עדכון מהגמ"ל

Shellylove

New member
עדכון מהגמ"ל

(מקווה שלא נמאס לכן כבר מהעדכונים). לא רוצה לפתוח פה לשטן
, אבל בלילות האחרונים שלי ישנה כל הלילה. לפעמים מתעוררת (בד"כ לפני חצות) ואז אפשר להרדים אותה די בקלות במיטה שלה (ליטופים, נענועים). אין לי ספק שהיא הפנימה את הקטע של "אין ציצי" בלילה, כי היא לא מבקשת וגם אם היא מתעוררת, היא פשוט צריכה חום/מגע/נוכחות או סתם עזרה בלהירדם חזרה. אפשר להגיד שאנחנו כבר "גמולות"? מה שלום שאר ילדי הגמ"ל?

דיאנה1

New member
יופי ../images/Emo45.gif שתמשיך כך. אפשר לעדכן גם

אם אני לא בקבוצת הגמ"ל?
בר מושך יותר ויותר את שנת הלילה שלו, ומתעורר רק בסביבות 4-5 לפנות בוקר, וכבר קרה שהוא ישן כל הלילה. אני מקווה שנגיע בקרוב לשנת לילה רצופה! (אני תמיד נותנת לו לינוק ברגע שהוא מתעורר והוא נרדם מאד מהר בחזרה וגם מוכן לחזור למיטה שלו).

Shellylove

New member
בטח שאפשר לעדכן

(רצוי אפילו). נראה לי שבר החליט בעצמו להצטרף לגמ"ל (את רואה, הוא כבר לא שואל אותך מה לעשות). שרק תמשיכו כך!

מה עשה דווקא נסיגה בזה

אבל יש לו סיבה טובה- יוצאת לו שן טוחנת ע-נ-ק-י-ת שכבר ממש בולטת מתחת לעור. בכלל הוא נודניק לכבוד זה אז אני מנסה לקחת נשימה ארוכה, גם בלילה...לפני כן הוא כבר עשה משהו דומה לבר של דיאנה- היה מושך את ההתעוררות הראשונה, שבה הוא מגיע למיטתינו, עד 4-5-6 בבוקר. הבעיה היתה (ונשארה) מ-9 עד 12. אז, הוא מתעורר כמה פעמים, בערך כל 40 דקות. מרגיז, כי אי אפשר לצאת מהבית אחרי שהוא נרדם, וגם אי אפשר לעשות משהו בבית בלי הפרעות. הוא בד´´כ גם מתעקש על הנקה בשעות האלה.

לאה_מ

New member
עדכון מהגמ"ל שלנו ../images/Emo13.gif../images/Emo57.gif../images/Emo1.gif../images/Emo29.gif

בסוף השבוע היינו אצל הורי בחיפה. אורי נרדם בארוחת הערב אצל אחי, ולמרות ששי ואני הלכנו לחברים, וההורים שלי לקחו את הילדים הביתה, בכל זאת הוא לא התעורר ולא ביקש לינוק. הוא התעורר מתישהו במשך הלילה, ושי הביא אותו למיטה שלנו והוא נרדם שוב מיד, בלי לבקש לינוק (אני ממש מתביישת להודות, שאפילו לא שמתי לב שהוא הגיע...), והתעורר לינוק בסביבות 6:30. הלילה הוא ישן במיטה שלו והגיע אלינו בסביבות 5:30 (בדרך כלל היה מגיע הרבה קודם). הוא אפילו לא ביקש לינוק, ולא הצעתי לו, למרות שכבר היו כמה קרני שמש בחלון. הוא התעורר וביקש לינוק בשעה 6:30, ואז נרדם שוב עד 7:30. כך שהעדכון שלי להפעם הוא שמח ואופטימי. אני מקווה שאורי התחיל פשוט לקרוא את ההודעות של שלי ולהפנים, או שגם אצלו הגמילה מתקדמת...

דיאנה1

New member
אגב לאה מגיע לך ../images/Emo51.gif

כששאלו אותי חברים בשבת את השאלה המעצבנת "עד מתי את מתכוונת להניק?" ניסיתי הפעם את התשובה שלך: "אני בונה על זה שאם הוא יינק עד גיל 18 לא יקחו אותו לצבא". זה עבד נפלא! אחרי צחוק קצר עזבו אותי במנוחה.

ליא2

New member
עדכונים חיוביים גם אצלינו

אם זה היה תלוי בה- גילי כבר מוותרת ביוזמתה על ההנקה של 11 בלילה- אבל אז היא מתעוררת ב-3 בבוקר. הנוסחה שמצאנו, שעובדת טוב בשביל כולם ומיושמת בהצלחה כבר כמה ימים: בקבוק עם דייסה ב-8 בערב (אם אני נותנת כאן ציצי היא מתעוררת אחרי זה כל חצי שעה, כנראה שבאמת אין לי בשעות האלה מספיק חלב, בגלל העייפות. השעות הכי קשות שלי הם אלה של אחרי הצהריים, כי אז לבד עם שלושת הילדים הקטנים). לפני שאני הולכת לישון, בסביבות 11, אני מוציאה אותה מהמיטה ומניקה אותה בלי שהיא בכלל פוקחת עיניים (ואז אין בעיה של מסרים כפולים בנוגע לאין ציצי בחושך- כי היא בכלל לא מתעוררת), ואז היא ישנה רצוף עד 7 בבוקר! גם את צילי אני מניקה בצורה זו ב-11 בלילה, כדי שתתחיל להתאפס על הסידור החדש- בקרוב אצלה. צילי עכשיו נמצאת במצב שגילי הייתה בו לפני שהתחלנו לגמול אותה (מבחינת הרגלי שינה בלילה)- אז אחרי שנחזור משבוע נופש, עוד שבוע וחצי- סיבוב שני.

../images/Emo106.gif צל´´ש לאמא על הנחישות

מפחיד אותי בכלל לחשוב שהכל כפול שתיים, גם הגמילה...

Shellylove

New member
אני נורא שמחה בשבילכם

באמת נראה לי כמעט משימה בלתי אפשרית לעשות הכל כפול שתיים, אז קבלי צל"ש ושימשיך בקלות.

אחלה לכם כן ירבו לילות כאלו...

אנחנו כידוע רחוק מגמילה... אבל תמיד כייף לשמוע שהולך אחלה לאחרים... שירבו לילותיכם היפים... כמה אני מתגעגעת לישון לילה!!!! קודם שנעבור את מתקפת הגזים... שיהיה בכייף

דיאנה1

New member
כיף לשמוע על כל העדכונים החיוביים!

למה נראה לי שזה תמיד קבוצתי - או שכולם ישנים או שכולם עושים לנו לילה לבן? אולי משהו באוויר? או שהם מסכמים ביניהם איזה לילה הם הולכים לעשות לנו בפורום יונקים הסודי...

נשמע מצויין ../images/Emo57.gif שרק ימשיך כך

גם אצלנו חל שיפור מדהים - אני מפחדת לכתוב לזה (עין הרע וכאלה) אז תסלחי לי שאני לא מעדכנת.

דיאנה1

New member
זה בסדר גמור ואפילו רעיון טוב...

בפעם האחרונה שכתבתי שבר ישן כבר שני לילות רצופים, בלילה הבא הוא התעורר פעמיים, ובלילה אחריו 4 פעמים. התברר שיצאה לו שן טוחנת.

למעלה