עדכון מהאמטיוי....

עדכון מהאמטיוי....

שגיא, ספיר ואני ניהלנו שיחה.... בעקבות ההופעה של דניאל בדינפגליד (אהובי) כנראה שס]יר ואני ראינו אותו שם בהופעה..... קיצר יום ראשון שעה 14.00 כלומר 2 בצהריים ערוץ MTV ENJOYYYYYY

H E L L O111

New member
../images/Emo3.gif

נו מה את לא רואה שכתבתי למטה?!
אנצל את השרשור הזה לשיחה השנייה שלנו שם.. אממממ, זה בסוף ככה..

H E L L O111

New member
פפפפפפפפ

יש לי פיצול? ספיר כתבה למטה....!!! לא ימשנה נמשיך כאן, ואני מחכה לשירים בEMAIL!!

H E L L O111

New member
עוד פעם שגיאות..

טוב יש לי פיצול חזק, וכנראה נדבקתי מה "פפפפפפפ" שלכן.. עד כדי כך שיש לי פיצול ושגיאות כתיב בגלל המקלדת הזו... טוב נמשיך..

H E L L O111

New member
טוב אז אני מעכשיו ספיר!

"פפפפפפ..." סתם, לא אוהב פיצול.. למרות שלפני כמה דקות ממש היה לי פיצול! WOW זה היה מוזר..

H E L L O111

New member
אה סליחה

ועוד משהו, איך הוא התהפך? מה קרה ולמה יש לו את הדבר הזה על הראש?

סלחתי כדברך,חחחח

באמת, על מה סליחה? ס22ה..... בזמן האחרון שלושתנו הכי אקטיבים פה.....

sapir aloud555

New member
ואיי

כנראה שממש נדבקת מהפורום שלנו! אתה גם בפורום אוונסנס? כי כתבת שאתה מעריץ אותם או משו......

הוא התהפך, אין לי שמץ...ככה פתאום

איבד שליטה כנראה, הדבר הזה זה להחזיק טוב ת'ראש.....

sapir aloud555

New member
ברור שהוא לא מת

כמו ה... "היא נפצעה לא נפטרה" חחחחחחחחחחח הם השומעים......... שיווווווו [לא על דן!!]

חחח, כנסו

יעל: הייייייייייייייייי כזה היייי המום כזה.... וואי אני מתה, די! ו..דן לא מת, מה חבל עלייו? הוא ברוך ה', ניצל! LOVE YA תגידו, לא חשבתם על מפגש פורום?!?!?!!?!?

sapir aloud555

New member
חחחחחחחחח..

שיו יעל... אני מתההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וברור שהוא לא מת...... ומפגש פורום- לא כרגע.

H E L L O111

New member
מאיפה הגעת להשערה הזו?

מעולם לא חשבתי שהוא מת! ובכלל, שאני רואה תמונה של מישהו פצוע אז? אני חושב שהוא כבר בקבר?! לא הבנתי מה ניסית לומר לי, אבל טם סזה מה שהיסית לונר אז הגבתי.

יוו, תרגיע, מה קרה?!

אם הוא היה מת הייתי אומרת, אבל חלילה.... שיו, ותרגיע, לא קרה כלום....

H E L L O111

New member
אני לא עצבני אני רגוע

אבל לא הייתי רוצה שתחשבי שאני חשבתי שהאו מת. זאת הבוונה שלי.

למעלה