עדכון מאיכילוב

חמוטל26

New member
עדכון מאיכילוב

ידידי'ה ישראל יעבור היום בע"ה את הניתוח להוצאת השאנט ואח"כ נשאר לאישפוז ממושך, כרגע נראה שלפחות לשבועיים, כדי שידידי'ה ישראל יקבל אנטיביוטקיה דרך הוריד וכדי שיהיה אפשר לנקז לו את הנוזלים מהראש באמצעות דיקורים. ואז הוא יעבור בע"ה ניתוח נוסף להכנסת שאנט חדש. אשתדל לעדכן אחרי הניתוח בשורות טובו וחג שמח לכולם!!

מחזיקה אצבעות

וחושבת עליכם
שיעבור בשלום ובקלות

מתפללת בשבילכם

רפואה שלמה רפואת הנפש ורפואת הגוף לידידיה. הלוואי ובעזרת ה' שהכל יעבור בצורה הכי פשוטה שאפשר ובלי סבל לידידיה ולכם. חייבת להגיד לך, בכל הודעה שלך אני מלאת התפעלות מהאמונה שלך בהקב"ה ומהגישה החיובית והאופטימית שלך למרות כל מה שאתם עוברים. אני משתדלת ללמוד ממך, להאמין יותר, לראות את החיים באור חיובי, להסתכל על חצי הכוס המלאה. ושגם זה יהיה לזכות ידידיה ולזכותכם. רפואה שלמה. חושבת עליכם המון.

smorss

New member
המון בריאות

שמחה לשמוע שהניתוח הראשון עבר בשלום. באסה על האישפוז הארוך. את מסודרת דואגים לך לאוכל ולשאר הדברים? אם צריך עזרה להביא משהו אני אשמח לקפוץ, בכל זאת ת"א זה רק חצי שעה נסיעה. המון בריאות וחנוכה שמח!

רפואה שלמה מקווה שהכל יעבור בשלום!!

אנחנו נהיה מאושפזים בשניידר. האם זהו בית חולים גם טוב? ומומלץ?

זה בי"ח מצוין!

אין לך מה לדאוג, הילדה שלך תהיה שם בידיים טובות. כל ארבעת הילדים שלי טופלו שם בפגייה, וגם אח"כ במעקבים השונים,במיון כשהיה צריך,הבת שלי אושפזה שם, והבן שלי עבר שם ניתוח. יש שם הרבה מאוד מומחים מכל מיני תחומים וכולם מרוכזים באותו בי"ח וכך יכולים להגיע ולייעץ מתי שצריך. הרבה הרבה בריאות! את מהצפון? איך אתם מתארגנים לשהיה במרכז?

הילה BA

New member
מומלץ מאוד ודרך אגב

כשתהל הייתה מאושפזת בפגיה התברר לי שיש מקרים שבהם האמא מקבלת חדר ללינה. היה שם מקרה של תינוק שעבר ניתוח לב מיד אחר לידה והאמא כמה ימים קיבלה חדר שהוא צמוד לפגיה.העובדת הסוציאלית דאגה לזה. חוצמזה, יש איזו מלונית/אכסניה במרחק הליכה שאני יודעת שדתיים ישנו שם בשישי שבת כדי להיות ליד הילדים. שיעבור מהר קל ובלי סבל!!! ודבר אחרון, אני יכולה לומר לך שלא רק שמכל הארץ מגיעים לעבור ניתוחים בשניידר, כשהיינו שם הבנו שגם מכל העולם מגיעים לשניידר. כך שזה ביה"ח מצויין.

ב"ה שעבר בשלום

מאחלת לך שהאישפוז יעבור במהירות ובבריאות, ושהניתוח השני יעבור בקלות. לא פשוט בכלל מה שאתם עוברים, שיהיה חג שמח- באמת באמת רק בריאות

אני מתפללת בשבילכם ואמשיך להתפלל

ידידי'ה ישראל נכנס לי חזק ללב
. אני מחכה לשמוע בשורות טובות שהניתוח עבר בהצלחה (וכולי תפילה שזה יהיה גם הניתוח האחרון שתצטרכו
) ואני חייבת להודות שאני ממש מעריצה אותך. כל כך הרבה כוח ואמונה ואופטימיות יש במילים שלך. באמת שאין דברים כאלה!

תודה רבה לכן. אתן ממש עוזרות .

אין לי מקום ממש באיזור המרכז לשהייה אבל יש לי אחים שם שאני יכולה לישון אצלם. ואולי נבקש מבית החולים את המלונית שנמצאת שם נבקש עזרה וסבסוד...כשניהיה שם. נקווה שנסתדר יהיה בסדר בעז"ה.. אולי תהיה ישועה סוף סוף.

למעלה