עדכון מהיר!!!!

xoxFightstarxox

New member
גם אני רוצה:(

אבל אני לא רוצה להכביד עלייך כל כך...אז מאיפה את מורידה?:O

64 panic girl

New member
אמ...

אחד את לא מכבידה עליי.... שתיים אני מורידה מיוטיוב פשוט ראיתי ביוטויוב את זה והורדתי...

xoxFightstarxox

New member
אם את אומרת..../images/Emo9.gif

את האמת הייתי מבקשת ממך ללמד אותי להוריד מיוטיוב אבל אני גם לא יודעת איך מוצאים דברים כאלה נדירים..אז אמ..להוסיף אותך למסן?:O

xoxFightstarxox

New member
אם את אומרת..../images/Emo9.gif

את האמת הייתי מבקשת ממך ללמד אותי להוריד מיוטיוב אבל אני גם לא יודעת איך מוצאים דברים כאלה נדירים..אז אמ..להוסיף אותך למסן?:O

InbarKiii

New member
אולי פשוט

תעלו הכל לפה

mili2828

New member
הקשיבו הקשיבו

לא יודעת אם זה יעניין אותכם אבל רק לפני כמה שעות FOB הודיעו שהם מעכבים את סיבוב ההונדה טור.הם אמרו שהימים הראשוניםפ יוחלפו לסוף........ פיט אומר: " אנחנו מתכננים שזה יהיה סיבוב ההופעות הטוב ביותר והגדול ביותר שלנו שיהיה לנו אי פעם. לצערינו בגלל בעיות אישיות אנחנו נצטרך לדחות את הסיבוב בכמה שבועות. אנחנו רוצים לתת את ההופעה הכי טובה שיכולה להיות ולדעת שהשבועיים האלו ייתנו לנו את הזמן לשים אותנו במקום הנכון ולשים אותנו בהופעה הכי טובה שלנו. ההופעות שבהתחלה יוחלפו לסוף, אבל הכרטיסים יהיו מכובדים (או משו כזה) לכל ההופעות שיוחלפו. שוב, אנו מצטערים. המעריצים בשבילנו באמת עולמינו, ואני מבטיח שלחכות יהיה שווה את זה."

falloutgirl XD

New member
../images/Emo2.gif

אני מקווה שלא קרה למישהו מהם כלום למרות שהם אומרים שזה בעיה אישית.. =]

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif ;;

אז עכשיו הם מוכנים בבקשה להישאר בלונדון והסתובב ברחוב כדי שאני אוכל לראות אותם?!?!?! כי דאמ. אני נמצאת שם בדיוק שבועיים אחרי ההופעות שלהם שם.. יומיים לפני שהם היו אמורים להתחיל את הסיבוב של הונדה בארה"ב.

mili2828

New member
מקווה ש

ייצא לך לראות אותם ^_^ ***תמיד תסתובבי עם מצלמה****

simsimit

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif../images/Emo192.gif

למה השירשורים לא קופצים?
אפשר בבקשה את תאריכי הלידה של חברי הלהקה?הכוונה: 3.10.1991 [יום ההולדת שלי
] תודה מראש!
-------------->

S h A y K i

New member
וודאי שאפשר :]

פטריק סטאמפ [שירה וגיטרה]-27.4.1984 פיט וונטז
[קולות רקע,גיטרה בס ומילות השירים]-5.6.1979 אנדי הארלי [תופים]-31.5.1980 ג'ו טרומן [גיטרה]-1.9.1980

o DaNiEl o

New member
תגידו שנייה^^

אתם יוצרים איתם קשר ומעבירים להם ברכות וזה?
או שסתם מכינים ברכות ^^ ומראים פה?

למעלה