לך פנאי לכמב הסברי מנופים? צילמתי כמה מנופים(אחד במצב מאד בלתי רגיל, לדעתי, מדובר במנוף בתהליכי הרכבה, אולי אתה תוכל להסביר), ואשמח לשמוע מה יש לך לומר על גודי הפלדה האלה. זהו. הייתי...

fireman

New member
ובכן תיקון קריטי

ככר הרמב"ם נעצר בקומה 32 הפלטות שהורכבו הן ליציקת מעקה ולא להרכבת קיר לקומה נוספת נכון לעכשיו 32 קומות וזה כמעט סופי לגבי מנהטן סיטי סנטר יש שטח מאוד דגול בין ככר הרמב"ם לבין תחנת הרכבת הטורקית וגם מאחריה. אגב, תסתכל איזה מרחק יש בין שני הרמב"מים ותגיד לי אם יש בעיה להכניס שם 4 מגדלים ליאור לגבי ביאליק, מבחינתנו פסול, 9 קומות לגבי מנופים, השבת אני בבית תרגיש חופשי להעלות את התמונות בשרשור ואני אסביר

Purple Joti

New member
ראיתי שגידרו צמוד לכיכר הרמב"ם...

אבל זה ממש צמוד!! אין להם מקום לבנות 2 מגדלים (שלא נדבר על 4...) ויותר מדי קרוב לתחנת הרכבת הטורקית!!

למעלה