עדכון מהגישור...

א ו ר1

New member
עדכון מהגישור...

אז זהו חזרנו לא מזמן ואחרי שאכלתי התישבתי לכתוב לכם... ישבנו שם כמעט 3 שעות ולא הרגשתי איך שהזמן טס. דברנו, בהתחלה בעלי לא רצה לשתף פעולה, הוא רצה ישר לגשת לעניינים וכתוב הסכם גירושין, אבל המגשר התחיל לדבר ולשאול שאלות ולאט לאט בעלי נפתח. הוא שמע את שנינו , גם התווכחנו קצת. בהתחלה היה לי מאוד קשה ודיברתי עם דמעות בגרון אבל אמרתי לעצמי שאני חייבת לדבר, זו ההזדמנות שלי, זו הבמה שלי ואם לא עכשו אז לעולם לא. לאחר שיחה ארוכה המגשר סיכם את העניין בכך שבעלי מחפש תרוצים להתגרש, אין לו שום סיבה , הוא אמר שלבעלי אין שום בעייה איתי אלא עם עצמו והוא צריך טיפול. הוא אמר שאין לי חיים, אני כל הזמן לבד בבית, והוא בחוץ, הוא לא חושב על אף אחד חוץ מעל עצמו. ובעלי הסכים לכל מלה של המגשר. בקיצור ביום ראשון אנחנו נפגשים לערוך הסכם גירושין. אז זהו זה נגמר.... אבל באמת ניסיתי הכל, כבר שלוש שנים אני מנסה ורוצה שיהיה בסדר , אבל מה לעשות כשרק צד אחד מנסה לא יוצא כלום. אוהבת את כולם אור.

פלסטיק

New member
נשמע מגשר מעניין

גרם לך גם להשלים עם ההחלטה שלך ולשלוות נפש. קיבלת ערך מוסף

אור1, אין פרידות שמחות

אבל לפחות זו שלכם תיעשה מתוך השלמה ולאחר שיכנוע אמיתי שניסיתם הכל. בעלך מחפש דרך החוצה, אין דרך לכבול אותו וגם לא כדאי, אחלה עבודה עשה המגשר... בהצלחה לשניכם בדרך החדשה.

אור...

יודעת שקשה לך עכשיו, כי את ניסית, רצית ובכל זאת לא הצליח אבל... אני מאמינה שכל מה שקורה, קורה לטובה. יכול להיות שעצם הריחוק ממך, הפרידה מהבית תגרום לו לגעגוע, לרצון לחזור היו מקרים של זוגות שחתמו על הסכמי גירושין וחזרו לבסוף לחיות יחד. ואם לא זיכרי שכל מה שקורה קורה לטובה. הנה קטע מ "הכוח לשנות": "ייתכן שניאלץ לשחרר בן או בת אהובים למען טובתם הם בדרך שתהיה המיטבית בעבורם- ולא בעבורנו. סוג זה של שחרור מביא לשלווה ולתואם בכל מקרה, ואף מחזק את הקשר לכל מי שהוא קרוב ויקר ללבנו..." שולחת לך
ענק

אורוש......

אני שמחה שהבנת את העניין שבמערכת היחסים שלכם, כנראה שיש רק צד אחד שרוצה ואוהב. לכן- טוב שזה נגמר כך, עם כל העצב שבדבר. אך גם לך מגיע להיות אהובה ומוערכת ובכלל לחיות. מקווה שתפנקי את עצמך ותחשבי על עצמך מהיום והלאה. בהצלחה בכל- שרלוטה.

adam33

New member
אור

אור אני מאמין בך מאמין שעשית כל מה שניתן היה לעשות אזרי כח כעת הראי לכולם ובעיקר למשפחה שאת שורדת שלמרות שזה קשה אותך לא ינצחו את תעשי את זה כי את זו שהובלת לנסות לגשר מניח שבעתיד שהכל יראה אחרת ושהשנה שתגיע תהיה הרבה יותר מאושרת לך

למעלה